6 Mayıs 2012 Pazar

Sadece ahlak seviyesi düşük olan kadınlar spor yapar

isviçreli bilim adamlarının suudi arabistanda yaşayan bayanlar üzerinde ve eşzamanlı olarak fareler üzerinde yaptıkları bir takım deneyler neticesinde alınan sonuçlar:

1- obezite almış başını yürümüş
2- kemik erimesi almış başını yürümüş

sonra kralın kızı çıkmış demişki:
haydi arap kızları beden eğitimine

sonra ulema çıkmış demişki:
Sadece ahlak seviyesi düşük olan kadınlar spor yapar ve beden eğitimi esnasında kızlar bekaretlerini kaybedebilir bunun için en iyisi kızlar evlerinde otursunlar...

Günümüz 2012
Düşünün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına daha sıkı sarılmamızın gerektiğini anlamamız şart! İşte canlı örnekler bazı kötü karanlık ahlaksızların ülkemizi getirmek istedikleri nokta suudi arabistan! Başka türkiye yok!

Düşünsenize siyasetçilerimizin çoğunluğunun tek arzusu Türkiyenin suudi arabistan tarzı bir rejim ile idare edilmesi! Türk Halkı Türk Milleti bunu kendine revamı görüyor? Bu millet bukadar ahlaksızmı? Bukadarmı zavallı? Spor yapan kadınları OROSPU olarak gören - ANCAK OROSPULARIN SPOR YAPACAĞINI DÜŞÜNEBİLEN eğitimlerinin buyönde olduğu bir rejim ve yönetim metodu!

HİÇ KİMSE ÇIKIP BİZ DAHA İYİSİNİ YAPACAZZ diye yalanlar irinler kusmasın! DÜNYA BİZ DAHA İYİSİNİ YAPACAZZ DİYİP TE PERİŞAN OLAN SONRASINDA İŞGALE UĞRAYAN MİLYONLARINI KAYBEDEN MÜSLÜMAN ÜLKELERLE DOLU. 
BİRAZ BEYİN. BEYİN BEDAVA

Not: fare kısmına bende takıldım fakat dikkat çekmek lazım! Cumhuriyetin değerlerine verdiklerine karşın halen ihanet etmeye uğraşanlar sonlarının farelerden farkı olmayacağını anlasın. Vs.Vs.

YAŞASIN CUMHURİYET

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.