12 Mayıs 2012 Cumartesi

Grup Yoruma akepe Faşistliği

“Ancak AKP’nin polisinin konseri engelleme çalışmaları durmak bilmiyor. Gerek Yorum elemanları, gerek konser çalışmasını yapan herkes adım başı durduruluyor, GBT kontrolüne tabi tutuluyor, gözaltına alınmaya çalışılıyor”
Grup Yorum Açıklaması


Önümüzdeki hafta grup yorum antakyada suriye halklarına destek için konser düzenleyecek, konserin amacı amerikan işbirlikçilerinin emperyalist planları dahilinde hareket ettiğini, başta abd emperyal güçlerinin suriyenin demokrasisi ile zerre kadar ilgilenmediği sadece kendi çıkarları ve israil çıkarlarının gözetilmesi olduğunu konserle duyurmak-duyuracak! Fakat iş burda bitmiyor hükümete bağlı yeniçeriler - sipahiler - kapıkulları antakya da grup yorumun konser çalışmalarının yapılması bildiri afiş vb. duyuruların yapılmaması için elinden gelen her türlü ahlaksızlığı ve faşistliği uyguluyor! Sonuçta akepe iktidarı o konser gününde toplanacak kalabalığın sayısından endişe duyuyor! abd işbirlikçiliklerinin pazara dökülmesinden tırsıyorlar... Konser duyuruları dağıtanlar gözaltına alınıyor - fişleniyor - gbt den geçiriliyor!

Yani deniyor ki bu konseri biz burada yaptırmayız! Biz emperyalistlerin yerli işbirlikçileriyiz! Bizler satılmış ruhlarız! Bedenlerimizi abd için kullanıma açtık! 80 yıllık ömrümüzü ebedi ahiret hayatına tercih ettik. Ahiretimizi pul için emperyalistlere ve yerli işbirlikçilerine sattık! 30 yıl sonra ne isimleriniz hatırlanmayacak bile! Hatırlanacak tek şey; satılmış birer faşist olduğunuz! Başkası değil!

Grup Yorum ekibi ise faşist güçlere karşı çıkmak adına bizzat antakya daki konser çalışmalarına  ve reklamlamasına katılıyor! Hodri meydan diyorlar! Gelin faşistler bizleride alın!

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun! neye inanırsanız inanın! kişinin inandıklarının önüne geçmeye çalışmak onu durdurmaya çalışmak ezmek hele hele devlet gücünü kullanarak devlet faşizmine girişmek hangi DİNE ve hangi İLERİ DEMOKRATLIĞA sığar! Peygamberimiz dediğiniz yerlere göklere sığdıramadığınız, bizlerle paylaşmak istemediğiniz İslam Peygamberi kendine tabii olmayanlara zulm etmişmidir ki siz pislik faşistler kendinden olmayanları bertaraf etmeye uğraşıyorsunuz? Sizler yalancı faşistler Peygamberinizin sünnetinden bahsediyorsunuz! hangi sünnetine uyuyorsunuz? Yada sünnet nedir biliyormusunuz?

Tek anladığınız ve bildiğiniz egemenlere hizmet etmek, bunuda islamla gölgelemek cahil halkı islamın evrensel yanları ile hizaya getirmeye çabalamıyorsunuz! Tek yaptığınız mezhep meşrep ayrılıklıklarını İslama yükleyerek dinci terörizm de bulunmak!

Bu FAŞİSTLERİN DİNİ DE YOK! İMANI DA YOK! 
DEMOKRASİDEN İSE ZIRNIK NASİPLERİNİ ALMAMIŞLAR!
VARSA YOKSA EGEMENLERİN YERLİ İŞBİRLİKÇİLİĞİ YERLİ AJANLIĞI MUHBİRLİĞİ!


Kim kabul etmeyecek! bu baskının devletin en tepesinden gelmediğini, hangi vicdan sahibi bunları yalanlayabilir ki? Utanmazlıkta ahlaksızlıkta yalancılıkta sınır tanımayan hükümete bağlı hikaye-roman yazarları bu olayları görmüyorlar! Sebep? Dedikya hükümete bağlı hikaye-roman yazarları!
Türkiye Faşizmin diktatörlüğün krallığın kucağına doğru itilmekte!


Başkanlık mevzuu ise bambaşka! bazı entrikacı hükümet yöneticileri abd deki başkanlık sisteminin demokrasiye pek uymadığını söylemişler! İleri demokratlardan demokrasi derslerine devam!
Başkanlık sistemi = krallık tır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.