12 Mayıs 2012 Cumartesi

necdetin amerika Ziyareti Anlaşıldı

necdet geçen hafta amerika birleşik devletlerine bir dizi askeri temaslar yapmak üzere yollanmıştı, seyirtmelerinin sebebinin egemen güçlerin Türkiye de konuşlandırılmış çeşitli atombombalarının nükleer silahlarının güncellenmesi eskilerinin yenileri ile değiştirilmesi ve uçaklara yüklenecek tarzda ateşlenen silahlar için olduğu ortaya çıktı! İşte Türkiyenin GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI koltuğunda oturan necdet, egemen güçlerin taşeronluğunu yapmak için amerikaya gidiyor; nükleer silah pazarlığı yapıyor!

Soru!
Bu güncelenen nükleer sistemler ve silahlar kimi tehdit etmek ve kimleri korumak için yapıldı?

Cevap!
Tabiki rusya! Hayır değil! amerika ile rusyanın olası bir nükleer savaşa girmesi demek dünyanın yok olması demek; ki bunu 1960 1970 ler bile yapmadılar - yapamadılar!

Eeee Sonuç?
Bu güncelenen nükleer silah ve teçhizat suriye - iran gibi amerikan egemenliğine dayanan mücadele içindeki;  ingilizlerin coğrafi şartlarına göre ortadoğusunda ki amerikan işgal yurtları için yapıldı! Kimi koruduğu ise zaten ortadadır! Türkiye israili korumak adına bu nükleer sistemlere ev sahipliği yapmakta, egemenlerin yerli işbirlikçiliği açısından yapmakta!

Malatyadaki füze savunma sistemleride bu işlerin cabasıdır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.