30 Mayıs 2012 Çarşamba

cemaat havayolları - thy 150 işçiyi kovdu

thy yada cemaat güçlerine bağlı sözde thy bugün işçilerin en demokratik hakkı olan grev ve iş yavaşlatma eylemlerine karşılık bu hadiselere karışan 150 personelin işine cep telefonlarına mail adreslerine yollanan postalar vs ile son verdi! cemaat güçlerine bağlı sözde thy nin amacı nedir?

diktatörlük rejimiyle inleyen, bölücü ayrıştırıcı siyasetin nimetlerinden faydalanmak!
sesini çıkaranların dillerini kesmeden başlarını kesmek!
Vs.Vs.
Kurulan diktatörlük rejiminin tüm cihazları kullanılmakta yandaşa haine satılıkçıya özel düzenlemeler yapılmakta!

Hadi hepsini geçelim; medya gene nerede sürünüyor? 150 işçi sadece protesto ettikleri gerekçesiyle işten atıldı! Medya nerede? Kurulan korku iktidarı faşist yönetimin ülkemizi getirdiği işçi-patron ayrımı bukadar net! Devletimiz bir takım egemenlerin yerli işbirlikçilerinin ellerine geçti, yandaşa selam satışa ihanete devam çığlıkları ile bozgunlardan bozgunlara uğratılıyoruz! Sözde thy çalışan tüm personelin (cemaatçi - işbirlikçiler hariç) derhal toplu hareket ederek grev haklarını kullanmalarını! Uçakları hareket ettirmemelerini istiyorum, eğer bu önlem bugün-yarın alınmaz ise çok geç olacak! cemaat faktörünün yurdun dört bir yanını sardığını sözde thy personelide görecektir! Bugün 150 yarın 250 ertesi gün 500.... yakında sarıklı cübbeli terörist kılıklı bir takım karanlık yobazlar thy nin içini tamamen sardığında geç kalınmış olunacak! thy cemaat güçlerine terk edilemez edilmemelidir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.