12 Mayıs 2012 Cumartesi

ahmet hakan Silivri Zindanlarında

ahmet hakan denen işbirlikçi-satılmış sakallı liberal oportünist (ve şuan aklıma gelmeyen her türlü liberal kaynaklı hain sıfat ve yakıştırma dahil edilebilinir), adalet bakanı sadullah efendisi ve diğer liberal şahıslarla silivri zindanlarını teftişe gitmişler! Silivri zindanlarından paçavrasında öyle güzel bahsetmiş ki insanın işi gücü bırakıp düzenden tertipten temizlikten silivride yatası geliyor... Yahu be satılmış sakallı oportünist orayı eşkiyalık, satılmış yapıp gezeceğine çıksan şerefli ve namusluca davranıp!

ARKADAŞ ERGENEKON - BALYOZ - FUTBOLDA ŞİKE gibi davaların tamamı öç,intikam,hesaplaşma, cemaatin sızamadığı tüm noktalara sızma itibarsızlaştırma öcü gösterme, yandaşları yerleştirme faaliyetlerinin bir parçasıdır diyebilse...

Arkadaşlar delil ıvır zıvır yok! Bilgisayarlara dışarıdan girilmiş, evraklar kayıtlar görmezden geliniyor!
Diye bilse-becerebise... Eninde sonunda tarih karşısında faşist adi birer komplocu olarak gösterilecek olanlar hükümet güçleridir diyebilse...

Fakat demez, diyemez dediği anda aydın doğan tarafından kovulur işinden olur! Sonra kim satılmış işbirlikçi televizyonlarda ahkam kesecek çuvallarla paralar kazanacak!

İşte bu yüzden TÜRK SİYASİ TARİHİNE ahmet hakan ve bu on yıllık dönemdeki tüm libaral hainler, ikinci cumhuriyetçiler, yobazlar satılmışlar kendi hanelerinde vatan haini olarak geçecekler! Bağımsız tarih kitaplarında memleketi bukadar soysuzlaştıran içini boşaltan satan! irticanın odağı olmuşlar Türk Tarihinde ''MEZARLARINA SURATLARINA RUHLARINA'' TÜKÜRÜLEN - SIÇILANLARIN arasına katıldılar! 

Seçim kendilerine aitti, hayatlarında parayı ünü rahatlığı öldükten sonrasına yani daha uzun zamana tercih ettiler; tipik insan nefsi! 80 yıllık ömrü ebedi ahiret hayatına tercih etme! 

Giden bunların imanı itikadı şerefi haysiyeti namusu olsun, gerisi kalsın yani paraları ceplerinde kalsın yeter!


Not: Atladığım bazı hususlar;


1- jolly midir nedir bir turizm şirketi ile sanki turistik istanbul gezisi havalarında yapılan tur!
2- faşizmin hüküm sürdüğü ülkelerde yaşanan zindan gezintilerinde görülen sapkın uygulama olan mahkumlarla kimseyi görüştürmeme!
Bunların tamamı faşist bir hükümetin yaptığı yapabileceği uygulamalar ve hareketlerdir! ahmet hakan takıntısı ise kendisinin liberal bir puşt olmasından ileri gelmektedir! Sakallarını sıvazlayan hem Atatürkçü geçinenlere iyi görünme istemesi hem yobazlara yakın duruşu ile bakın ben tam ortadayım tarafsızım görüntüleri! İşte bu LİBERAL HOMOSEKSÜELİZM den başkası değildir.
Not2: Homoseksüel arkadaşlar kızmasınlar; sizin durumunuzla ahmet hakan gibilerin ortak yanı bulunmamakta! sizlerin ruhlarında varken bu ahmet hakan gibi puştların bedenlerinde homoseksüellik var!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.