31 Mayıs 2012 Perşembe

Annenin başına kötü bir şey gelirse...” Gerekirse o çocuğa devlet bakar

iktidar partisinin üyelerinden biri olan recep akdağ son birkaç gündür memlekette mevzuu olan kürtaj hadisesinde çılgın bir açıklama yaptı!
- Başına kötü birşey gelen kadın çocuğu doğursun, devlet ona bakar!

Kadın tecavüze uğrayacak! Hiç yasanmaması gereken bir olayın sonucunda hiç doğmaması gereken çocuk doğacak! Ona da devlet bakacak!

Lan diyeceksin soracaksın bu şahısa ve onun gibi emperyalistlerin yerli işbirlikçilerine!

1- anasız 
2- babasız
3- şefkatsız 
4- ailesiz
5- geçmişsiz 
6- geleceksiz
7- soy adsız
8- akrabasız 

Aklıma gelen 8 madde bekar kadınlar için! Ya evli kadınlar da durum nasıl olacak? Kadının kocası bunu kabullenecekmi? Yoksa tecavüze uğramış kadın eski kocasından boşatılarak tecavüzcüsünemi verilecek?

Doğup Büyümek zorunda kalacak çocuğun günahı ne ? Bunların günahtanda haberi yok! Türk toplumunda o çocuğa kadının ailesi nasıl sahip çıkacak? Nüfus kağıdı nasıl alınacak? Çocuk kime baba diyecek? Devlet bakacak! 18 yaşına kadar sözde besleyecek büyütecek ki tecavüz sonrasında dünyaya gelmiş bir çocuğun başına kimbilir yetimhane de neler gelecek! Aile sahibi olduğu halde gelecek kurulamayan nesiller çoğalırken tecavüz sonrası doğmuşun geleceği ne olacak? Görüşlerinde kesinlikle samimi değiller! Ahlaki boyutları zaten geçmişlerinden gelen hırsızlık-dolandırıcılık-yobazlık-vatan hainliği- katillik vb. kötü karanlık işlerle zaten ortada.....

Bu recep akdağ yada diğer recep in kızı yokmu? Bunların kızları tecavüze uğrasa bunu kızlarına nasıl açıklayacaklar? Haaa receplerden birinin 1.000.000.000 doları var diğerinin de 1/10 u olsa yeter.... sağlık bakanlığının koltuk işgalicisi devletin tecavüze uğrayacak kadınların doğacak çocuklarına iyi bakacağını düşünüyorsa hodri meydan! Memleket tecavüzcü kaynyor! Kendi ailesi üzerinde denetsin!

Türkiyenin gündemini kendi rezaletlerini katliamlarını ihanetlerini gizlemek için gündem değiştirenler İKTİDAR GÜÇLERİNİ KULLANARAK BU ÜLKEDEKİ 30.000.000 DAN FAZLA KADININ HAKKINI GASP EDİYOR!

İşte Türk kadını akıbetin bundan ibarettir! Sonun TECAVÜZCÜNÜN AFFEDİLDİĞİ VE ONUNLA EVLENDİRİLDİĞİN BİR ÜLKEDİR! TİTRE VE KENDİNE DÖN! BU EGEMENLERİN YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİNİN DİNLE-İMANLA-ALLAH İLE ALAKALARI YOK! MAKSATLARI BOYUNLARINDAN BAĞLI OLDUKLARINA KARŞI SORUMLULUKLARINI YAPARAK PERİŞAN EDİLMİŞ BİR MİLLETİ SAHİPLERİNE TESLİM ETMEK!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.