13 Mayıs 2012 Pazar

Galatasaray Kazandı polis Kaybetti

 (iktidarın yeniçerisi fenerbahçe taraftarının suratına tekme atarken)
Türk spor tarihimiz bugün ilginç günlerinden birini yaşadı; bugün tarihe geçti! Ligi önde bitiren galatasaray sözde şikenin önlenmesi gerçekte ise digitürk ün para kazanması amacı ile icat edilen playofflarda son maçında fenerbahçeyle evinde berabere kalarak kadıköyde şampiyon oldu...

1- Maç sonrası bir grup öfkeli fenerbahçeliye sert müdahelede bulunan polis olayların uzamasında etkin rol oynadı, sanki karşısındaki terör örgütü pkk militanları vardı. Çoluk çocuk denemeden heme gaz bombasına başvuruldu birçok günahsız insanımız bu zehirli gazlardan zarar gördü!

2- Yukarıdaki fotoğrafın hikayesi... Blog ta polis faşizm hadiselerini vermekten iğreniyorum! Bu şahıslar polis değil, sadece maaş alan birer katil! Türk Polisi bukadar faşistleşmemeli bukadar katilleşmemeli! Adamın yüzüne tekme atmak nedemek? Bu hakkı nereden alıyorsun? Kudurmuş itler gibi yerde yatan insana bu muamele neden? Zorlamı çalıştırılıyorsunuz? Yapamıyorsanız gidin istifa edip pazarda limon satın! Gariban halkın savunmasız insanımızın polis teröründen çektiği nedir! İşkenceci Polis yazıp altınada Yemin etsem cidden başım ağrımaz!

Not: taraftara bu denli saldırganca tutumun sergilemesinde

1- emniyet müdürü
2- vali
3- içişleri bakanı
4- başbakan 

nın sorumluğu büyüktür; en tepeden aşağıya doğru stat içinde dışında çıkacak bir takım hadiselerde emniyet güçlerinin yada faşist yeniçerilerin takınacağı tavırın emredildiğine eminim! Fenerbahçe camiası devlet tarafından cezalandırılmaya aşağılanmaya devam ediyor diye düşünüyorum... Yazıklar olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.