1 Mayıs 2012 Salı

1 Mayıs Taşkınlıkları

Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramıydı... Kazasız belasız kayıpsız, katliamsız faşist saldırılarından yoksun olarak güzelce kutlandı. Tek eksik ise bazı küçük aşırı milliyetçi ayrılıkçı kürt grupların memleket malına verdikleri zarardı... 1 Mayıs ruhunu bozabildimi? Aslında hayır, şöyle ki aklı başındakiler olayın değerlendirilmesini şöyle yapacaktır;
Avrupada kutlanan en görkemli en kalabalık toplanmalardan biri istanbul taksimde yapıldı, birçok örgütten birliktelikten grupların karışmasına rağmen hiçbir faşistlik yaşanmadı, sadece küçük hain grupların yaptığı taşkınlıklar... Bu hadiseyi toplanan yüzbinlerce emekçinin sosyal demokratın üzerine yıkmak:

ZAMAN GAZETESİ OKUYUCULARININ YERLİ İŞBİRLİKÇİLERİN HAİNLERİN FAŞİSTLERİN YAPACAĞI-YAPTIĞI VE KARALAMA AMACINDA KULLANILMASINI İSTEDİĞİDİR...

Sosyal demokrasi düşmanı olan cemaat taraftarları ki bunlar adi birer amerikan uşakları olup, tek amaçları Türkiyenin tam bağımsızlığını yitirmesine rağmen pis gerici ahlaksız irticai devletçiklerini kurmaktır! Bu amaçla her yolu denemeye hazırdırlar! Bu adi hak-emek düşmanlarının pis adi oyunlarına gelmemek onların algılatma oyunlarına kanmamak gerek!

Kahrolsun Faşist Cemaat

Not: Bugün tek kare fotoğrafımız yok! İşyerinde ki sıkıntılı anlardan sonra yanıma makinemi almamak gibi bir ahmaklık yaptığım için kendimden utanıyorum... Yüzlerce İBRAHİM KAYPAKKAYA Binlerce DENİZ GEZMİŞİN FOTOĞRAFINI ÇEKEBİLİRDİM...
Not2: Gece vardiyasında olduğumdan ve işle alakalı bir takım sorunlar yaşadığımdan makinesiz yürüyüp eve yol aldım. vs vs... Kime ne ki?

Her halukarda PADİŞAH BOZUNTUSU EMEĞİN VE HALKIN GÜCÜNÜ HİSSETTİ; İŞBİRLİKÇİ ZAMAN GAZETESİ BİLE AYIP OLMASIN DİYE 1 MAYIS COŞKUSUNDAN BAHSETTİ! EMİNİM FETULLAH GÜLEN SİNİRİNDEN GÖTÜNDE SİVİLCE PATLATMIŞTIR! MALUM SOSYAL DEMOKRASİ DÜŞMANI OLDUĞUNDAN ;)

Neyse yazıyı toparlayamadım sanırım, fotoğraf çekemediğim ve sabahki iş sorunları yüzünden belkide kendimle dertleştim! Demem o ki bu taşkınlıkları koskoca bir emek arayan hak arayan adalet arayan yüzbinlere yıkmanın derdini taşımak ZAMAN GAZETESİ ve bunlar gibi yerli işbirlikçilerinin bizlere yutturmak istediği iğrenç haplardan başka birşey değildir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.