31 Mayıs 2012 Perşembe

11. çankayalıya mesaj Kentsel Dönüşüm

11. çankayalı; hükümet güçlerinin her yazdığı paçavrayı imzalamak ve onaylanması adına işe yerleştirilen (akepe den ) kişiye sesleniyorum!

SEN ORAYA HÜKÜMET GÜÇLERİNİN TASLAKLARINI İMZALAMAK İÇİN MI OTURTULDUN? YOKSA ABD YE GEZİ YAPACAK ADAM BULUNAMADIĞINDANMI...

Kaç senedir memleketin en önemli en saygı değer köşkünü işgal ediyorsun! Bu geçen zaman içerisinde seni oraya oturtanlardan farklı bir görüş içerisinde bulundun? Aynı şekilde meclis başkanlığı temsilciside dahildir! Tarafsız siyaset üstü kişilerin tutumlarını ülkemizde üzülerek izleyenlerden biri olarak alttaki paragraflardaki PUT kelimesine dikkat edin!


GEÇMİŞLERİ BELLİ! 
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ - RANSTSAL DÖNÜŞÜME UYARLAMAK BİR TAKIM YANDAŞLARI ''KARUN KADAR ZENGİN'' YANDAŞ YAPMA AMACI GÜDENLER!!!

Kurduğunuz faşist düzen bir gün başınıza yıkıldığında sizi kurtaracak işinize geldiğinde hatırladığınız PUTLARINIZ! sizleri ozaman kurtaramaz!

Çok yakında dönüşüm adı altında yapılacak vurgunları ahlaksızlıkları sınırlı özgör medyamızdan gazetecilerimizden öğreneceğiz! Ve biliyoruz ki yandaş belediye temsilcileri yandaşlarına eşlerine dostlarına neler peşpeşliyor! Neleri üzerlerine 3-5 kuruşa veriyor...

Emin olun kurduğunuz kurulan ve kurulacak olan PUT DÜZENİ - İMANSIZ AHLAKSIZ DÜZEN üzerinize yıkılacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.