21 Mayıs 2012 Pazartesi

Türkiye Gençlik Birliği - Özür


Türkiyenin en kalabalık en coşkulu 19 Mayısını TGB nin hazırlaması örgütlemesi vs vs...

Vs... vs... Tgb öyle büyük bir buluşmaya imza attıki bu işgalcilerin yerli işbirlikçileri açısından yenilir yutulur cinsten değildi! Fakat biz ne yaptık? İşte olayı 1-2 resim ile geçiştirdik vs vs yazdık!  Hata yaptık; tıpkı cumhuriyet gazetesi yada sözcü gazeteleri gibi! Hem 19 Mayıs TGB tertiplemesi örgütlemesin de yanlış yaptık hemde 20 Mayıs 2012 tarihinde! Nasıl görmedik neden göremedik!!! Özür diliyorum!

Eğer Atatürkçü kesim TGB yapısına gereken değeri önemi verip onlarla aynı doğrultuda hareket edebilseydi; taksim meydanı bir tahrir meydanına dönüşebilirdi!!! Ve egemenlerin yerli işbirlikçileri saraylarında şatolarında tir-tir titrerdi....

Hata ettik hem beraber hatta ettik! İstanbulda sadece TGB olarak 1.000.000 yurttaş toplanabilirdi! Vs vs. yazdık biz! TGB 19 Mayıs Taksim yazamadık! Bu utanç meselesidir... Kendi açımdan bu çok ağır!

Bu dandik blog TGB nin reklamını (isim olarak - hareket olarak) çam sakızı çoban armağanı yapacaktır... Sonuçta blog muhalif Atatürkçü tavırları ile hareket etmekte.

Tekrar özür dilerim! Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.