12 Mayıs 2012 Cumartesi

Hugo Chavez Sağlığına Kavuşuyor


amerikan emperyalizminin hayattaki en büyük düşmanlarından biri olan Venezüella Başkanı Küba daki tedavisinin ikinci ayağından da sağlıklı olarak memleketine yurduna geri dönmüş! Bu adamı gerçekten çok seviyorum, amerikan emperyalizmine terörizmine gerçekten kendi ülkesi adına dur demiş çelikten setler çekmiş biri...

Yurdunun petrol zengini olmasına rağmen gerek sosyal hayatın düşkünlüğü gereksede ekonomik zavallığı o bitirdi! Yurdunun mallarını tekrar Venezüella halkına kazandırdı! amerikan faşizmine geçit vermedi!

İşte lider işte Chavez! Bizim lider geçinen sefillerimiz emperyalistlerin yerli işbirlikçileri ise vatan mallarını yabancılara egemenlere dünya terörizminin önderlerine peşkeş çekmesi; ve Hugo Chavez gibi önderlere dava adamlarına da LİDER dendiği gibi bizim kilerede LİDER denebilmekte!

Bu aşağılıklığın sebebi ise satılmış medyadır! Bizimki yada bizim liderlerimiz hatta gaza gelinip DÜNYA LİDERİ ilan edilenler HÜGO CHAVEZ in hayatından dersler çıkarmalı!

Chavez için Allaha dua ediyorum! Bir an evvel sağlığına kavuşarak görevine kaldığı yerden devam etmesi için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.