31 Mayıs 2012 Perşembe

Zor Olanı Başarmak Kolay; Kolay Olanı Başarmak Zor

Otobüste felsefe dersine şahit oldum... Hemde otobüsün koltuk sırtlığının arkasında! Felsefi metni halen çözebilmiş değilim! Çözebilen varsa bi şekilde açıklasın....

Haa neyse biraz daha tansiyonu düşürmek istedim, sonuçta lağımlar pislikler akıttık!

Yakın Plan - Makro Şeysi

Bukadar yada okadar pisliği lağımı akıttıktan sonra; kokusunu algılayamasakta burnumuzda hissedemesekte beynimizde fırtınalar koparamasada ve ben bunların hiçbirini makro olarak kabul etmesemde... Havayı bloğun girişini değiştireyim istedim... En nihayetinde blog benim bloğum olduğundan mesele yok.

ayşe arman iktidarın sonunda gerçek amacını kavradı

ayşe arman denen işbirlikçi göz yumucu dilsiz şeytan en sonunda (kürtaj meselesindeki iktidar güçlerinin tutumunu ve yandaş ihanet içindeki yobazların mail kutucuğuna bıraktıkları boktan beter postaları görünce) iktidarın aslında demokrasiden çağdaşlıktan özgürlükten zırnık kadar nasiplenmediğini anladı ve bunuda hürriyet paçavrasındaki iğrenç ötesi köşesindeki yazısı ile palazlandırdı... Mail attım a.a. denen şahısa daha öncede atmıştım! Gene atacağım! Bu a.a denen kadın dış dünyayı yada tüm Ulus topraklarını nişantaşı sanıyordu... Sanıyorduki recep ve iktidar güçlerinin amacı gerçek demokrasiydi... Yanıldın a.a. denen şahıs! Birey liğinin yani kadınların bireyliğinin erkeklerinin eline geçmeye başladığını nufusumuzun yarısından fazlasını oluşturan kadınların haklarının bir grup küçük adamlar tarafından gasp edildiğini görünce irkildin! Tehlikenin farkına vardın!!!

Aklın neredeydi?
Cumhuriyet yıkılırken;
Atatürk ilke İnkılapları çiğnenirken;
Ulusal Bayramların Yasaklanırken;
Laikliğe Saldırıldığında;
TSK lağvedildiğinde;
Gazeteciler Yazarlar Çizerler Öğrenciler sırf konuştukları için zindana alındıklarında; Eleştiren herkesin karalandığında;
Aklın Mantığın Pis Gazetendeki İğren Köşen Neredeydi?
Bak bugün bir avuç karşıt görüşlü akıl-fikir insanı kaldı... Diğerleri susturuldu satın alındı...

Aklın neredeydi?

Mail de yazdım, bugüne kadar ibnelerle götverenlerle yaptığın röportajlardan pis paçavralardaki yazılardan kazandıklarınla olası tersine dönüşte memleketten siktir olup gideceğini arkasında ise milyonlarca hakkı yenmiş bireylikten kocalarının kulluğuna yetmez! iktidar sahiplerinin birer kuluna dönüştürülmüş kadınlar bırakacaksın... Vs.Vs.

Dilsiz şeytanlığı her zaman VATAN HAİNLİĞİ İLE EŞ TUTTUM! BUGÜNE KADAR İHANET ETTİ! BAKALIM BUNDAN SONRA AĞZINA BİR PARMAK BAL ÇALINACAKMI...

Bu arada maili yolladım; arkasından tekrar hürriyet paçavrasının anasayfasına gittim; gider gitmez dakikalar içerisinde recep akdağ denen kişiye anında paçavra tarafından sahip çıkıldığını üstünün kapatıldığını 10 yanlışın içindeki tek doğruyla olayın perdelendiğini gördüm...

Yazık... Bu iğrenç a.a. lar cumhuriyetin yaygınlaştırılmasında demokrasinin yaygınlaştırılmasında hiçbir rol oynamadılar!!! Varsa yoksa nişantaşındaki puştlar pezevenkler gavatlar... Yurdumun devlet tarafından okutulması öğretilmesi geliştirilmesi bir türlü aklına gelmeyen cahil kalabalıklar ise başka yerdeydi... Fakirdiler fukara idiler... Tek istedikleri bu fakirliklerinin ve fukaralıklarının bir son bulmasıydı... Bulmasa da bir din tüccarına bir şeyhe din sömürücüsü sapkına ihtiyaçları vardı... Devlet hükümet ler bu kalabalıkları öylesine kaderci ve cahil bırakmıştı ki! Bir yalancı çıktı bir din tezgahtarı... İşte sonuç! Fakirliklerinin hesabını sormak yerine! asla olamayacakları konumdakileri suçlu gördüler... Acaba a.a sanıyormu ki bu kalabalıklar onun adını biliyormu? Bu kaderci cahil kalabalıklar KOT PANTOLON GİYEN KADINLARA OROSPU DİYOR, FAKAT KÖYDEKİ AHIRLARINDA EŞŞEK SİKİYOR...

Mesele basit; İRTİCİLAŞTIRILACAĞIZ!

11. çankayalıya mesaj Kentsel Dönüşüm

11. çankayalı; hükümet güçlerinin her yazdığı paçavrayı imzalamak ve onaylanması adına işe yerleştirilen (akepe den ) kişiye sesleniyorum!

SEN ORAYA HÜKÜMET GÜÇLERİNİN TASLAKLARINI İMZALAMAK İÇİN MI OTURTULDUN? YOKSA ABD YE GEZİ YAPACAK ADAM BULUNAMADIĞINDANMI...

Kaç senedir memleketin en önemli en saygı değer köşkünü işgal ediyorsun! Bu geçen zaman içerisinde seni oraya oturtanlardan farklı bir görüş içerisinde bulundun? Aynı şekilde meclis başkanlığı temsilciside dahildir! Tarafsız siyaset üstü kişilerin tutumlarını ülkemizde üzülerek izleyenlerden biri olarak alttaki paragraflardaki PUT kelimesine dikkat edin!


GEÇMİŞLERİ BELLİ! 
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ - RANSTSAL DÖNÜŞÜME UYARLAMAK BİR TAKIM YANDAŞLARI ''KARUN KADAR ZENGİN'' YANDAŞ YAPMA AMACI GÜDENLER!!!

Kurduğunuz faşist düzen bir gün başınıza yıkıldığında sizi kurtaracak işinize geldiğinde hatırladığınız PUTLARINIZ! sizleri ozaman kurtaramaz!

Çok yakında dönüşüm adı altında yapılacak vurgunları ahlaksızlıkları sınırlı özgör medyamızdan gazetecilerimizden öğreneceğiz! Ve biliyoruz ki yandaş belediye temsilcileri yandaşlarına eşlerine dostlarına neler peşpeşliyor! Neleri üzerlerine 3-5 kuruşa veriyor...

Emin olun kurduğunuz kurulan ve kurulacak olan PUT DÜZENİ - İMANSIZ AHLAKSIZ DÜZEN üzerinize yıkılacak!

cemaat hava yollarına grev yasak

hükümet güçleri bugün itibari ile thy yada cemaat hava yolları personelinin grev yapma iş yavaşlatma gibi kanuni anayasal haklarını ellerinden aldı...

Toplumun her yanını esir alan toplumun her kullanmak zorunda olduğu müesseye saldıran elegeçiren cemaatin son saldırı merkezi ise thy oldu! Anayasal hakkın elinden alınmasına ses çıkarmamaya devam edelim!

Annenin başına kötü bir şey gelirse...” Gerekirse o çocuğa devlet bakar

iktidar partisinin üyelerinden biri olan recep akdağ son birkaç gündür memlekette mevzuu olan kürtaj hadisesinde çılgın bir açıklama yaptı!
- Başına kötü birşey gelen kadın çocuğu doğursun, devlet ona bakar!

Kadın tecavüze uğrayacak! Hiç yasanmaması gereken bir olayın sonucunda hiç doğmaması gereken çocuk doğacak! Ona da devlet bakacak!

Lan diyeceksin soracaksın bu şahısa ve onun gibi emperyalistlerin yerli işbirlikçilerine!

1- anasız 
2- babasız
3- şefkatsız 
4- ailesiz
5- geçmişsiz 
6- geleceksiz
7- soy adsız
8- akrabasız 

Aklıma gelen 8 madde bekar kadınlar için! Ya evli kadınlar da durum nasıl olacak? Kadının kocası bunu kabullenecekmi? Yoksa tecavüze uğramış kadın eski kocasından boşatılarak tecavüzcüsünemi verilecek?

Doğup Büyümek zorunda kalacak çocuğun günahı ne ? Bunların günahtanda haberi yok! Türk toplumunda o çocuğa kadının ailesi nasıl sahip çıkacak? Nüfus kağıdı nasıl alınacak? Çocuk kime baba diyecek? Devlet bakacak! 18 yaşına kadar sözde besleyecek büyütecek ki tecavüz sonrasında dünyaya gelmiş bir çocuğun başına kimbilir yetimhane de neler gelecek! Aile sahibi olduğu halde gelecek kurulamayan nesiller çoğalırken tecavüz sonrası doğmuşun geleceği ne olacak? Görüşlerinde kesinlikle samimi değiller! Ahlaki boyutları zaten geçmişlerinden gelen hırsızlık-dolandırıcılık-yobazlık-vatan hainliği- katillik vb. kötü karanlık işlerle zaten ortada.....

Bu recep akdağ yada diğer recep in kızı yokmu? Bunların kızları tecavüze uğrasa bunu kızlarına nasıl açıklayacaklar? Haaa receplerden birinin 1.000.000.000 doları var diğerinin de 1/10 u olsa yeter.... sağlık bakanlığının koltuk işgalicisi devletin tecavüze uğrayacak kadınların doğacak çocuklarına iyi bakacağını düşünüyorsa hodri meydan! Memleket tecavüzcü kaynyor! Kendi ailesi üzerinde denetsin!

Türkiyenin gündemini kendi rezaletlerini katliamlarını ihanetlerini gizlemek için gündem değiştirenler İKTİDAR GÜÇLERİNİ KULLANARAK BU ÜLKEDEKİ 30.000.000 DAN FAZLA KADININ HAKKINI GASP EDİYOR!

İşte Türk kadını akıbetin bundan ibarettir! Sonun TECAVÜZCÜNÜN AFFEDİLDİĞİ VE ONUNLA EVLENDİRİLDİĞİN BİR ÜLKEDİR! TİTRE VE KENDİNE DÖN! BU EGEMENLERİN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİNİN DİNLE-İMANLA-ALLAH İLE ALAKALARI YOK! MAKSATLARI BOYUNLARINDAN BAĞLI OLDUKLARINA KARŞI SORUMLULUKLARINI YAPARAK PERİŞAN EDİLMİŞ BİR MİLLETİ SAHİPLERİNE TESLİM ETMEK!

30 Mayıs 2012 Çarşamba

recep Kürtaj Gündem


akepe iktidar güçlerinin baş sorumlusu ve temsilcisi recep bundan bir kaç gün önce memleketteki gündemi zört diye değiştirmek adına (uludere ahlaksızlıkları babında) kürtaj mevzunu ateşledi... Hatta gaza geldi yasa yapacaz lan dedi! Bunu mecliste tartışanlar arasında kadın ise hiç yok! Kadınlarla ilgili bir durumu sadece erkeklerin tartışması ise ancak akepe faşist iktidarında gayet normal! Neyse işte mizah dergilerimiz ise bu işe çok iyi el attı, akepe nin tüm bağırsaklarını lağımlarını ortaya döktüler... Hele hele bloğa koyduğum yukarıdaki karikatür ise başbakandan yasadışı yollarla çocuk peydahlayan gazetecilerimiz yazarlarımız çizerlerimiz akil adamlarımız bulunmakta... Para için geçici şöhret için koskoca adamlar ceplerini şişirek diye karınlarını yandaşlık spremleriyle doldurup küçük küçük tayyipçiklere gebe kaldılar!

Günü Kurtarmaya Ramak Kalan Makro Şeysi


Kapının önünde biten gülcükler... Günü kurtarmaya yetti mi yetmedi mi bilmiyorum, ancak bloğun gününü kurtarmaya cidden yetti hatta arttı bile...

Can Özer Araba





Evet efendim otobüste sızıkladığım sıralarda can özer denen şahısın ''büyük bir şans eseri'' arabanın orada durması benim uyuya kalmam otobüsün o anda tam orada durması vb. sebepler neticesinde benimde öyle yalandan biraz uğraşmalarım sonucunda böyle bişeyler ortaya çıkıverdi! Balonu beğenmedim! balonsuz blog olmaz hesabı atılan balondan ancak bukadar olur!
Not: siyah beyaz ve renkli arasında gidip geldim, bu sebepten her iki fotoğrafı ekledim
edit: ham fotoğrafın ne olduğunu da göstermektir niyetim... Meraklısına!

Öğretmenlere Google Yasak

Çılgınlık aldı başını gidiyor sevgili günlüğüm, ülkem müstemleke valilerin ellerinde gram gram metre metre egemenlere satılırken okullarda genç nesillerimizi geleceğimizi kurtaracak çocukları yetiştirecek öğretmenlerimize google.com yasaklandı! cemaat güçlerine bağlı sözde milli eğitim bakanlığı yönetiminin öğretmenlerin google.com adresine gitmelerinin bu adreste arama yapmamalarının önüne geçmek ne demek?

Bu yandex denen arama motoru acaba yandaş mıdır? Yada web site sahiplerinin dünyada sadece google arama motorlarına kayıt olacak yada google için arama optimizasyonu yaptıklarından bu cemaat güçlerinin haberi yokmu?

Offf offf! 
Google.com da arama kutusuna demokrasi yazdığımızda gördüğümüz yada karşımıza çıkan sonuç kadar özgürüz! 
 a.Yüce
Çıkan sonuçlar devlete hükümet güçlerine yada sözde bir takım devlet-hükümet güçlerine yanlı-yandaş-yakın kurumlar üzerinde yoğunlaşmaya başladığında durup yeniden düşünmenin de bir anlamı kalmayacaktır; çünkü iş işten geçmiş olacak!!! Müstemleke valileri tarafından yönetilmeye başlamış olan ülkemiz yarın egemenlere terk olunacak!

Seçme hakkının kısıtlanmasına göz yummak bunun farkında olmamak, yarın seçilme hakkı elden gittiğinde ellerinizden alındığında yani birileri kendi yerlerine oğullarını koymaya başladığında; memleketin durumu ulusun ve milletin hali pişman olunacak dersler çıkarılacak yada başları duvarlara vurulacak kadar basit değildir! İş işten geçmek üzere!

Millet olarak pişmanlık günleri krallık padişahlık günleri zulm terörizm günleri iyiden iyiye yaklaşıyor! Farkındamıyız tüm olan bitenlerden? Egemenlerin yerli işbirlikçilerinin yaptıklarından! Yazık!

cemaat havayolları - thy 150 işçiyi kovdu

thy yada cemaat güçlerine bağlı sözde thy bugün işçilerin en demokratik hakkı olan grev ve iş yavaşlatma eylemlerine karşılık bu hadiselere karışan 150 personelin işine cep telefonlarına mail adreslerine yollanan postalar vs ile son verdi! cemaat güçlerine bağlı sözde thy nin amacı nedir?

diktatörlük rejimiyle inleyen, bölücü ayrıştırıcı siyasetin nimetlerinden faydalanmak!
sesini çıkaranların dillerini kesmeden başlarını kesmek!
Vs.Vs.
Kurulan diktatörlük rejiminin tüm cihazları kullanılmakta yandaşa haine satılıkçıya özel düzenlemeler yapılmakta!

Hadi hepsini geçelim; medya gene nerede sürünüyor? 150 işçi sadece protesto ettikleri gerekçesiyle işten atıldı! Medya nerede? Kurulan korku iktidarı faşist yönetimin ülkemizi getirdiği işçi-patron ayrımı bukadar net! Devletimiz bir takım egemenlerin yerli işbirlikçilerinin ellerine geçti, yandaşa selam satışa ihanete devam çığlıkları ile bozgunlardan bozgunlara uğratılıyoruz! Sözde thy çalışan tüm personelin (cemaatçi - işbirlikçiler hariç) derhal toplu hareket ederek grev haklarını kullanmalarını! Uçakları hareket ettirmemelerini istiyorum, eğer bu önlem bugün-yarın alınmaz ise çok geç olacak! cemaat faktörünün yurdun dört bir yanını sardığını sözde thy personelide görecektir! Bugün 150 yarın 250 ertesi gün 500.... yakında sarıklı cübbeli terörist kılıklı bir takım karanlık yobazlar thy nin içini tamamen sardığında geç kalınmış olunacak! thy cemaat güçlerine terk edilemez edilmemelidir!

29 Mayıs 2012 Salı

Asansörde 41 Saat Mahsur Kalan Adam


Adam hemde isal... Emeği geçen herkese teşekkürler!
Not: Video hakkında son yorum yapan eleman ise ''king'' internet işte bukadar... recep yasaklasın interneti!
Video konunun devamında gizli...

İstanbulun Fethi Dolayısı İle


İstanbulun fethi... Türklük düşmanlığı yapıp bizleri anadoludan sürüp atıp taaaa ortaasyanın en soğuk en yalnız steplerine atmak isteyen dünyalılar bugün kahır gazap olurken biz ise gayet mutluyuz! Kıvançlıyız! 20-21 yaşında bir ''adamın'' koskoca bir imparatorluğu yok ederek sıfatları arasına BİZANS İMPARATORU  sıfatını almasından da kıvançlanırken büyürken gene Türklük düşmanı dünyalıların bunlardan ne kadar rahatsız olduğunu bilmekten biraz daha mutlu oluyorum!

Neyse; İstanbulun taşının toprağı düşman askerinin ayakları altında kalmayacağı martavallarına bilemiyorum kim inanır ama... Bugün İstanbulla beraber tüm yurt egemenlerin yerli işbirlikçilerinin çıkardıkları arsa yasaları ile dünyaya peşkeşlendiğini biliyoruz! Biz biliyoruz ama fetihe bizden daha fazla sahip çıkanların vatanı karış karış özelleştirerek yabancılara devir teslim etmesi ne demektir! Bunuda anlaması gereken yobaz terörist ve cahiller güruhudur...

Mesele basit; VATAN SATILACAKSIN....

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Eve Dönüş


Bu manzara hindistan da falan çekilmedi! Bu manzara geçen senenin avrupa kültür başkaneti olan istanbuldan! Hatta fethettiğimizle 600 yıldır övündüğümüz şehirden...

Bu memlekette cehalet kol geziyor!

Merak: Bu kamyonette doluşuk vaziyette seyahat eden vatandaşlar içerisinde ekseriyetle mevcut çoluk çocuüa gence dayanmakta! Hadi buda tamam, ''ama merak-2'' kısmını atlamak istemiyorum;

''Kamyonet içerisinde hareket eden gençlerden kaçtanesi doktor-avukat yada başka bir iş sahibi olabilecek yada olacaklar?

Merak-3: Eğitim sistemimizdeki adaletsizliği gidermek için iktidar güçleri ne yapıyor? Liselileri evlendirerek, liseye giden kızların okulda çocuk yapmalarından faydalanan siyasi parti! Neyse... Yorgunluk uykusuzluk zor!!!

Pazar Güncelerime Ait


Malumumdu bugün pazardı ve pazar olması yüzünden fotoğraf atraksiyonuna gerekiyorsa birkaç saatliğinede olsa girişmem gerekiyordu!

Girişimin sonucu ise yukarıdaki görselde gösterilen üzere son buldu... Gereksiz lüzumsuz anlamsız mantıksız zor şitresli saatlerin ardından eve dönüş, sonra akşamında işe gidiş...

Bugün burada olmamak gerekliydi...

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Memlekette Kitaplar Yargılanıyor

Bu memlekette kitaplar mahkemelerde yargılanıyor! Demokrasinin ak-ak kol gezdiği ülkemizde sırf müstehcen içerikleri bakımından çağlayan adalet saraylarında sürünüyorlar... Yasak! Sanık sandalyesinde oturan kitaplar... Bir başka yerde memleketin dünya çapındaki piyanisti sırf çoğunluğun değerlerine inanmıyor diye savcı onun hakkında da hapis istiyor... Bir üniversiteli sırf boğazında puşi var diye 11 yıl hapis cezasına çarptırılıyor; aynı ülkede bir gazete fenerbahçe taraftarı otomobil yakıyor onlar serbest puşi takan cihan içeride diye zırlıyor hem cemaate yalanıyor hem kürtlere hem demokratlara... Yetmiyor içişleri bakanı i.n.şener denen şahıs jandarma genel komutanına halen içeriğini amacını anlayamadığım ilginç bir şaka yapıyor... Dün kayseri de bomba patlıyor, bugün 17 yaşında kız pazarlayan çete yakalanıyor! Sanki istanbul un arka sokakları arka mahalleri varoşları bu işten yıkılmıyormuş sanki ilk defa oluyormuş gibi... Millet ateş püskürüyor fakat geçen hafta liseye giden öğrencilerin evlenmelerine müsade edecek yasalar taslaklar patlatılıyor hatta liseye giden kız öğrencilerin çocuk sahibi olmalarına izin veriliyor... Buna bağırmayan yandaş medya 17 yaşında kız satılınca sanki ayağı yere değmiyormuş tepkisi veriyor... Olmuyor bir kartal a 12 kişi sokuşuyorlar gidip ağaca tosluyorlar! Çıraklarına günlerce işkence yapan ustalar! Milletvekilleri telefonlarının yasadışı yollarla dinlendiklerini iddia ediyorlar hatta şüphemiz yok diyorlar! Genç kız sınav stresinden kendini 10. kattan aşağıya atıyor. Maliyenin yalancısı çıkıyor dünyada ki gelir düzeylerinin gittikçe adaletsizleştiğini anlatıyor ama ülkemizde adaletsizlik azalıyor diyor.... Cari açığı kazandığımızdan fazlasını harcadığımızdan diye başımıza bela oluyor diyor - arkasında da insanları ev-araba almaya teşvik ediyorlar! İnsanımızı 30 yıllarca bankalara köle yapıyorlar... Kimse bunları göremiyor... Görmesi gereken bakancık liseliler evlenebilsin çocuk sahibi olsun dediğinde REZALET demiyor; 2 gün sonra 66 yaşında ki azın teke liseli istiyorum dediğinde REZALET diyor! Kim rezil kim rezalet! Liste yazmaya ettikçe daha da uzuyor hemde bu olayların tamamı bir gün içinde yada iki gün içinde meydana geliyor...

Bu blog yazısından çıkardığım sonuç; Samimiyetsizlik yalancılık cehalet ekonomik buhran ve egemenlerin yerli işbirlikçilerinin adi oyunları altında ezilen bir millet... Yok edilen manevi duygular, istismar edilen dini duygular! Baltalanan milli hisler... Satılan koskoca bir vatan...

Bundan 30 yıl sonra mezarlarına tükürecekler; bundan 30 yıl sonraki genç erkekler ve genç kadınlar 30 yıl önce yaşamış babalarının analarının mezarlarına bugünkü siyasetçilere küfür edecekler! Neredeydi aklınız diye soracaklar... Rant rant rant...

24 Mayıs 2012 Perşembe

Allah Diyen Gökyüzü

Kalp gözleri açık, büyük iman sahipleri efendime söylüyüm dindar nesiller bu görsele baktığında muhtemelen ''ALLAH DİYEN GÖKYÜZÜ'' görürler... Benim gibi Cumhuriyetçi Laik ''TİNERCİLER'' ise fotoğrafa daha dikkatli bakarlar ve ''ALLAH DİYEN GÖKYÜZÜYLE BERABER KİRLİ BİR CMOS-SENSÖR VS.'' görürler... İşte bizim yobaz gerizekalılarla aramızdaki en büyük fark budur! Biz daha dikkatli bakarız onlar ise sadece onlara gösterilen görsellere bakarlar ve söylenenlere takım taraftarıymış gibi biat eder iman ederler...

recepin İstediği Tsk


Canım lağım akıtmak istedi, klavyemden pislikler fışkırtmak istedim. recep ve cemaatin istediği ordu blog konusunun devamındaki videoda yanaşık düzen yapan zararsız yararsız  ordudur...Videodaki ordu gibi ordu istiyorlarya karıştırdım biraz...  Memleket baltalanırken birbirlerini öpen ordudur... necdet TSK bu hale geliyor! Bilmem farkındamısın? Yoksa gerçek askerler halen çakı gibi de boğazına tasma bağlananlar mı acaba böyle oldular...
Not: necdetin resmini koyacaktım vazgeçtim, bir çift öküzün daha estetik duracağını düşünüyorum! Sonuçta biz bu adamların maaşlarını vergilerimizden vermiyormuyuz? Ayrıca unutmadan vede şöyleki tank-top-bomba ne burası arkadaş kuzey koremi? Demir perdemi! Öyleyse hoca öküz resmi koymak hem daha estetik hem daha demokratik hem daha güzel...

22 Mayıs 2012 Salı

8000 Sayfa Şeysi

8000 sayfa; blogger de sapıttı sayımda ciddi hatalar yaptığını sanıyorum...Her neyse sorun değil, istediğim oranlarda ziyaretçi girişi yaşanıyor! Ki hiçbir maddi kazancımız da bulunmamakta sırf forma aşkı ve fotoğrafların biryerde toplanarak yayınlanması vs vs...

Bu arada yerde yatan hafif nevrotik kedi, fotoğraf öncesinde yerde ''mal'' gibi yatıyordu, beni gördü irkildi 2. kareye fırsat vermeden ortamdan rahatını bozarak defolup gitti... Peşinden bir miktar sövdüm ayrı mevzu...

Memlekette olan biteni yazmıyorum bloğa! kirli kişilerin kirli pis lağımsal amaçlarını yazıp sayfamı koruyorum, lağım damlamıyor ekranın dört bir yanından! Klavyem den lağımlar saçılmıyor! recep mutlu olsun yeter, lağımlar saçmayanlar onun için evla, bunun anlamı ise recep ''DİKTATÖRDÜR'' kendi beğenmediklerini işine gelmeyenleri eleştirileri kesinlikle kabul etmemesi ve bunları devletin imkanlarını yandaşlarının inanılmaz (devlet tarafından sağlanan) güçlerini kullanarak susturmaya çalışması işinden kovdurması hedef göstermesi...

Offf gene lağım saçtım kalvyemden, lağımdan beter karanlık işbirlikçileri yazarak anarak! Yazık bana...

Not: Bloğun tepesine türban+bayrak+19 mayıs adlı görseli bu günlük yerleştiriyorum... Bunu neden yazdıysam? Acaba toplumsal gaz bumu oluyor?

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Türkiye Gençlik Birliği - Özür


Türkiyenin en kalabalık en coşkulu 19 Mayısını TGB nin hazırlaması örgütlemesi vs vs...

Vs... vs... Tgb öyle büyük bir buluşmaya imza attıki bu işgalcilerin yerli işbirlikçileri açısından yenilir yutulur cinsten değildi! Fakat biz ne yaptık? İşte olayı 1-2 resim ile geçiştirdik vs vs yazdık!  Hata yaptık; tıpkı cumhuriyet gazetesi yada sözcü gazeteleri gibi! Hem 19 Mayıs TGB tertiplemesi örgütlemesin de yanlış yaptık hemde 20 Mayıs 2012 tarihinde! Nasıl görmedik neden göremedik!!! Özür diliyorum!

Eğer Atatürkçü kesim TGB yapısına gereken değeri önemi verip onlarla aynı doğrultuda hareket edebilseydi; taksim meydanı bir tahrir meydanına dönüşebilirdi!!! Ve egemenlerin yerli işbirlikçileri saraylarında şatolarında tir-tir titrerdi....

Hata ettik hem beraber hatta ettik! İstanbulda sadece TGB olarak 1.000.000 yurttaş toplanabilirdi! Vs vs. yazdık biz! TGB 19 Mayıs Taksim yazamadık! Bu utanç meselesidir... Kendi açımdan bu çok ağır!

Bu dandik blog TGB nin reklamını (isim olarak - hareket olarak) çam sakızı çoban armağanı yapacaktır... Sonuçta blog muhalif Atatürkçü tavırları ile hareket etmekte.

Tekrar özür dilerim! Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye

20 Mayıs 2012 Pazar

19 Mayıs - 2

Sanıyorum bu son 19 Mayıs 2012 görseli olacak...

Feriköy Spor

Feriköy Sporlu Küçük Atatürkçü ve Cumhuriyetçiler... Böyle yetiştirilen helal süt emmiş gençleri çocukları gördüğümde ülkemin geleceği için umutlanıyorum, korkularım uçup gidiyor...

19 Mayıs - 2 Türbanlı Kız

İçimden gelen sese kulak verdiğimde bayan arkadaşın eline bir bayrak alıp; Cumhuriyetine sahip çıktığı... İçimden gelen diğer sese kulak vermek istemiyorum... Zaten bloğumu lağımlaştırmayacağım! Direk recep ve egemenlerin yerli işbirlikçilerinin haberlerini yapmayacağım! En azından birkaç gün!

Bundan sonra recep in haberlerini vs. yaynılayıp bloğu kirletmemeye klavyemden lağım akıtmamaya karar verdim! Bundan sonra burada lağımsal haberler yorumlar bloglamalar olmayacak! Olsa bile bizzat recebin resimleri vs olmayacak! Bukadar güzel görselin içinde yahudi takkali recep fotoğrafı hiç güzel durmuyor...

19 Mayıs 2012

 19 Mayıs için...

18 Mayıs 2012 Cuma

Tuba - Tuğba

Sanıyorum günü kurtaran kare...

Boyacı Dede - 2

Boyacı Dede 2

Nişantaşı Boyacı Dede

Parklaklığını artırmakla artırmamak arasında kaldım, kalibrasyon monütörümün (düzenlemede kullandığım) eskiliğinden kaynaklanan renklerdeki cansızlığın yeni tip monütörler de yaşanacağını sanmıyorum! Kumar oynuyorum. :)
akepe ye sallamadan geçmeyelim; Vatandaşımızı Bu Hale Getiren, Perişan Eden Yoksullaştıran Düşünceli Karamsar Edenler den Önümüzdeki Seçimler de Hesap Soralım...
Oyhşşş

17 Mayıs 2012 Perşembe

Bizim Oralar dan

Foto bloğa balon yazdım buraya yazmıyorum... Fakat o bekleyiş çok acıklıdır EY HALKIM! Siz bilmezsiniz bizim oraları... Yeni Türkiye düzenin de zengin bi başka zenginleşmiştir; fakir bi başka fakirleşmiştir... Mercedes ler Bmw ler görürsünüz durak önünden geçen... O durak önünden öyle otobüsler de geçerki içi artık bırakın insanı kedi almaz! Ama halkım gene hücum eder işine gücüne yetişmek için...
Yaaa işte böyle halkım!

Fenerbahçe 400 Yıl Aradan Sonra

Fenerbahçe yaklaşık 400 yıl aradan sonra Türkiye Kupasını alabildi... Bazı söylentilere göre fenerbahçe bu kupayı en son 150.000.000 yıl önce dinazorlar çağında kazanmış vs vs...  Bu arada fenerbahçe ilk golü 70. saniyede atamasaydı özlem 150.000.001 yıl olacaktı... ;)
Fotoğrafın balonu ise:
Bir grup anti-cemaatçi fenerbahçe taraftarının kupa sevinci! Oue Yeaaa
Not: Çok daha estetik fotoğraflar olmasına rağmen bunları etik açıdan uygun görmediğimden bloğa eklemedim... Ne-me lazım ikinci ''BaşCumalı'' heyecanı ve vukuatı yaşanmasın...

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Camiilere Devam Edelim

 D80 deki tozlanma kirlilik yüzünden F değerini 8 den yukarıya çektiğim anda fotoğraflar kullanılamaz hale geliyor, bu bakımdan değer düşük... Ve izinsizlik yüzünden makineyi temizlettiremiyorumda...

Hasanma Tahsin

Yorum: İşlerine geldiğinde demokrasi işlerine geldiğinde faşizm! emin olalım işlerine HOMOSEKSÜELİZM gelsin işlerine geldiği müddetçe menfaatleri gereği bunu bile desteklerler... necdet HOMOSEKSÜELİZM taraftarlarını korumak için muhtıra vs yayınlar! Yetmez recep çıkar homoseksüelleri korur kollar; nekadar yobaz başta akit-vakit olmak üzere tüm çakma işbirlikçi siyasal islam gazete-paçavraları bir anda HOMOSEKSÜELİST olurlar... Milli olan herşeyin baltalanması, İstiklal Harbinin gölgelenmesi, hatta bir akepeli işbirlikçi çıkıp İstiklal Savaşı zaten yaşanmamıştı dememişmiydi? Bunları yani Mücadeleyi İstiklali Demokrasiyi yoketmek bu ülkede bukadar basit o-la-maz! olmamalı arkadaş! Demokrasi Cumhuriyet Haklar Özgürlüklerimizi bukadar kolay kazanmadık! Dünyanın hangi çağdaş hangi büyük ülkesinde böylesine yozlaşmış ihanetler görülür? Bu kadar hakkı, krallığı getirip sahibine teslim etmekte bukadar kendinden razı başka millet varmıdır? Demokrasiyi amaç değil araç olarak kendi ağzından itiraf etmişlerin yapacağı da yöneteceği de hepsi bukadardır! Yalan dolan ihanet ahlaksızlık!  
ZATEN İSTİKLAL SAVAŞIDA OLMADI... ---> 

Bu LAF akepe li millet vekiline aittir! Yakında bu lafları recep ten necdetten duyacağız; çok yakındır!
 
---------------
Yazı: Hasanma Tahsin
Yazar: Yılmaz ÖZDİL

15 Mayıs 1919.
Sabah, saat 10.

* * *

Zırhlılar körfeze demirlemiş, Yunanca “vatan” anlamına gelen yolcu gemisi Patris, turist getirircesine pasaport iskelesine yanaşmış, işgal ordusu “vatan toprağı”mıza ayak basmıştı. Haçı havada, etekleri zil çala çala koşan Aya Fotini Kilisesi’nin papazı Hrisostomos, evlatlarım, ne kadar Türk kanı içerseniz, o kadar sevaba girersiniz diyerek, atıyla inen sancaktarın çizmelerini öpüyordu.

Ayasofya Güncesinden

Geçen haftaki Sultan Ahmet turundan geç kalınmış unutulmuş öylesine sırf yer kaplasın bloglama olsun deyu eklenen içeriktir...

15 Mayıs 2012 Salı

Minareler Direkler

Uykudan uyanırım kafamı camdan dışarı uzattığımda neredeyse çok uzaklarda ama 70-300 ile pekte uzak sayılmayan manzarayı neredeyse her gün görürüm...
70-300 sigma (makro modunda)
Not: Aradan biryerlerden öyle bir geçer zamanki nin müziği çalmakta, garip!

Şişli Belediyesinin 19 Mayıs Hassasiyeti

Malum bu cumartesi 19 Mayıs, ülkemizdeki egemen güçlerin yerli işbirlikçileri ellerinden geleni yaptı-yaparak tüm ulusal bayramlarımızı ULUSUMUZA ULUS DEVLETİMİZE kapattı yasakladı! Ve bunları yaparkende saçma sapan bahaneler ki bunlar midemizi bulandırmakla yetmedi! iktidar sahiplerinin temel niteliklerine ve amaçlarına uygun tüm kirli isteklerini amaçlarını hayallerini ortaya döktü!
Ortak bahaneler de öğrencilerin eğitimden geri kaldığıydı...
Soracaksın kirli kişilere! Son Üniversite Sınavlarındaki başarısızlığın sebebi 19 Mayıslar 23 Nisanlar 29 Ekimler midir?
Asıl amaç Türk Bayrağını Atatürk'ü Cumhuriyeti yıkmaktır, onun değerlerini Ulusa unutturmaktır! Otoban yaparak milliyetçi olunuyorsa; vatan topraklarını yabancılara satmak nedir?
Gayet normal, memlekette satacak rant sağlayacak tesis-devlet malı kalmadığı için sıcak paraya ihtiyaç duyan iktidar sahipleri şimdide kör gözlerini vatan topraklarına dikti....

Neyse
ŞİŞLİ BELEDİYESİNİN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI HASSASİYETİNİ TEBRİK EDİYORUM. TEŞEKKÜR EDİYORUM.


Eminim ki bu bayrakların altından bu Atatürk posterlerinin altından geçen nice vatan haini dindar var; kavalın sesine uyan gelen nice hain! Bu posterlerin altından geçerken kindarlaşmak ta belkide sözde dindarlaşmak ta! Şişli Belediyesinden ricam, bu bayrak ve posterler 19 Mayıs sonrasında da asılmaya devam etsin! Vatan Millet Ulus Halk Düşmanları Çileden Çıksın! Vatana ihanet ettiklerini bayraksız yani namussuz yaşadıklarını görsünler; belkide bayrağa saygıları artar!


Etkinlikler 19 Mayıs Cumartesi Atatürk'ün Osmanbey' de kaldığı evin önünde öğlen saat 12:00 sularında gerçekleştirilecek. Zamanı olan Ulus bireylerinin katılmasını diliyorum!

İlyas Salman Filmleri


Ne zamandır oturup içinde ilyas salman nın başrol oynadığı  sinema filmi izlemek istiyorum, fakat her seferinde sinirlerim bozulur sinirlerim boşalır diye bunu erteliyorum... Özellikle Sarı Mercedes, Talihli Amele, Dolap Beygiri, Çiçek Abbas vs... Hele Çiçek Abbas; kültür bakımından münübüsçülük olmasa bile münübüsünü tamir etme sahneleri beni feci etkiler! İlk o marşa basması... İçim sızlar işte derim:
MÜCADELE İNSANI
Bugünde izlemedim, gene erteledim içinde İlyas Salman olan, başrol de oynadığı bir film izlemeyi. En kısa zamanda izleyeceğim, en kısa zamanda frenlerimin boşalmasını sağlayacağım, en kısa zaman da bir sinema filmi izleyip işte diyeceğim:
MÜCADELE İNSANI

 Neredeyse tüm filmlerinde örnek vatandaşı, halkı canlandırmıştır... Çocukların örnek alabileceği kişileri canlandırmıştır... Kibar Feyzo vb. yapımlar hariç :)


Tavsiye Filmler Listem
Sarı Mercedes
Talihli Amele
Dolap Beygiri
Çiçek Abbas

Kalem Bekir Coşkun

Memleket bizim kalemle uğraşırken, arkadaşın kalemi bastı imzayı:
“Yabancılara Mülk Satışı Yasası” çıktı…

Zengin yabancılar gelip Türkiye’nin en bulunmaz cennet yerlerinden 30 hektara kadar mülk satın alabilecekler…

Tatillerini 30 hektar üzerinde yapabiliyorlar anca…

Kalem, oturup büyükelçilerimize de mektup yazdı, özellikle Arap ülkelerindeki büyükelçiliklerimiz işi gücü bırakıp emlak satışı yapacaklar…

Elçilerimiz emlakçi çünkü…

Gel ki Şafaklar Tutuşşun



Gel ki şafaklar tutuşşun...
Dinleyesim geldi...
Düşünüyorum da şu dinci terörist yobazlar bunca yıldır siyaset arenasında her türlü ihanette bulundular; son 10 yıldır da falan her yeri yerleştiler! Fakat ne bir sanat hareketine nede başka estetik mevzuulara et atamadılar aralarından bir tanesini ''ki'' ellerinde bukadar medya desteği eşkiyalık düzeyinde olduğu halde... Neden? Neden estetik konusunda bukadar zayıf ve zavallılar?
Sanıyorum sanata estetiğe güzele hoşa günah dediklerinden mi?
Belkide!
Fakat bu sünnetsiz dinci teröristler; kimseye bırakmadıkları İslam Peygamberinden de haberleri yok!
Bizim yerli yobazlara Şafaklar Tutuşşun kapak olsun!

14 Mayıs 2012 Pazartesi

14 Mayıs 2012 Makro


14 Mayıs 2012 70-300 sigma
Fotoğraf  M. Ali Yılmak için...

Ruhi Su 100 Yaşında

"Merhaba Sayın Ruhi Su,

Sizinle en son Selimiye Kışlası’nda karşılaştık. Aydınlar Dilekçesi soruşturmasında. Eşiniz Sıdıka Hanımın kolundaydınız. Hasta olduğunuz o kadar belliydi ki yanınıza gelemedim. Ayıp elbet. Ayıbımı açıklıyorum şimdi. Ama öncelikle sesinizin kısık olabileceğini düşündüm. Konser isteklerini hastalık gerekçesiyle geri çevirirken söylediğinizi:

“Tokat’ta Kıymet adında çok güzel bir kadın varmış. Yedi iklim dört köşeden onu görmeye gelirlermiş. Gün olmuş yaşlanmış. Kimselere görünmez olmuş. Ama hâlâ onu görmeye gelenler varmış. Sen bizim için dünya güzelisin, yüzünü göster demişler. Kıymet, beni nasıl biliyorsanız öyle kalayım aklınızda, demiş.”

Bundan sonrası yaklaşık bir yıl sonra sizi sonsuzluğa uğurlarken yaşandı. Eylül ayındaki cenazeniz 12 Eylül karşıtı ilk kitlesel gösteriydi. (Bu cümleye “sanki, gibiydi” sözcükleri eklenemez) Ölümünüzün tedavi için yurt dışına çıkışınızın engellenmesi yüzünden olduğunu biliyorduk.

Sevgili Ruhi Su,

Size Ruhi Ağabey, Ruhi Hoca ve benzeri içten seslenişlerde bulunmaya hiç cesaret edemedim. Sizin saygı uyandıran duruşunuz kadar bizim kuşağın tavrı da buna elvermedi. Oysa gece yarısı çalıştığınız kulüplerde söyleşmekten çekinmiyordum.(Boynunuzda sürekli bir fular vardı. Yani sesinizi koruma kaygınız. O sigara dumanı bol mekanlarda yaklaştığınız masanın sigara içilmeyen bir masa olduğunu gördükçe, sigaralarımızı söndürüyorduk.

13 Mayıs 2012 Pazar

Uçurtmayı Vurabilirler


Bizim oralarda bir yerler...
Nikon D80 50 mm 1.8
1/2500 sn
iso:400
F:4.5

Suicide Girls 2


Galatasarayın bileğinin hakkı ile kazandığı sampiyonluğu kutluyor; en derinden sevgi ve saygılarımı okyanus ötesinde yaşayan yarı amerikan yarı ne üdüğü belirsiz hoca efendiye yolluyorum...

ergun babahan denen şahsın ağzına sağlık diyorum; mehmet baransu amerikadakinin götünden artan kupa sana girsin diyorum!

Bukadar şampiyonluk cıvıklığının arasında Anneler günü de unutuldu gitti gün bitiminde hatırlayacaz!

Bu kadar cıvımanın neticesinde son üç konunun ikisi suicide girls ten olsun! Kupa amerikaya girsin! Amerikadakine girsin onun gibi düşünen zihniyetlere kirli fikirlilere karanlık adamlara adamcıklara kahpelere girsin!

Bundan sonra böyle arkadaş! hem muhalefet edecem hem memleketi kurtarıcam hemde güzel garıların resimleri neyn paylaşçam!

Bu arada kupa amerikaya girsin!

ergun babahan zaman gazetesinden Kovuldu

ergun babahan: Bu kupa amerikaya girsin!
El cvp: zaman gazetesinden kovun!

twitter deki yorumlara baktım da mehmet baransu yu çözemedim, bu nasıl fetullah sevgisidir bu nasıl fetullah aşkıdır! Çocuk gibi yorumlar yazmış! Bişeyler peşinde koşuşturmuş durmuş! İlginç!

Sanıyorum! mehmet baransu twitter deki günün konusu-mesajına ortak olmaya gayret etmiş ve başarılıda olmuş gözüküyor!

mehmet baransu sen fetullahın çocuğumusun? feto bekar ama belki de gayri meşru piçi olabilirmisin? Ne ilginç ne cıvık ne ruhsuz şahsiyetsiniz siz! Homoseksüelizm sizlerle gurur duyuyor! Ne kadar cemaatçi varsa okadarının ne kadarı mehmet baransu tadındadır ve ne kadarı ergun babahan tadındadır!

İlginç ve gerçekten karanlık ilişkiler karanlık adamlar!

Suicide Girls


Bukadar faşizm katliam terörizm den sonra artık yeter, tansiyonu düşürmek istiyorum. Allahın yarattıklarına bakıp hikmetine, yarattığı güzelliklere bakarak şükr edelim. Polis terörizminden akepe faşizminden ve yerli işbirlikçilerinden necdet ten kısacası bir bütün vatan hainliğinden bölücülükten hepsinden herşeyden sıkıldığımdan suicide girls in bugünkü kapaklarından birini ekliyorum-ekledim.
Not: çok ciddiyim. (kendi kendimle konuştum)

Galatasaray Kazandı polis Kaybetti

 (iktidarın yeniçerisi fenerbahçe taraftarının suratına tekme atarken)
Türk spor tarihimiz bugün ilginç günlerinden birini yaşadı; bugün tarihe geçti! Ligi önde bitiren galatasaray sözde şikenin önlenmesi gerçekte ise digitürk ün para kazanması amacı ile icat edilen playofflarda son maçında fenerbahçeyle evinde berabere kalarak kadıköyde şampiyon oldu...

1- Maç sonrası bir grup öfkeli fenerbahçeliye sert müdahelede bulunan polis olayların uzamasında etkin rol oynadı, sanki karşısındaki terör örgütü pkk militanları vardı. Çoluk çocuk denemeden heme gaz bombasına başvuruldu birçok günahsız insanımız bu zehirli gazlardan zarar gördü!

2- Yukarıdaki fotoğrafın hikayesi... Blog ta polis faşizm hadiselerini vermekten iğreniyorum! Bu şahıslar polis değil, sadece maaş alan birer katil! Türk Polisi bukadar faşistleşmemeli bukadar katilleşmemeli! Adamın yüzüne tekme atmak nedemek? Bu hakkı nereden alıyorsun? Kudurmuş itler gibi yerde yatan insana bu muamele neden? Zorlamı çalıştırılıyorsunuz? Yapamıyorsanız gidin istifa edip pazarda limon satın! Gariban halkın savunmasız insanımızın polis teröründen çektiği nedir! İşkenceci Polis yazıp altınada Yemin etsem cidden başım ağrımaz!

Not: taraftara bu denli saldırganca tutumun sergilemesinde

1- emniyet müdürü
2- vali
3- içişleri bakanı
4- başbakan 

nın sorumluğu büyüktür; en tepeden aşağıya doğru stat içinde dışında çıkacak bir takım hadiselerde emniyet güçlerinin yada faşist yeniçerilerin takınacağı tavırın emredildiğine eminim! Fenerbahçe camiası devlet tarafından cezalandırılmaya aşağılanmaya devam ediyor diye düşünüyorum... Yazıklar olsun!

12 Mayıs 2012 Cumartesi

Hugo Chavez Sağlığına Kavuşuyor


amerikan emperyalizminin hayattaki en büyük düşmanlarından biri olan Venezüella Başkanı Küba daki tedavisinin ikinci ayağından da sağlıklı olarak memleketine yurduna geri dönmüş! Bu adamı gerçekten çok seviyorum, amerikan emperyalizmine terörizmine gerçekten kendi ülkesi adına dur demiş çelikten setler çekmiş biri...

Yurdunun petrol zengini olmasına rağmen gerek sosyal hayatın düşkünlüğü gereksede ekonomik zavallığı o bitirdi! Yurdunun mallarını tekrar Venezüella halkına kazandırdı! amerikan faşizmine geçit vermedi!

İşte lider işte Chavez! Bizim lider geçinen sefillerimiz emperyalistlerin yerli işbirlikçileri ise vatan mallarını yabancılara egemenlere dünya terörizminin önderlerine peşkeş çekmesi; ve Hugo Chavez gibi önderlere dava adamlarına da LİDER dendiği gibi bizim kilerede LİDER denebilmekte!

Bu aşağılıklığın sebebi ise satılmış medyadır! Bizimki yada bizim liderlerimiz hatta gaza gelinip DÜNYA LİDERİ ilan edilenler HÜGO CHAVEZ in hayatından dersler çıkarmalı!

Chavez için Allaha dua ediyorum! Bir an evvel sağlığına kavuşarak görevine kaldığı yerden devam etmesi için.

necdetin amerika Ziyareti Anlaşıldı

necdet geçen hafta amerika birleşik devletlerine bir dizi askeri temaslar yapmak üzere yollanmıştı, seyirtmelerinin sebebinin egemen güçlerin Türkiye de konuşlandırılmış çeşitli atombombalarının nükleer silahlarının güncellenmesi eskilerinin yenileri ile değiştirilmesi ve uçaklara yüklenecek tarzda ateşlenen silahlar için olduğu ortaya çıktı! İşte Türkiyenin GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI koltuğunda oturan necdet, egemen güçlerin taşeronluğunu yapmak için amerikaya gidiyor; nükleer silah pazarlığı yapıyor!

Soru!
Bu güncelenen nükleer sistemler ve silahlar kimi tehdit etmek ve kimleri korumak için yapıldı?

Cevap!
Tabiki rusya! Hayır değil! amerika ile rusyanın olası bir nükleer savaşa girmesi demek dünyanın yok olması demek; ki bunu 1960 1970 ler bile yapmadılar - yapamadılar!

Eeee Sonuç?
Bu güncelenen nükleer silah ve teçhizat suriye - iran gibi amerikan egemenliğine dayanan mücadele içindeki;  ingilizlerin coğrafi şartlarına göre ortadoğusunda ki amerikan işgal yurtları için yapıldı! Kimi koruduğu ise zaten ortadadır! Türkiye israili korumak adına bu nükleer sistemlere ev sahipliği yapmakta, egemenlerin yerli işbirlikçiliği açısından yapmakta!

Malatyadaki füze savunma sistemleride bu işlerin cabasıdır!

Televizyon Anteni Tamircisi hilmi

hilmi geçen gün müthiş sikişçi açıklamalarda bulundu, 1980 darbesi öncesinde ordudayken ayrılmak istediğini askerlik yerine televizyon antencisi tamircisi olmak istediğini yandaş basın aracılığı ile Türkiye ye duyurdu! Duyurusu ile Türk Siyasi ve Türk Askeri Tarihine geçti! Askerliği bırakıp televizyon anteni tamircisi olmak isteyen asker olarak! Düşünsenize yaw, antenci olmak isteyen şahısı genel kurmay başkanı yapıyorsunuz; bu şahısın zamanında askerin başına çuval geçiriliyor!

Akşam düzenleme yapacağımda.

hilmiden bombalara devam etmesini bekliyoruz; bence önümüzdeki seçimlerden konya akepe milletvekili adayı olsun! Ha televizyon anteni tamirciliği ha akepe mebusluğu...

Suriye’de kanlı tezgah: 55 ÖLÜ

akepe yandaşları ve fanatikleri bu haberi iyi okusun iyi bellesin hafızasına; çıkıp suriyede katilam olduğunu haykıran akepe tetikçileri bu bombayı hiç görmediler! Amaç tezgah belli, suriyeyi karıştırıp uluslar arası alanda suçlu katil göstermek! Suirye devletini proveke etmek! Etrafta suriye için para toplayan amerikan gavur işbirlikçileri görürseniz onlara para vermeyin! Ha onlara para verdiniz ha pkk ya ha amerikaya! Suriye suriyelilerindir; amerikan tetikçilerinin teröristlerinin değil!

Yabancı güçlerin organize ettiği işbirlikçiler, Suriye’de yine ölüm kustu. Şam’daki eş zamanlı iki bombalı saldırıda, sabah işe giden kadınlar, okul yolundaki çocuklar hedef oldu. 55 kişinin feci şekilde can verdiği kanlı tuzakta, 375 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Provokasyon bombaları: 55 ÖLÜ
Şam’daki istihbarat ve güvenlik birimlerinin bulunduğu binayı hedef alan eş zamanlı iki bombalı saldırıda 375 kişi de yaralandı.
Suriye başkenti Şam, dün sabah şiddetli patlamalarla sarsıldı. İstihbarat ve güvenlik birimlerinin bulunduğu binayı hedef alan ve CIA kaynaklı organizasyon olduğu belirtilen eş zamanlı iki bombalı saldırıda 55 kişi feci şekilde can verdi, 375 kişi de yaralandı. Ölenler arasında bir otobüste bulunann 24 öğrencinin de olduğu bildirildi. Devlet televizyonu, teröristlerin düzenlediği bombalı saldırıların, bir Suriye askeri istihbarat ve güvenlik birimlerine ait binanın bulunduğu Kazaz mahallesinde meydana geldiğini duyurdu. Devlet televizyonu, Şam’da düzenlenen iki saldırıda, ölenlerin çoğunu sivillerin oluşturduğunu bildirdi. Şiddetli patlamalarda tahrip olan binalar ve çok sayıdaki otomobilde bulunan cesetlerin görüntülerini yayımlayan devlet televizyonu, erörist saldırıların Şam’ın güneyindeki otoyolda, insanlar işlerine ve çocuklar okullarına giderken düzenlendiğini vurguladı. Halkın da yardım ettiği yardım ekipleri, yanmış cesetleri araçlardan çıkarırken, bir adam, “İstediğiniz özgürlük bu mu? Okullarına giden çocuklar, işlerine giden memurlar öldü” diye bağırıyordu.

Ülkücü Olmak Faşist Olmak Hain Olmak

Bir sözde web tabanlı ülkücü noktası için yazmak istediğim konu olacak... Adını vermeyeceğim noktayla iletişime geçmem - karşıdaki şahsın takındığı tavır ve soru üzerine benim cevabım; son olarakta konunun tamamını oluşturacak olan ülkücü olma kriterleri... vs vs... Ve bu noktadaki sorumlu şahıs nereden çıkardığını anlayamadığım bir zavallıkta benim hatalı olduğumu yazdı! Çünkü vatan topraklarının satılmasından endişe duymaktayım! Bu zavallılar için çıkıp besmele çekseniz ardından vatanı emperyalistlere satsanız ruhları duymaz, eh birde bir iki üç hilalli bayrak yeter de artar bile!

Sözde ülkücü geçinen sayfa yöneticisi benim siyasi görüşümü tam olarak anlayamadığından sordu. Sonuçta akepe ye faşist demem den, hükümet tavırlarını icraatlarını beğenmememden bununla beraber kullandığım sayfa jargonumun sol jargona benzediğinden tırstı!

Ülkücü olmanın kriterleri nedir arkadaş?

Nasıl ülkücü olunur?
Ülkücülük polis vatandaşına işkence yaptığı zaman susmaksa
Ülkücülük vatan toprakları satılırken sessiz kalmaksa
Ülkücülük akepe nin yedek tekerliğinden ibaret bir siyasi yol izlemek ise;

ben ülkücü olamam; istesemde olamam zaten! Tüm bunlara sessiz kalmak ülkücülük olmadığı gibi dini tekamüller altında ezilmiş bir vatan hainliğinden ibarettir! Bu çakma ülkücü zihniyet hükümetlerin her yaptıklarına kesin doğru gözüyle baktığından gözleri kör olduklarından; gözleri açık olan vatan sevdalıların uyanışlarını kuduz köpekçe bastırmak istemelerinden bugün ülkücülük türkücülük olarak algılanmakta...

Ülkücülük sessiz kalıp gerçek manada hak hukuk adalet mücadelesi yapanları susturmak; bunuda dini tekamüllerle süslemek ise ben ülkücü değilim! Ben böyle bir ideolojiyi benimsemek yerine MARKSİZM i benimserim. En azından şerefimle yaşamış olurum.

Yazıyı tekrar düzenleyeceğim!

Grup Yoruma akepe Faşistliği

“Ancak AKP’nin polisinin konseri engelleme çalışmaları durmak bilmiyor. Gerek Yorum elemanları, gerek konser çalışmasını yapan herkes adım başı durduruluyor, GBT kontrolüne tabi tutuluyor, gözaltına alınmaya çalışılıyor”
Grup Yorum Açıklaması


Önümüzdeki hafta grup yorum antakyada suriye halklarına destek için konser düzenleyecek, konserin amacı amerikan işbirlikçilerinin emperyalist planları dahilinde hareket ettiğini, başta abd emperyal güçlerinin suriyenin demokrasisi ile zerre kadar ilgilenmediği sadece kendi çıkarları ve israil çıkarlarının gözetilmesi olduğunu konserle duyurmak-duyuracak! Fakat iş burda bitmiyor hükümete bağlı yeniçeriler - sipahiler - kapıkulları antakya da grup yorumun konser çalışmalarının yapılması bildiri afiş vb. duyuruların yapılmaması için elinden gelen her türlü ahlaksızlığı ve faşistliği uyguluyor! Sonuçta akepe iktidarı o konser gününde toplanacak kalabalığın sayısından endişe duyuyor! abd işbirlikçiliklerinin pazara dökülmesinden tırsıyorlar... Konser duyuruları dağıtanlar gözaltına alınıyor - fişleniyor - gbt den geçiriliyor!

Yani deniyor ki bu konseri biz burada yaptırmayız! Biz emperyalistlerin yerli işbirlikçileriyiz! Bizler satılmış ruhlarız! Bedenlerimizi abd için kullanıma açtık! 80 yıllık ömrümüzü ebedi ahiret hayatına tercih ettik. Ahiretimizi pul için emperyalistlere ve yerli işbirlikçilerine sattık! 30 yıl sonra ne isimleriniz hatırlanmayacak bile! Hatırlanacak tek şey; satılmış birer faşist olduğunuz! Başkası değil!

Grup Yorum ekibi ise faşist güçlere karşı çıkmak adına bizzat antakya daki konser çalışmalarına  ve reklamlamasına katılıyor! Hodri meydan diyorlar! Gelin faşistler bizleride alın!

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun! neye inanırsanız inanın! kişinin inandıklarının önüne geçmeye çalışmak onu durdurmaya çalışmak ezmek hele hele devlet gücünü kullanarak devlet faşizmine girişmek hangi DİNE ve hangi İLERİ DEMOKRATLIĞA sığar! Peygamberimiz dediğiniz yerlere göklere sığdıramadığınız, bizlerle paylaşmak istemediğiniz İslam Peygamberi kendine tabii olmayanlara zulm etmişmidir ki siz pislik faşistler kendinden olmayanları bertaraf etmeye uğraşıyorsunuz? Sizler yalancı faşistler Peygamberinizin sünnetinden bahsediyorsunuz! hangi sünnetine uyuyorsunuz? Yada sünnet nedir biliyormusunuz?

Tek anladığınız ve bildiğiniz egemenlere hizmet etmek, bunuda islamla gölgelemek cahil halkı islamın evrensel yanları ile hizaya getirmeye çabalamıyorsunuz! Tek yaptığınız mezhep meşrep ayrılıklıklarını İslama yükleyerek dinci terörizm de bulunmak!

Bu FAŞİSTLERİN DİNİ DE YOK! İMANI DA YOK! 
DEMOKRASİDEN İSE ZIRNIK NASİPLERİNİ ALMAMIŞLAR!
VARSA YOKSA EGEMENLERİN YERLİ İŞBİRLİKÇİLİĞİ YERLİ AJANLIĞI MUHBİRLİĞİ!


Kim kabul etmeyecek! bu baskının devletin en tepesinden gelmediğini, hangi vicdan sahibi bunları yalanlayabilir ki? Utanmazlıkta ahlaksızlıkta yalancılıkta sınır tanımayan hükümete bağlı hikaye-roman yazarları bu olayları görmüyorlar! Sebep? Dedikya hükümete bağlı hikaye-roman yazarları!
Türkiye Faşizmin diktatörlüğün krallığın kucağına doğru itilmekte!


Başkanlık mevzuu ise bambaşka! bazı entrikacı hükümet yöneticileri abd deki başkanlık sisteminin demokrasiye pek uymadığını söylemişler! İleri demokratlardan demokrasi derslerine devam!
Başkanlık sistemi = krallık tır. 

ahmet hakan Silivri Zindanlarında

ahmet hakan denen işbirlikçi-satılmış sakallı liberal oportünist (ve şuan aklıma gelmeyen her türlü liberal kaynaklı hain sıfat ve yakıştırma dahil edilebilinir), adalet bakanı sadullah efendisi ve diğer liberal şahıslarla silivri zindanlarını teftişe gitmişler! Silivri zindanlarından paçavrasında öyle güzel bahsetmiş ki insanın işi gücü bırakıp düzenden tertipten temizlikten silivride yatası geliyor... Yahu be satılmış sakallı oportünist orayı eşkiyalık, satılmış yapıp gezeceğine çıksan şerefli ve namusluca davranıp!

ARKADAŞ ERGENEKON - BALYOZ - FUTBOLDA ŞİKE gibi davaların tamamı öç,intikam,hesaplaşma, cemaatin sızamadığı tüm noktalara sızma itibarsızlaştırma öcü gösterme, yandaşları yerleştirme faaliyetlerinin bir parçasıdır diyebilse...

Arkadaşlar delil ıvır zıvır yok! Bilgisayarlara dışarıdan girilmiş, evraklar kayıtlar görmezden geliniyor!
Diye bilse-becerebise... Eninde sonunda tarih karşısında faşist adi birer komplocu olarak gösterilecek olanlar hükümet güçleridir diyebilse...

Fakat demez, diyemez dediği anda aydın doğan tarafından kovulur işinden olur! Sonra kim satılmış işbirlikçi televizyonlarda ahkam kesecek çuvallarla paralar kazanacak!

İşte bu yüzden TÜRK SİYASİ TARİHİNE ahmet hakan ve bu on yıllık dönemdeki tüm libaral hainler, ikinci cumhuriyetçiler, yobazlar satılmışlar kendi hanelerinde vatan haini olarak geçecekler! Bağımsız tarih kitaplarında memleketi bukadar soysuzlaştıran içini boşaltan satan! irticanın odağı olmuşlar Türk Tarihinde ''MEZARLARINA SURATLARINA RUHLARINA'' TÜKÜRÜLEN - SIÇILANLARIN arasına katıldılar! 

Seçim kendilerine aitti, hayatlarında parayı ünü rahatlığı öldükten sonrasına yani daha uzun zamana tercih ettiler; tipik insan nefsi! 80 yıllık ömrü ebedi ahiret hayatına tercih etme! 

Giden bunların imanı itikadı şerefi haysiyeti namusu olsun, gerisi kalsın yani paraları ceplerinde kalsın yeter!


Not: Atladığım bazı hususlar;


1- jolly midir nedir bir turizm şirketi ile sanki turistik istanbul gezisi havalarında yapılan tur!
2- faşizmin hüküm sürdüğü ülkelerde yaşanan zindan gezintilerinde görülen sapkın uygulama olan mahkumlarla kimseyi görüştürmeme!
Bunların tamamı faşist bir hükümetin yaptığı yapabileceği uygulamalar ve hareketlerdir! ahmet hakan takıntısı ise kendisinin liberal bir puşt olmasından ileri gelmektedir! Sakallarını sıvazlayan hem Atatürkçü geçinenlere iyi görünme istemesi hem yobazlara yakın duruşu ile bakın ben tam ortadayım tarafsızım görüntüleri! İşte bu LİBERAL HOMOSEKSÜELİZM den başkası değildir.
Not2: Homoseksüel arkadaşlar kızmasınlar; sizin durumunuzla ahmet hakan gibilerin ortak yanı bulunmamakta! sizlerin ruhlarında varken bu ahmet hakan gibi puştların bedenlerinde homoseksüellik var!

11 Mayıs 2012 Cuma

akepe nin Sütleri

Geç kalınmışta olsa, en azından bloğa eklendi! akepe iktidar güçlerinin süt dağıtmaktan bile acizliğini geçen günlerde yaşadık; ancak süt dağıtmaktan aciz olduklarını tam kadro hükümet yetkilileri reziller kepazeler olarak tarihe geçerek yaptıkları acizliği gizlemeye çalıştılar, hatta blog ta süt yorumları diye başlık bile açmıştım! Aşırı dozda süt yüklemesi falan yorumları gelmişti yetmezmiş gibide ilk defa süt içtiklerinden bünyeleri kabul etmemişti... Devletim diye geçinen hükümet güçleri vatandaşını daha süt dağıtırken bile zehirliyor!

İşe Yarar Yararsızlığı Tartışılacak Makrolar

Makro denemelerini bir başlıkta toplamak daha doğru.

10 Mayıs 2012 Perşembe

Kaleminden Pislik Damlıyor - O sizin Pisliğinizdir

Paşa yazısını çok beğenmiştim ve sanıyorum bloğada eklemiştim, tabi benim beğenmem demek vatan hainlerinin rahatsız olması anlamına geliyor. Şöyleki paşa yazısında ki imalar öyle birilerine dokundu öyle birilerini yaraladı toplum önünde öyle durumlara soktu ki; recep efendi çıktı ''kaleminden pislik damlıyor'' yakıştırmasında bulundu. Bugün recepin oluşturduğu faşist iktidarın etrafında toplanmış yarınları belirsiz bir sürü satılık hain emperyalistlerin yerli işbirlikçisi katil faşist mizaçlı bir takım zavallı dinci teröristler ise Bekir ağabeye etmedikleri küfürü etmedikleri tehdidi bırakmamışlar...

Şimdi recep kaleminden pislik damlıyor dedi, genel kurmaydaki necdette boş durmadı Türk siyasi tarihinde bir ilk yaşandı ve bir gazeteci muhtıra yedi! recep efendi ise demokrasi manyağı olduğundan kendisine saplanılmaya çalışılmayan kendi işine gelen faşist muhtirayı destekledi! Zavallılık! Vatan hainliği! Kim burada vatan haini?

Birisiyle tanıştığımızda memnun oldum deriz - yada şeref duydum deriz, aslında pek demeyiz de filmlerde falan görürüz içimizdeki kaç kişi bu tip diyologlara girmiştir ki hayatında?

Yukarıdaki satır kalsın gelelim diğer bağlantıya, adamın kaleminden pislik damlıyor doğru kabul ediyorum! Bekir Coşkun' un kaleminden kağıdından pislik damlıyor! Fakat kimin pisliklerini yazıyor? KİMLERİN AHLAKSIZLIKLARINI KİMLERİN ŞEREFSİZLİKLERİNİ YAZIYOR? 

Merak ediyorumda Bekir ağabeyin yazılarını kaç işbirlikçi faşist terörist okuyordur? Damlayan pislik aslında bellidir! Vatan haini de bellidir pislikte! Bu pisliğin oluşma nedenide bellidir!

Yukarıdaki satır da kalsın demiştim diğer bağlantıyla birleştiriyorum yazıyı bitiriyorum;

EVET O PİSLİK SİZİN PİSLİĞİNİZDİR, DAMLAYAN PİSLİKLER SİZ VE SİZLER GİBİLERİN PİSLİKLERİDİR.

Not: necdet oturduğu koltukta acaba mutlumudur? O koltuktan indikten sonraki hayatında gerçek manadaki dürüst namuslu şerefli silah arkadaşlarının yüzüne nasıl bakacaktır! Ve Türk siyasi tarihine kara pislik harflerle işlendiğinin farkında değilmidir?

İşte pislik budur işte! Yakında recep çıkıp şu yazarları öldürün şunların ailelerini yakın demeye başlayacak! Bu zihniyet UĞUR MUMCU YU KATLEDEN İHANETİN DEVAMIDIR! Sivası maraşı çorumu yapanların pislikleridir! Ve aynı pislikler az önceki katliamları yapanların avukatlarıdır, bunların savunucularıdır!

Bilmem Kaçıncı Güvercin Serisi

Şişli camisinin hemen yanındaki parktan bilmem kaçıncı güvercin denemesi... Tonlarda ki oynamaları v772 benq ile yaptığımdan yada yapamadığımdan pek beğenmedim.

İşe Yaramaz Makrolara Devam

İşe yaramaz makrolara devam.

Karga Martı Sultan Ahmet

Geçen gün Sultan Ahmet - Ayasofya - Güncesin den kareler... Ayasofya nın göbeğinde parka atılmış çiğ etleri (tavuktu sanırım - zaten büyükbaş yada küçükbaş hayvanı kim kaybetmiş kuşlara verecek hadisesi) yiyen kuşlar...Bu arada bir karga 3 martıya bedelmiş onuda gördük; sağda iki martı ve solda bir martı (fotoğrafa dahil etmedim) yı olaya hiç yaklaştırmadı... Karga diyip geçmemek lazım! Karga ve alfred yanyana gelince bir kasaba yok edilebiliniyor.
Not: afrikaya gittim de vahşi yaşam belgeseli çektim desem sanıyorum bu memleketin %50 % 51'i buna inanacaktır!

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Cevahir Avm Halk Cephesi


Cevahir avm önündeki devrimci dede...
Halk Cephesi Başlıklarını Birleştirdim. Balonları da kaldırdım. Halk Cephesine mensup arkadaşlardan ricam fotoğraf çektirmekten korkmayın, ve ben de polis yeniçeri kapıkulu sipahi valiye bağlı başıbozuk vs değilim. Fişlenmekten korkuyor olabilirsiniz fakat emin olun çoktan fişlenmişşinizdir... Yani en azından ben eminim.

Fotoğraf Güncesi x 1

Şişli camiinin yanındaki parktan... Fotoğrafa isim bulamadım!
Nikon D80 70-300 Apo Dg