5 Mayıs 2012 Cumartesi

Ortadoğunun Başına Ne Geliyorsa Müslümanların Günahlarından Geliyor


Suudi Arabistan Başmüftüsü Şeyh Abdülaziz el Şeyh olayı yani müslüman aleminin içinde bulunduğu zavallılığı cehaleti işgalleri kısacası geri kalmışlığın sonuçlarını aynen böyle yorumlamış.
 Ortadoğunun Başına Ne Geliyorsa Müslümanların Günahlarından Geliyor
Memleketlerinizde doğma şansızlığını yaşayanlara zaten günah işletmeme konusunda sınırları zorlayan - dayatmalarınız var! O baskı şartlarında halen nasıl günah işleyebiliyorlar hayret! Hımmm. O halde şunu tartışalım! Bugün örnek alınan - araplaşmak için elden gelen her türlü ihaneti gösteren sapıklara şu örneği verelim!

KURAN ARAPLAR ÜZERİNE - ÜSTÜN OLDUKLARINDAN DEĞERLİ OLDUKLARINDAN DEĞİL SAPIK VE SAPKIN OLDUKLARINDAN İNDİRİLDİ...

Bunu bilsek yeter! Örnek aldığımız insanlar işte yukarıdaki tipler, en önemlisi bu aynı şahıs 10 yaşındaki kızların evlenebileceğinden de bahsetmişti... Örnek alınan toplum örnek alınan yaşam biçimi.

Şunuda söylemiş: kaos çıkarmak isteyenlerin demokrasi ve eşitlik maskesi altında ihanet ettiklerinden bahsetmiş... Yahu arkadaş sen demokrasi ve eşitlik ilkelerinden ne anlıyorsun? Öncelikle demokrasinin eşitliğin ne olduğunu öğrenmek gerek! Gerçi bu konuda Gerçek İslam dan avrupa tarzı demokrasinin öğreneceği çok konu var fakat, işte şeyhler yukarıdaki gibi terörist ler olduğundan - islam aleminin avrupa demokrasisinden öğreneciği çok konu var... Öncelikle İNSANA SAYGI... Bu konuyu MÜSLÜMANLAR, BATILILARDAN YANİ HRİSTİYANLARDAN ÖĞRENİYOR... Yazık islam alemine yazık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.