12 Kasım 2012 Pazartesi

Kız On Yaşında Orospuluğa Başlamış!

“Son onbeş gün içinde oldu bu anlatacağım vak'a. Keşan'da yaşayan on üç yaşındaki bir kız, hani çağdaşların ağzı süt kokuyor dedikleri cinsten, işte bu kız bir gece eve gelmemiş. Sabah kapıyı çalmış, babası hışımla kız neredeydin diye sormuş. O da 21 yaşında bir erkeğin evinde gecelediğini söylemiş. Baba karakola koşmuş, şikayetçi olmuş. Adam yakalanmış, kız sorgulanmış ve on yaşından beri erkeklerle düşüp kalktığını itiraf etmiş. Verdiği isimler yakalanmış... Falan filan.

Böyle bir hadise M. Kemal Türkiye'sinde yaşansaydı yer yerinden oynardı.

1950'lerde, 60'larda, 70'lerde yaşansaydı yine büyük tepki meydana getirirdi.

Yıl 2012, Türkiyede on üç yaşındaki bir kız bir sürü erkekle yatıyor ve birkaç inilti dışında tepki yok.

Yargıtay'ımızın bir kararı var. Evli bir karı yabancı bir erkekle bir kere yatarsa bu yaptığı fahişelik değildir deniliyor.

Peki şu on yaşındayken erkeklerle yatmaya başlamış olan kızın durumu nedir? Fahişelik midir, değil midir?

Haydi ateistler, çağdaşlar bu rezalete fazla tepki göstermiyor, Müslümanlara ne oldu ki, susuyorlar?

Ortada iki vahim durum var. Birincisi: Aile içinde yaşayan on üç yaşında bir kızın, on yaşından itibaren bir sürü erkekle düşüp kalkması yatması. İkincisi, birincisinden de vahim, on milyonlarca Müslümanın böyle bir rezalete gereken tepkiyi göstermemesi.

Bu toplum kendini ıslah etmeye çalışmazsa geleceği çok karanlıktır.” (Mehmet Şevket Eygi / Milli Gazete)

----

dini imanı kullanıp, ortalarda yuvarlanan bu şahısa bende cevap vermek istemiyorum... Orospuluk sadece evli olmadığı erkeklerle sikişen kadınlar için kullanılmamalıdır, mesela orospuluk devletin malını çalanlar için mesela hukuksuz yargılama yapanlar için mesela haksız ihale dağıtanlar içinde kullanılmalı... Bununla birlikte milletvekilliğinden yani dokunulmazlıkları kalktıklarında HIRSIZLIKTAN DOLANDIRICILIKTAN SAHTECİLİKTEN YÜCE DİVANLARA gidecek içinde söylenmeli.

Yazmayacaktım bir paragraf gene gemçirdim.

Ey haaatttt yada her ne haltsa!!! OROSPULUK NAMUSSUZLUK İKİ BACAĞIN ARASINDAKİ ARGODA AM TABİR EDİLEN ORGANDAN İBARET DEĞİLDİR. OROSPULUK DİNİ SİYASETE DÜNYA GÖRÜŞLERİNE İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞANLAR İÇİN KULLANILMALIDIR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.