1 Mayıs 2012 Salı

İşbirlikçi ahmet hakan taksimde

Memleketin yetiştirdiği önemli yerli işbirlikçilerden olan ahmet hakan denen satılmış şahıs! 1 Mayıs Taksim alanını kirletti! Utanmadan sıkılmadan sosyal demokratların, haklarını arayanların arasına karışabildi gerçekten anlamsızdı-anlayamadım ve sosyal demokrasi sevdalılarına yediremedim! akepe siyasi partisinin gizli işbirlikçisinin kendisini sosyal demokrat olarak gören ve bunun için mücadele eden kalabalıkların arasına karışması cidden midemi bulandırdı! Buradan ahmet hakan denen işbirlikçiye senin yerin bebekteki ortaköydeki nişantaşındaki insanların haklarını sömürüp kanlarını emen patronların gezelendiği mekanlardır, sen o temiz kalpli dürüst mücadele insanlarının arasında duramaz o havayı kirletemezsin!

Bu arada sosyalist dincilerinin arkasında durma zevkini yaşatan, popülist kültürün sapkın ruhlarına buradan sonsuz teşekkürler, siz sosyal-demokrat olursanız sizin destekçinizde ancak ahmet hakan gibi bir işbirlikçi yandaş şeriatçı gerici olabilir...

Bu kendini sosyal-demokrat olarak gören zavallılara da insanın acımaması üzülmemesi gerçekten zor! Yakında bu sosyal demokrat geçinen gerici ruhlara nagehan alçı gibi tiplerde destek olursa tam olur! Mantık aynı! aynı yandaşlık aynı tetikçilik aynı riya! Hepsi bunlarda mevcut!

1 Mayıs alanlarını kirletenlerede bu seviyesiz yerli işbirlikçileri de aralarına sokanlarada söylenecek laf çok!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.