30 Mayıs 2012 Çarşamba

Öğretmenlere Google Yasak

Çılgınlık aldı başını gidiyor sevgili günlüğüm, ülkem müstemleke valilerin ellerinde gram gram metre metre egemenlere satılırken okullarda genç nesillerimizi geleceğimizi kurtaracak çocukları yetiştirecek öğretmenlerimize google.com yasaklandı! cemaat güçlerine bağlı sözde milli eğitim bakanlığı yönetiminin öğretmenlerin google.com adresine gitmelerinin bu adreste arama yapmamalarının önüne geçmek ne demek?

Bu yandex denen arama motoru acaba yandaş mıdır? Yada web site sahiplerinin dünyada sadece google arama motorlarına kayıt olacak yada google için arama optimizasyonu yaptıklarından bu cemaat güçlerinin haberi yokmu?

Offf offf! 
Google.com da arama kutusuna demokrasi yazdığımızda gördüğümüz yada karşımıza çıkan sonuç kadar özgürüz! 
 a.Yüce
Çıkan sonuçlar devlete hükümet güçlerine yada sözde bir takım devlet-hükümet güçlerine yanlı-yandaş-yakın kurumlar üzerinde yoğunlaşmaya başladığında durup yeniden düşünmenin de bir anlamı kalmayacaktır; çünkü iş işten geçmiş olacak!!! Müstemleke valileri tarafından yönetilmeye başlamış olan ülkemiz yarın egemenlere terk olunacak!

Seçme hakkının kısıtlanmasına göz yummak bunun farkında olmamak, yarın seçilme hakkı elden gittiğinde ellerinizden alındığında yani birileri kendi yerlerine oğullarını koymaya başladığında; memleketin durumu ulusun ve milletin hali pişman olunacak dersler çıkarılacak yada başları duvarlara vurulacak kadar basit değildir! İş işten geçmek üzere!

Millet olarak pişmanlık günleri krallık padişahlık günleri zulm terörizm günleri iyiden iyiye yaklaşıyor! Farkındamıyız tüm olan bitenlerden? Egemenlerin yerli işbirlikçilerinin yaptıklarından! Yazık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.