29 Mayıs 2012 Salı

İstanbulun Fethi Dolayısı İle


İstanbulun fethi... Türklük düşmanlığı yapıp bizleri anadoludan sürüp atıp taaaa ortaasyanın en soğuk en yalnız steplerine atmak isteyen dünyalılar bugün kahır gazap olurken biz ise gayet mutluyuz! Kıvançlıyız! 20-21 yaşında bir ''adamın'' koskoca bir imparatorluğu yok ederek sıfatları arasına BİZANS İMPARATORU  sıfatını almasından da kıvançlanırken büyürken gene Türklük düşmanı dünyalıların bunlardan ne kadar rahatsız olduğunu bilmekten biraz daha mutlu oluyorum!

Neyse; İstanbulun taşının toprağı düşman askerinin ayakları altında kalmayacağı martavallarına bilemiyorum kim inanır ama... Bugün İstanbulla beraber tüm yurt egemenlerin yerli işbirlikçilerinin çıkardıkları arsa yasaları ile dünyaya peşkeşlendiğini biliyoruz! Biz biliyoruz ama fetihe bizden daha fazla sahip çıkanların vatanı karış karış özelleştirerek yabancılara devir teslim etmesi ne demektir! Bunuda anlaması gereken yobaz terörist ve cahiller güruhudur...

Mesele basit; VATAN SATILACAKSIN....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.