15 Mayıs 2012 Salı

Şişli Belediyesinin 19 Mayıs Hassasiyeti

Malum bu cumartesi 19 Mayıs, ülkemizdeki egemen güçlerin yerli işbirlikçileri ellerinden geleni yaptı-yaparak tüm ulusal bayramlarımızı ULUSUMUZA ULUS DEVLETİMİZE kapattı yasakladı! Ve bunları yaparkende saçma sapan bahaneler ki bunlar midemizi bulandırmakla yetmedi! iktidar sahiplerinin temel niteliklerine ve amaçlarına uygun tüm kirli isteklerini amaçlarını hayallerini ortaya döktü!
Ortak bahaneler de öğrencilerin eğitimden geri kaldığıydı...
Soracaksın kirli kişilere! Son Üniversite Sınavlarındaki başarısızlığın sebebi 19 Mayıslar 23 Nisanlar 29 Ekimler midir?
Asıl amaç Türk Bayrağını Atatürk'ü Cumhuriyeti yıkmaktır, onun değerlerini Ulusa unutturmaktır! Otoban yaparak milliyetçi olunuyorsa; vatan topraklarını yabancılara satmak nedir?
Gayet normal, memlekette satacak rant sağlayacak tesis-devlet malı kalmadığı için sıcak paraya ihtiyaç duyan iktidar sahipleri şimdide kör gözlerini vatan topraklarına dikti....

Neyse
ŞİŞLİ BELEDİYESİNİN 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI HASSASİYETİNİ TEBRİK EDİYORUM. TEŞEKKÜR EDİYORUM.


Eminim ki bu bayrakların altından bu Atatürk posterlerinin altından geçen nice vatan haini dindar var; kavalın sesine uyan gelen nice hain! Bu posterlerin altından geçerken kindarlaşmak ta belkide sözde dindarlaşmak ta! Şişli Belediyesinden ricam, bu bayrak ve posterler 19 Mayıs sonrasında da asılmaya devam etsin! Vatan Millet Ulus Halk Düşmanları Çileden Çıksın! Vatana ihanet ettiklerini bayraksız yani namussuz yaşadıklarını görsünler; belkide bayrağa saygıları artar!


Etkinlikler 19 Mayıs Cumartesi Atatürk'ün Osmanbey' de kaldığı evin önünde öğlen saat 12:00 sularında gerçekleştirilecek. Zamanı olan Ulus bireylerinin katılmasını diliyorum!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.