30 Nisan 2012 Pazartesi

recep ivedik ten recepe Destek

Yerli işbirlikçiler, işgal edilcek olan tiyatro mevzuunda ortaya çıkmaya başladı... recep efendiye destek recep ivedik ten geldi! İşgal edilip yok edilmek istenen türk tiyatrosu hakkında recep ivedik:
Hükümetin özgür tiyatroyu destekleyecegini savunmuştum, haklı çıktım teşekkürler... Özelleştirme güzeldir, hizmetin kalitesini artırır. Tiyatronun mabedi Broadway’de devlet tiyatrosu mu var? Bütün company’ler özel ve özgür. Bizde de öyle olmalı. Böylece tiyatro yaşar
Nedim Saban:
Saçmalama Şahan. Amerika’da tiyatrolar bütçelerinin yüzde 75’ini devlet, belediye ve vakıflardan alırlar. Broadway ve West End ticari tiyatrodur, bu yüzden biletler 100 doların üzerine çıkar. Kaldı ki Broadway oyunlarının çoğu bölge tiyatrolarında denenir ve fonlarla desteklenir. Broadway tiyatronun mabedi değil ticari olarak hayat bulduğu yerdir. Baştan sona yanlış bir arguman, her şey özelleştikçe özelliğini kaybediyor 
recep ivedik:
Bir Türk Broadway’de diye yeri göğü inletirsiniz ama işinize gelince ticari tiyatro der hakir görürsünüz 
Yerli işbirlikçi şahan gökbakar yada nam-ı değersiz recep ivedik, Tiyatro mevzuunu sanıyorum götünün en kalın yerinden anlıyor! Türk insanı 7-10 lira arasında tiyatroya yeni yeni gitmeye, ayağı alışmaya belkide hayatının bir parçası haline sokmaya başlamışken!

İlker BAŞBUĞ un Ağlama Duvarı Savunması

Allah ile kul arasına girme yetkisi nereden

“İslam dinini en son ve en mükemmel din haline getiren en önemli nedenlerden birisi, kutsal dinimizin, dini Allah ile kul arasında olan bir konu olarak kabul etmesidir. Bu nedenle, Allah ile onun kulu arasına girmeye cesaret edenler, bu yetkiyi nereden almaktadır? Musevilik semavi dinlerden birisi olup Kudüs’teki ağlama duvarı da kutsal bir yerdir. Bu kutsal yeri ziyaret eden herkesin Musevi olabileceklerini ileri süren cahiller, herhalde İstanbul’da Sultanahmet Camisi’ni ziyaret edip, orada dua eden herkesin de Müslüman olduğunu mu düşünüyorlar?

Türklüğüm ve Müslüman olmamla iftihar ederim

Bugün ben Türklüğümle ve elbette Müslüman olmamla da iftihar ederim. Aynı gezi esnasında dinimizde özel bir yeri ve anlamı olan Mescid-i Aksa’yı da ziyaret etmiş olmaktan mutluluk ve huzur duydum. Ancak, benim Türklüğümle ve Müslüman olmamla iftihar etmem, bu ülkenin vatandaşı olsun olmasın farklı etnik köken veya dini inanca sahip olan kimseleri küçümseme ve onların bu durumlarını sorgulama hakkını da bana vermez. Herkes Türk Milletinin bir bireyi olmaktan ve kendi etnik kökeni, dini inancıyla gurur duymalı ve övünebilmelidir.”
İlker Başbuğ

-------
Memleketin en soysuz en şerefi bozuk sözde gazetesi, bence sıçtıktan sonra ancak insanın götünü silebileceği gazete parçası ''ağlama duvarında bir türk bürokrat'' haberi ile eski paşayı hedef göstermişti... Amaç ordunun başındakiler bakın yahudi! Yahu arkadaş memleketi yönetenler ne peki? Bu güç bu sıcak para nereden ve ne şartlar altında geliyor? recep denen kişinin elinde merlinin sihirli sopasımı var? Yoksa recep mehdi falanmı?
Ağlama duvarın da fotoğraf var! Mescidi aksada neden yok diyenlere de bunuda fetullah gülen sümüklüsüne sorun demekten başka ne cevap verebiliriz ki?
Neyse son olarakta! İnternet Andıcı davasında Balyoz bilmem nelerinde bu fotoğrafların ne ilgisi var? Bunu da çözmek zor!
Eğer hain aranıyorsa! yada yahudi ilan edilecek birileri aranıyorsa! yahudilerden sayısız ödül alan recep! filistin kasaplarının ellerine sarılan fetullah gülen bu millete rahat rahat yetecektir!

Atatürk Düşmanları Atatürkü Savunuyor

recep efendi samsunda, gene en iyi yaptığı siyasi düzenbazlığı kullandı! 

''Demagoji'' 

Demagoji yaparken de defalarca yalan konuşup ironi bataklıklarında can çekişti...

19 Mayıs 1919 tarihiyle içsel sorunlar yaşayan karanlık yerli işbirlikçilerin tüm karalama nifak sokmalarına rağmen Milliyetçi Tam Bağımsızlıkçı Kemalist Gençlik Burada! 

Samsuna otoban yaparak ki bunuda memleketten deprem vergileri adı altında özellikle de marmara bölgesi için toplanan vergileri çalarak yok ederek yaparak Samsun a sahip çıkacaksan! 

Atatürk ün resimlerini ideolojisini milliyetçiliğini memleket içinden sökerek, ona vatan hainlerini cezalandırdığı için sen sırf kürt oylarına göz dikeceksin diye karalayarak sahip çıkacaksan!

Tescilli bir yerli işbirliği tezgahının varlığının su götürmez durumlarda oluğunu bildiğimiz üzere ona sahip çıkacaksan!

Vatanı karış karış satarak, bölünme anayasaları ile yurdu tehlikeye sokarak ona sahip çıkacaksan!

Cumhuriyet ve Demokrasinin tüm araçlarını kullanarak yurdu perişan durumlara sokarak Atatürke sahip çıkacaksan!

HİÇ ÇIKMA! NE ATATÜRK ÜN NEDE BU MİLLETİN SAHİP ÇIKMANA İHTİYACI DA YOK GEREĞİ DE YOK! YETER MİLLETİN BAŞINA BELA OLDUĞUNUZ! SATARAK - PEŞPEŞLEYEREK NE TARLA-TOPRAK BIRAKTINIZ NEDE MİLLİ BİR SANAYİ KURUM KURULUŞ... NE BANKAMIZ KALDI NE DEVLET ELİNDE MİLLİ BİR KURUM!!!

Atatürk Geri Geldi

Sözcü gazetesinin haber yaptığı milliyetçi kesimlerde derin üzüntülere ve korkulara sebep olan valilik web sayfalarından kaldırılan Atatürk bölümleri ve resimleri ülkesini seven kitlenin baskısı ile, irticai dehşet grupları geri adım attı! Bu siyasi partinin kemikleşmiş irticacı-müstemlekeci-yerli işbirlikçileri hariç geriye kalan temiz Türk lerin bu illet partisinden derhal kurtulması gerekli! 

Yurdumuzun yegane içişleri bakanı ise geri adımı şöyle yorumlamış / ben güldüm /

Süper bakan idris naim şener ise gene bombayı patlattı! idris e göre durum:

- unuttuk gözümüzden kaçmış, fark ettik düzelttik... 

Millet çok zor ve ağır bir amerikancı irticai kuşatma ile karşı karşıya!

Millet tepkisiz kaldığı anda gözlerini kapattığı anda, amerikan irticası yurdumuza girdi demektir!

29 Nisan 2012 Pazar

Facebook da mahşerde şahitlik edecek

Bir facebook furyasıdır gidiyor, uzun zamandır. Twitter da çok etkili olsa da halen Facebook'un tahtını sallayabilmiş değil. Facebook'un önemli bir boyutunu sizlerle paylaşmak istiyorum: Geçen gün okuduğum bir habere göre Facebook'ta 5 milyon adet ölü varmış. Yani 5 milyon adet hesap sahibi vefat etmiş. Düşünelim bir kere; biz de bir gün vefat edeceğiz ve bizden insanlara en büyük hatıra sanırım facebook profilimiz olacak. İnsanlar paylaştıklarımıza, fotoğraflarımıza bakıp bakıp gözyaşları içinde anıları tazeleyecekler belki de.

Peki facebook sanal ama ALLAH bizi facebook'tan sorguya çekemeyecek mi? Aldığımız her nefesin hesabı olduğuna göre elbette çoğumuzun hayatında önemli bir yer işgal eden facebook'ta yaptıklarımızdan da sevap ya da günah olarak bir pay alacağız.

Acaba ölmeden önce facebook'ta en son cevapladığınız anket sorusunun ne olmasını isterdiniz?

Beğendiğiniz sayfaların ne olmasını...

Ya da en son paylaştığınız videonun ne olmasını dilerdiniz?

Milli Eğitim Bakancığı 19 Mayıs Düşmanıdır

Milli olmayan belkide milli olmadığını düşündüğüm milli eğitim bakanı ömer dinçer denen kişinin 19 mayıs düşmanlığı hız kesmeden devam ediyor! Danıştayın iptaline sinirlenen bakancık, bunun hukuk garabeti olduğunu ilan ediyor... Yazık!
 
Malum 19 Mayıs, yerli işbirlikçi dinci teröristlerimizin çok kıllandığı hatta nefret duyduğu Türk tarihinin önemli günlerinden biridir, Cumhuriyette bu günü almış resmi bayram yapmış - gençlik bayramı demiştir, buna bağlı olarakta okullar da kutlamalar tertip edilmiş! 19 Mayıs ruhunun hep olması varlığını koruması amaçlanmıştır! Fakaaaat dinci teröristler ise Mustafa Kemalin vahdettin denen vatan hainini ve damat ferit denen pezevenki zar-zor kandırarak memleketi kurtarmak için Samsuna çıkmıştır; ve arkası iplik söküğü gibi gelmiştir... Zamanın yerli işbirlikçileri bir bir bertaraf edilmiş ve büyük taarruz neticesinde yurdumuz düşmandan temizlenmiştir, tek eksik ise yerli işbirlikçiler tıpkı buzamanki gibi tam olarak temizlenememiştir...

İnsanın şunu düşünmesi yanlışmıdır?

19 Mayıs tan ne istiyorsunuz? Bu düşmanlık neden?

28 Nisan 2012 Cumartesi

Faşizm ve İrtica Geri Adım Attı

En tepesindekini ''padişah'' kendini de zavallı köylü üzerindeki toprak ağası sipahi sanan mantık yaptığı çağ dışı irticai hatadan geri adım attı.... Savunmalarında ise bilindik argümanlarını kullandılar; sarhoşlar-serseriler-tinerciler den bunalan aileler için yapıldığını illerinde yeterli mesire alanı vb. yer olmadığından olanlarında sarhoş serseriler tarafından işgal edildiğinden vs bahsettiler... Tabi bu açıklamaları onların gerçek amaçlarını resmi ideolojilerini gizleyemiyor!

Tüm siyasi hayatlarını demogoji ve yalancılık üzerine kurduklarından, beyin sahibi Türk Milleti karşısında düştükleri durum ise gerçekten acınacak durumda... Mezar taşlarına ne yazacaklar? Mezar taşlarına kimler rahmet okuyacak yada küfürler savuracak bilinmez ama bilinen tek gerçek memleketin ciddi bir şekilde irticai tehdit altında kıvranmasıdır! Ağır ağır işleyerek, sözde muhafazakarlık yalanları ile okyanus ötesi rahip-papazlarınında telkin istekleri doğrultusunda yerli işbirlikçilerinin yurdumuza verdiği zarar ortadadır...

Yurdumuz üzerindeki yabancı güçlerin yerli işbirlikçilerini, müstemleke valilerini, müstemleke gazetecilerini-yazarlarını-iş adamlarını ve Aftonkarahisar valisini en çok da  padişah bozuntusunu buradan kınamaya devam ediyorum. Bunları buralara getiren zihniyet nekadar muhafazakarlıktan bahsederse etsin bunlar:

1- kitap okumuyorlar
2- sinema-tiyatro vb. hiçbir çağdaş etkinliğe karışmıyorlar...

Tek söylemleri muhafazakarlık! fakat yapılan internet istatistiklerinde ise yurdum insanının internette neler yaptığı yüzdesel olarak %80-90 larda her internet kullanıcısının pornocu olduğu ortadayken.... neyse... Kahrolsun padişahlık ağalık ve sömürü düzenleri!

27 Nisan 2012 Cuma

Afyonkarahisar da İçki Yasaklandı Şeriat İrticaya Adım Adım

Hoşgeldin İRTİCA
Hoşgeldin 4. Murat yönetimi
Hoşgeldin krallık - padişahlık
Hoşgeldin faşizm

Afyonkarahisar da valilinin emri ile içki satışı durdurulmuş, bahaneler zaten hazır! İl genelinde bunun yapılması demek yapılabilmesi demek; kısa zaman içerisinde irtica ya geçeceğimiz anlamına geliyor! recep kendini bir seneye kalmaz padişah ilan eder! Bu iş bu kadar basit olamaz, İSTİKLAL SAVAŞI verilip yeniden alınan topraklar bir grup amerikan-israil destekliye teslim edilemez!

İRTİCA YA HAYIR! akepe nin amerikan-israil SAPKIN TERÖRİST ŞERİATINA HAYIR!

Bugün bunu yapanlar yarın;
kadınlar çarşaf giyecek!
kadınlar araba kullanamaz!
kız çocuklarının okula gitmesi günah, şayet giderlerse imansız birer orospuya dönüşürler!
amerikan-israil güdümündeki irticai rejimlerini desteklemeyenler idam edilecek! amerikan karşıtları idam edilecek! Muhtemelen memleketteki tüm aleviler çorum-maraş-sivasta ki gibi yakılarak yada kurşuna dizilerek öldürülecek katledilecek!

Bu işin sınırı yok! İrticanın sonu başı hiçbir zaman belli değildir; şeriat uygulamada imkansızdır! Olsa bile yani ben yanlış bilsem bile bugün bu baştaki amerikan oyuncaklarıyla imkansızdır! Kimse yeni-osmanlı hayalleri ile gün geçirip kendini avutmasın! Türkiyenin ne sosyal nede ekonomik durumu buna izin vermez! Bu yeni osmanlı fikrini amerikalıların ortaya çıkardığı zaten ortada!

Adım adım siyasal amerikan şeriatına koşuyoruz, sonumuz afganistan dan suudiarabistan dan farklı olmayacak; farklı olacağını iddia edenler bilsinki bunun pratikleri ortadayken, teorilerle söylemlerle hatırla gönülle bu iş olmaz! Kahrolsun irtica! Kahrolsun abd müttefikleri!

İRTİCA yolunda Türkiye hızlı adımlarla ilerlemekte! Buna dur demek gerekli! Milletin aklını başına alması şart!

DEVRİMCİ SANAT DA MUHAFAZAKAR SANAT DA SAFSATADIR

Eskiden de benzer bir zırva vardı: Devrimci Sanat!

Sanatçıların, topluma mesaj verme mecburiyeti olduğuna, bu mesajın da hali ile toplumu ileri taşıyacak “devrimci ruh” olduğuna iman ederdik!

***

Şimdi is yeni bir zırva çıktı. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen tarafından başlatılan “muhafazakar sanat ve estetiğin normlarını oluşturmalıyız” cümlesiyle ters yönden bir mugalata zuhur etti.

Hangi dalda olursa olsun, sanatın önüne onu ideolojik olarak paftalayan sıfat konamaz!

Roman yazan eser sahibinin kendisi komünist/sosyalist/İslamcı/milliyetçi v.b. olabilir. Eserinde meşrebine uygun temalar işleyebilir, hatta mesajlar verebilir.

Ama eserine katiyen “devrimci sanat”, “muhafazakar sanat” gibi tarifler eklenemez. Pekala, bir “devrimci” eski zamanları överek, ya da bazı değerleri muhafaza etmemizi savunarak sosyalist devrimi kutsayan bir eser verebilir.

***

Evet, Türkiye’de bir sıkıntı var. Sıkıntı muhafazakarlara ait.

2002’den beri siyasi iktidar ellerinde, %50 oy oranı ile millet arasında çoğunluk oldular, kendi medyalarını yarattılar, merkez medyayı devşirdiler, düdüğü çalmak için para artık onların cebinde ama hala saygın eser üreten muhafazakar kökenli sanatçı sayısı çok az.

“Ulusalcılar/sosyalistler” siyasette azınlıklar ama sanatta hala ezici çoğunluklar. Daha da ileri gideyim, yöneticilikten başlayın, mimariyi, mühendisliği, tıbbı, akademik dünyayı v.b. zorlayın; ülkenin insan sermayesi hala laik kökenli insanların uhdesinde.

2002’den beri iktidarda olan muhafazakarlar son 10 yıldır, bırakın önemli bir sanat eseri üretmeyi, kendi mutfaklarını bile kuramadılar. Onların da takıldığı lokantalar, “Osmanlı mutfağı” değil, Batı mutfağının uyduruk kopyaları. Bugüne dek gastronomide tek atılımları Paper Moon Lokantası’na mescit açtırma gayreti oldu.

“Yeni Osmanlıcılık” diye tutturup, nasıl Batı’nın tam emrinde dış politika yarattılarsa, Osmanlı mutfağını da Batı özentisi lokantaların mescidinde aradılar.

26 Nisan 2012 Perşembe

Kırmızı Vana


Esas oğlan fotobloğuma atamayacağım estetik ve sanat değerindeki görselleri buraya atma yalanını uydurduktan sonra - bloğa hesapsız kitapsızca ekleyeceğim ikinci görsel; kırmızı vana! facebook ta da biraz manidar kastırdım ;) Bu basınç mevzuularını.

Vesselam!
50mm 1.8 nikon

Kafam Patlamak Üzere


Kafam aşırı basınçtan patlamak üzere...

6 Bar ın son nokta olması gerektiği yerde bizim kafa 5.5 lere tırmanmakta...

Kafadaki iç basınçı azaltmak dengelemek adına açılan konuda ancak bukadar olur.

Fotoğrafın hatta görsel desek daha makul olacaktır; balon yazmak....

Demokratik Mısır ve Kanunları

Hani arap baharı denilen avrupa-abd-isrial in bölgede daha rahat nefes alması açısından icad edilen isyanlar devrimler vardı... Bu baharcılar isyan ederek sözde ülkelerini daha demokratik şartlara taşıyacaklardı! Sonuç? 

 Başbakan recep ortalarda geziyordu, aynısını libya içinde yapmıştı şimdide suriye için demokrasi çığlıkları yapıyor, sözde kurmaycıkları ise suudiarabistan denen krallıklar terörizmle yönetilen ülkeciklerde demokrasi arayışlarında bulunuyorlar...

Neyse terörist iktidar rejimle yönetilmeye devam edilen mısır dan iki önemli kanun!

1- 14 yaşında kızların evlenebilmesine olanak sağlayacak yasa yada kanun, aslında sapıklık - çağdışılık!

2- erkekler eşlerini kaybettikten sonra 6 saat içerisinde ölen kadınla cinsel ilişkiye girebilme serbestisi sağlayan müthiş kanun! Evet kadın ölecek! erkek 6 saat içinde ölü kadınla ilişkiye girebilecek...

Ölmüş kadına bile değer vermeyen demokratik ülke mısır ve onun dostu akepe iktidarı... Kadına saygı diyoruz kadına şiddete hayır diyoruz! Kadın için pozitif ayrımcılıktan bahsediyoruz! Sözde dost ülkelerimiz sözde rejimlerini taklit etmeye derinden derindan uğraştığımız yerli teröristlerimiz ise bu tip kanunların uygulandığı bir Türkiye için uğraşmakta...

Mısırlı kadın grupları bu sapık çağdışı insanlık ayıbı kanunların sözde demokratik mısır parlemontosundan :) geçmemesi için çağrılarda bulunmuş...

Bu tip sapkın çağdışı rejimcikleri destekleyen ahlaksız tarih öncesi yaratıklara ses çıkarmayan, gaflet dalalet hatta hıyanet uykularından bir türlü uyanamayan gerizekalı seçmenin artık, çağdışı rejim yanlılarının temel amaçlarını fark etmeleri gerekli! abd-israil güdümünde ikinci suudiarabistan olma yolunda ilerliyoruz görün bunu fark edin artık!

Türk kadını uyanık ol.

Turzim işinde çalışan biri olarak o geldikleri ülkelerde karaçarşaf giyen arapların burada nasıl giyindiklerini görüyorum! Uyanık olun Türk Kadını! Sonunuz mısırdaki kadınlar gibi öldükten sonra 6 saat içerisinde ilişki olmasın!

Önce zihinlerinin kapatıldığı karartıldığı sonrasında ise vücutlarının sanki bir mal bir et parçasından farksızca değerlendirilerek kapatıldığı Türk Kadını istemiyoruz... Yavaş yavaş zihinlerimiz narkozlandı, kötünün iyisini arar hale getirildik; öyle narkozlandık ki geçmişimizi cumhuriyerimizi sorgular olduk... Önce zihinlerimiz karartıldı sonrasında ise vücutlarımız... Bugün bunu yazabiliyoruz fakat yarından şüphemiz var!

Not: Çok uzun bir yazı oldu tek parça kasıcam, mısırdaki adı geçen ikinci maddeyi ilkin yanlış anladım, şöyleki adam karısı öldükten sonra 6 saat içinde başkabir kadınla ilişkiye girebileceğini anladım, yanlış anlamışım! Erkek ve kadın eşleri öldükten sonra altı saat içinde son bir kez yada son bir posta ilişkiye girebiliyorlarmış... Şimdi bunu islam alimlerinemi danışmak lazım ne yapmak lazım? Dünyada islam adı altında gerçekten garip şeyler yaşanmakta... Çok ilginçtir, merak ediyorum dünyanın değişik yerlerinde gerçekten sosyal-demokrat ve çağdaşça yaşayan dünya kadınlarına böyle bir uygulamayı nasıl izah edebiliriz? İslam bölgesel farklılıkları kabul eder fakat bu nasıl bir iştir?

14 yaşında evlilik 1400 yıl önce sorun olmaya bilirdi belkide son derece gerekliydi fakat bugün? Mısır uzaya çıkamamışken halen çöllerde abd israil köpekliği yaparken ve gelişmiş nesiller yetiştirmek zorunluluğu diğer ülkelerden daha daha fazla iken bu sapkınlıklara ve çağdışılıklara girişmesini hangi islamla bağdaştıracağız?

Sanıyorum okyanus ötesi imamcıklarımızın islam anlayışı ile aynı paralellikte olsa gerek!

Kadına Şiddet

 Kadına şiddet konusunda gitgide daha verimli daha bereketli ve daha kanlı günler görüp geçirmeye başladık; bu karanlık günlerde bu şiddet ve faşizm günlerinde kadına yapılan kötülüklerin sebebini nerede yada bunların hesabını kimden sormalıyız? Son birkaç yılda artan kadına şiddet ve özellikle de cinayet yaralama hadiselerinin temelinde ne var?

Psikolog yada sosyolog olmadığımdan kendimce bunun sebebini düşündüğümde sorumluluğu iktidar güçlerine yüklüyorum.... Meydanlar da tv. lerde gazeteler de Türkiyenin ileri gittiğini pompaladıkları halde uluslararası tüm araştırmalarda ise Türkiyenin ya gerigittiğini yada yerini koruduğunu görüyoruz... Mesela dünyadaki mutlu ülkeler sıralamasındaki yerimiz gelirdağılımlarının orantısızlığı vs vs. Yaşanan hatta yaşatılan zamlar, tv lerdeki yalancı hayatlar gazetelerde gösterilen dolanlı hayatlar, milletimizi hiç olmadıkları konumlarda yaşamaya zorluyor, gördüklerini taklit etmeye çalışıyorlar! Fakat gerçek hayat bukadar basit değil! Yanlış yapılan evlilikler özellikle maddi problemler aile içi şiddeti körüklüyor... Ülkenin sanal bir zenginlik içerisinde olduğunu refah düzeyimizin gerçekten arttığını pompalatan akp nin derhal bulunduğu tüm konum ve noktalardan ayrılmasını istiyorum. Ülkemizin tüm iç dinamiklerini yok ettiklerini, muhafazakarlık adı kisvesi altında ülkemizi perişan ettiklerinin milletimiz tarafından da görülmesi farkına varılması gerekmekte...

25 Nisan 2012 Çarşamba

necdet paşacık İstifa Etsin Yerine Bülent Ersoy Gelsin

Evet yeni kampanya icat ediyorum, necdet nam-ı diğer genel kurmay başkanı kolduğunda oturan, aynı akepe liler gibi bir halk adamı olan necdet istifa etsin, yerine bülent ersoy geçsin! Halk adamı ya necdet bırakalım biraz da bülent ersoy olsun, zaten halk adamlığı lafı iyiden iyiye basitleşti, yalılarda köşklerde otururlar çocuklarını özel kolejlere amerikalara yollarlar, dünya markalarının dükkanlarını kapatırlar! Servetleri hep şaibelidir ama bunlardan da büyük halk adamı yoktur! Damadı basın imparatoru olan, kızının 300 yeniçerisi olan TAM BİR HALK ADAMI olan başbakana sahip olmaktan cidden mutluyum....

Hatta bu yetersiz gibi durmakta, akepe siyasi partisinin tüm mensuplarını halk kahramanı yapalım onları kahraman ilan edelim... Otobüslerin şöför arkasında kalan koltukları onlar için tahsis edelim... Halk kahramanları 1970 1980 lerde tükenmiştir - bunların fikir babası, dış güçlerin oyuncakları ise tüm hayatlarını GERÇEK HALK KAHRAMANLARI olan SOSYAL DEMOKRAT ları yok etmek için abd kuklalığı yapmıştır-yapmamışmıdır?

Büyük halk kahramanı I. recep efendi sen çok yaşa, ama biraz da öz yaşa!

necdet paşacığa akepe den Övgü

necdet efendiye hükümet güçlerinden övgü geldi. necdet aynı akepelilerin kendileri gibi tam halk adamıymış, hatta tek koruması varmış ve korumasının kapısını açmasını beklemeden arabasına falan biniyormuş!

Halk adamlığı tek koruma ise! eyyyy sen recep efendi kızının 300 yeniçerisi var! Sen nasıl halk kahramanısın? Her yıl milletin paralarını vergi adı altında ellerinden alıp - makam otolarınızı yenileyerekmi halk adamı olacaksın? Yada yandaş terörist gazetecilerini devletin yani milletin vergileriyle uçaklara doldurup tatiller yaptıracak; yandaş gazeteciler satın alacaksın!

Böyle mi halk adamı olunuyor? Avrupa da başbakanlar bisiklete metroya otobüse biniyor! EEEEE recep en son nezaman otobüse bindin?

Sanırım mikrofonculuk yaptığın günlerde...

Halk adamı recep ve tüm akepe siyasi partisi ve uzatmalı paşacığı necdet!

Zeki MÜREN PAŞA OLSAYDI, necdet ten daha iyi giderdi!

Zeki MÜREN hakkın rahmetine kavuştu, en iyi aday bülent ersoy dur! Yeni genel kurmay başkanımız bülent ersoy olsun. Halk adamımız yada halk kadınımız belkide HALK İBNEMİZ olsun, necdet ten daha iyi oturur o koltuğa!

6000 Sayfa Gösterim Şeysi

6000 sayfayıda hayırlısı ile muhafazakar yayınlar yaparak, sn. başbakanımız aleyhinde konuşanları bir bir tespit ettik ve emniyete bildirdik, hatta amerikalıların yurdumuzda rahat etmelerini sağlamak adına protesto edilmelerini sağlamak adına protesto edeceklerin listelerini bile emniyete yolladık, onu bunu dinsiz imansız kafir ilan ettik, aradan servetlerinin kaynağının belli olmadığı kişilerin bir yılda servetlerini katladıklarınından hiç bahsetmedik, zaten etsekte helal para derdik... O kadar yolsuzluk ihanet oldu, hepsinden faydalanarak yağ gibi üste çıkarak istifade ettik! Siyasi partimize laf ettirmedik hep biz haklıyız hep biz haklıyız! Benzin 5 lira mı oldu varsın olsun az bile! A dan Z ye tüm ürünlere zammı geldi? Varsın gelsin! Şehir tiyatrolarının yönetimi çağdaş insanlardan alındı! muhafazakar islami terörist kimlere terk edildi gene siyasi partimizi bırakmadık! Genel kurmay başkanı siyasi partimizin yanına geçti! Kendisini tebrik dahi ettik!

Sanıyorum karıştırdım! 1000 Sayfa şeysleri başlıklarını genelde kendi kendimi tebrik ederek geçiştirirken bu seferki yazı diğer blog lara benzedi! Varsın benzin 5 lira olsun varsın memleket yansın kül olsun bitsin! Hayatınızda aşk varsa şayet sizin için sorun da yok demektir. Fakat hayatınızda herhangi bir aşk yok ise, işte siz ozaman nalları dikmeye adaysınızdır... Bende aşk varmı? Aşk nedir? Onu bile ne bilir ne anlarım!

Nice 6000 10000 15000 26000 47854 sayfa şeylerine...

24 Nisan 2012 Salı

Daemon Tools Pro v5.0 Türkçe

Deamon Tools ''Relase'' - ''melase'' oyun oynayanlar için olmazsa olmaz programcıklardan biridir, oyunu pc ye çektiniz eee nasıl kuracaksınız? DVD Track Velhasıl işin içinde koruma olayları da varsa gerçekten 2x olmaz sa olmadır! Vs. Vs. Ücretsiz sürümü buldum, yahu dedim kendi kendime birde full sürümü nasıldır neler yapar ona bakayım! Aha işte buyrun sizde bakın...

Pro Sürümün Özellikleri:
# Yeni baştan yapılandırılan program çekirdeği
# SCSI (32 adet) ve IDE (2 adet) olarak ayrı ayrı tanımlanabilen aygıtlarla kullanım için dahili sürücüler
# 32X ve 64X destekli sürüm bir arada
# Her kurulumda yeni sanal sürücü adı ve modeli ataması
# Anti Daemon Tools korumalı son sistemleri de önleyebilme
# Dijital imza taklit edebilme özelliği
# En son tüm popüler kopya korumalarını aşabilme
# Gelişmiş arabirim ve Astroburn eklentisi ile Pro sürüme özel, kalıp dosyası oluşturabilme ve CD/DVD 'ye yazabilme özelliği
# Komut satırı desteği
# Araç çubuğu görünümü desteği
# Türkçe dil desteği
# Sabit sürücüde bulunan klasörlere de kalıp dosyası atayabilme özelliği
# Kalıp dosyası sıkıştırma desteği
# Kalıp dosyası evrensel kütüphanesi desteği ile hergün zenginleşen kalıp dosyaları bilgileri arşivi
# Şifre koruması desteği
# Yeni sanal aygıt özellikleri
# Kalıp dosyası düzenleyicisi
# Yeni kalıp dosyası biçimleri desteği (aşağıda desteklenen tüm kalıp dosyası biçimlerini görüntüleyebilirsiniz)
# Windows 7 desteği
# Lite sürümünden sonra oldukça fazla sayıdaki hata geliştirmeleri ve güncelleştirmeler

Desteklenen kalıp biçimleri:

b5t, b6t, bin, bwt, ccd, cdi, cue, iso, mdf, mds, nrg, pdi, isz ( ve olası tüm kullanılan diğer kalıp dosyası biçimleri )

Necdet Bey Yılmaz Özdil

 Orgeneral Necdet Özel’e iletilmesi ricasıyla, Genelkurmay Başkanlığı, Çankaya, Ankara.

Necdet bey…
Bu sene mesela, kaç subay hapse girdi?
Biliyoruz.
Adalet Bakanlığı gün gün, isim isim açıklıyor.

Ülkeye kaç dolar girdi?
Cent cent…
Merkez Bankası duyuruyor.

Memlekete kaç turist girdi?
Sor, Turizm Bakanlığı’na…
Söylesin.
İstatistiği tutuluyor.

Viva 19 Mayıs Altan Erkekli


1 Mayıs için yeterli bloglama yapmadan TGB nin Altan Erkek li hoca ile yaptıkları 1 Mayıs videosunu izledim, pek beğendim... Video yukarıda işte! 23 Nisan saçmalamalarının etkisinden kurtulamadan şimdi de 19 Mayıs saçmalamarına kilitlenmemek lazım! 19 Mayıs Mevzuunu 1 Mayıs faşistliklerini yaşadıktan sonra yazmakta fayda var! İnşallah!

Araç Çekicisi Faşist Fikir Birliği

Çalıştığım işyerinin önüne trafik vakfının kanusuz olarak araba çeken, çekicilerinden biri yaklaştı, arkadaşlar arasında bunların yaptıklarının kanusuz olduğunu söylediğimde bir anda olaya uzaktan araç şöförüde karışarak!

- kanusuz bu iş, git başbakana mektup yaz

dedi... Bende:
-  ben anlamıyorum bilmiyorum 
dedim, zaten başka bu zihniyete ne denir? Trafik vakfının bu memleketteki fonksiyonu nedir? Birinci dereceden deprem afet yangın vb. noktalar haricinde bu ülkede araç kaldırmak yasalmıdır? Araçlar taşınırken ortaya çıkan zararlar ne olacak? Bununla birlikte taşınan araçların bulunması yerlerinin tespit edilmeside çok zor! Arabanız çekilir arayın ki aracınız bulunsun! Kimbilir hangi otoparkta! Kimbilir aracınızın başına neler geldi! Vuruk kırık çizik! 

Vs.Vs. Memleketteki faşist fkir birliği bu hükümet sayesinde buralara kadar geldi! Mahkemelerin kabul etmediği durumu şöförler yok saymakta!

Şöförün aslında dediği açıkça şuydu!

Kanunsuz bizde biliyoruz, ne kanuna ne hukuka uyuyor! Başbakan da bizden git ona mektup yaz!

Fikir birliği edenlere teşekkürler. Türkiye Faşizm bataklığına doğru adımlarla hızlıca ilerlemekte...

Diyarbakırda 23 Nisan


Memlekette her 23 Nisan da devletin koltukları çocuklara teslim edilir, onlara verilen kağıtlardan yada öğretilenleri yalandan okurlar... Akşam mesai biter, tekrar koltuklara bir takım karanlık tipler oturur ve kaldıkları yerden aynen devam ederler... Geçen senelerde tayyip te bir kız çocuğuna artık başbakansın! istediğini asar istediğini kesersin demişti... 

Bu mevzuuda diyarbakır dan! bdp terörist partisi bir yerden bulduğu küçük kız çocuğuna,

- pkk sözde üniforması giydirerek, pkk nın propagandasını okutturdular! Kendilerini tebrik ediyoruz, bu memleketin koltuğuna oturarak devlet-millet düşmanlığı yapabiliyorlar. 2002 de sıfırlanan terörizmi yeniden oy kaygıları memleketi kamplaştırmak vb. ahlaksız sebeplerden dolayı kamçılayarak tekrar eylemlere başlamalarına sebep olanlar...................  Terörün 1992 - 2002 ve akepe nin iktidara uzanmasının ardından istatistiksel sonuçlarına bakalım! Yada gidin bakın. Yanlız unutmayın 2002 yılında örgüt it başısının da ele geçirilmesiyle örgütün ne durumda olduğunu ve bugün örgütün ne konumda olduğunu göz ardı etmeyin! Terörizmi kimlerin desteklediğini görmezden gelmeyin...

Bence tek eksik akepe den geldi, akepe de çocuklara cüppe sarık vb. ideolojik bir takım siyasi dinci terörist elbiseleri giydirip cumhuriyetin koltuklarına oturtturmalıydı; sorun değil önümüzdeki senelerde bekleyeceğiz...

23 Nisan Hainleri

Bu blog yazımdan önce yazdığım iki bloğu görmezden gelmek istiyorum, aslında sorun bu değil... Neyse! Bugün 23 Nisan dı, günün anlam ve önemini iki üç blog öncede kendimce karalamıştım, malum gece vardiyasında olduğumdan geceleri ayakta gündüzleri yataktayım... Bu yüzden haberleri ancak geceleri takip edemiyorum... Ve pıt!
1.
23 Nisan 2012 günü
- Genel Kurmay Başkanı (bu dakikadan sonra kesinlikle sözde GKB. dır, öncesinde siyasallaşmamak adına 12 eylül ve 28 şubat mevzuularına ses etmediklerini gayet aptalca çocukça ve safça düşünmüştüm, artık tehlikenin tam olarak farkındayım) 23 Nisan törenleri için Anıtkabire gitmedi.
- Tc. Başbakanı recep tayyip erdoğan 23 Nisan törenleri için Anıtkabire gitmedi.
Ne demek gerek? Ne anlatmak? Ne anlamak? Evet zorunluluk yok, fakat Ulusal Egemenlik Bayramında yani TBMM. nin açılışının milli egemenliğin sonunda Anadolu topraklarında resmi olarak ilan edilmesinin yıl dönümünde yukarıda ki iki şahıs Atanın manevi huzuruna çıkmadılar! Hadi recep in Atayla pek arası yok, da sana ne oldu be sözde genel kurmay başkanı necdet efendi? Sana üzerindeki galaksileri andıran yılzdıları amerikan ordusumu verdi? yoksa millet meclisinden aldıklarını rus parlementosumu verdi-taktı?
---
2.
necdet efendi kemal kılıçdaroğluna götünü dönerek recep beyle konuştu belli çevreler bunu sırnaştı yalandı diye de kabul etsede, ben ne olarak kabul etmem gerektiğinde kararsız kaldım! İrticai açıdan zamanında suçlu görülmüş bir siyasi partinin iktidardaki başkanının sırnaşığı komutan nasıl komutandır diye insan düşünmeden edemiyor...

23 Nisan 2012 Pazartesi

Fotoğraf Çekmek İstemek

Bugün itibari ile 29 gündür izin yapamamış olmam, sürekli gecede çalışmam! Ve vardiya saatlerimin günde 12 saat olması yüzünden son bir ayı sıfır atraksiyon ile tamamlamak üzereyim....Cümle biter bitmez anladım ki cidden mağdur edebiyatı yapmaya başlamışım! Mağdur edebiyatının ne tür kişilikleri etkilediğini çok iyi bildiğimden bu bloğun manevi çerçevesini etkileyecektr... Fakat insan hasta olduğunda da bıdır-bıdırdanır, mızmızlanır vs.... Bukadar zamandır izin kullanmayan, nisan ayında kredi kartına 800 lira yatırmış biri mızmızlanmasın da ne yapsın?

Neyse kendi içimi ancak yazarak dökebildiğim için böyle saçma başlıklar da olması muhtemelen!

Bir takım mevkilere göre de bende İMAN zayıflaması vs varmış! Zayıfladımı zayıflamadımı bilemem fakat tek bildiğim Allaha inanıyorum.... Öffff! Kapının önünde akepe li din araştırma komisyonuna bağlı özel ajanlar bulunmakta! Ne olacağını söylüyorum! Boşvereyim söylemeyeceğim....

Yazıyıda sağa dayalı yapmaktan sıkıldım, sadece bu başlık için geçerlidir! :)

Herneyse!

Yeni Yazı Yazmak İstemek

Bir insan düşünün;
Cep numarasını en önemli anlarda yanlış versin! 
Mail adresini yanlış versin!
Böyle bir insan düşünebiliyor musunuz?
Yada otobüste uyuya kalıp kalıp, arkasında bıraktığı durakları tekrar yürüye yürüye geri dönen! Yada bi insan düşünün işte fazla değil.... Kim mi bu insan? Tabiki benim!
Nasıl olur da insan cep numarasını iki de bir yanlış verir! 531 yazacağına 532 yazar yada şimdi de karıştırdım! tam tersi de olabilir! Ama şunu iyi biliyorum numaralardan biri kullanılmıyor, şimdilik tek tesellim bu; numaranın çalışmaması... Fakat kimin aklına gelir, numaranın başının yanlış olduğu?

Neyse boş verelim bunları....

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yeniden tüm Türk milleti adına kutlu olsun!

Blog da atladığım olaylar için:
28 Şubatın hortlatılması hadisesini sanıyorum atladım; atlamayıp ne yapalım? Geçmişin birinci sınıf azılı irticai teröristleri bugünün satılmış Türkiyesin de hep mağdur hep mağdur... Atlamayalım da ne yapalım, zaten çizgimiz ortada duruyor anlayan anlar anlamayan da gider siyasi faşizme oy vermeye destek olmaya devam eder!

Atladığım önemli olaylardan bir taneside; memlekette yaşanılan sağlık görevlilerin karıştığı darp olayları, tepkisiz kalışımın nedeni üşenmem değil, tam tersine doktorlara olan dargınlığım ve inançsızlığım! Sırf bu yüzden bloglamıyorum ve bloglamayacağım da, recep efendinin de dediği üzere:

- isteyen çalışır istemeyen çalışmaz!

Dünya Liderimize :) ender katıldığım noktalardan.... Diğer noktalardan bir tanesi ise:

Nükleer Enerji Programımız....

23 Nisan 2012

23 Nisan 1923 Tarihinde ne olmuştu?
Çok kısa geçmek istiyorum; İlk Türk-İslam milli meclis açılmıştı; bundan önce de meşrutiyet vs ile denenen süreçler birşekilde atalete vs uğramıştı... Zaten o süreçteki meclislerde Türklerle yabancıları temsil edenler arasında derin sosyo-kültürel farklılıkar ve fazlalıklar da mevcuttu... Yani ermeni temsilcileri çıkıp cayır cayır konuşurlarken Türk temsilcileri ise ancak kafalarındaki sarıkları kaşıyabiliyorlardı. Yani durum bukadar vahimdi. Milletin savunucuları ezik cahil toplama neyse uzatmayacaktım...

Bugün yani 23 Nisan 2012 tarihinde neler olmakta?
Din Sömürücüleri nelerin peşinde koşmakta?
Türk-İslam ve Türk Olmayan-İslam coğrafyalarında ilk demokrasi bu ülkeye inmişti! Hemde yukarıdan! Geçmişte mecliste yemin etmekten utanan yobazlar bugün o ilk meclis ve cumhuriyet sayesinde bir senede servetlerine servetler ekliyorlar...

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun....

21 Nisan 2012 Cumartesi

Saygılar Ayten Alpman

Sonsuz saygılar... Birbaşkadır Memleketin!
Ayten Alpman - Ben Böyleyim
http://fizy.com/s/1agpyo

20 Nisan 2012 Cuma

Trump Towers Açıldı

(vur patlasın - çal oynasın / memleket dumura uğratılsın)
Bugün akepe iktidar çetesinin gücüne baktığımızda gördüğümüz tablo faşizm! diktatörlük! ırkçılık! yandaşlık! korkutulmaya dayalı korku imparatorluğu! bi taraf olmayanların bertaraf edildiği sözde adil fakat gerçekte adil olmayan dikta rejimidir! Bu diktatörlük, senelerce milletin kanını emenlerin hesaplarını dürme tehditlerine başlayıp geçmişte iktidarları yerinden eden! taşları oynatan! bir gece de veziri rezil eden medya gücünü arkasına aldı! Bugün tüm terörize medya akepe siyasal bilmemnesinin elinde can çekişmekte! onu yazma bunu sorma gayretleriyle ancak müstemleke basınına kafa tutacak durumlara terk edildi... 

Bu yukarıda zırvaladığımı düşünen bir takım fikirlerin geniş ölçüde örneği ve ispatı konu başlığındaki resimdedir... 

Hürriyet entirikacı sözde gazete gerçekte paçavrasının attığı manşet ise gerçekten çok iğrenç!

İSTANBULA YAKIŞTI!

Şimdi bu müstemlekeci yandaş iğrenç utanç verici kan emicilere soracaksın! Bu başlığı buraya kim neden ne hakla attırdı?

Türkiye Gençlik Birliği 1 Mayıs Afişi 2

Türkiye Gençlik Birliği 1 Mayıs Afişi 2
Bugün yer-gök; tıpkı I. Dünya Savaşı sonrası işgal yıllarında ki gibi hain müstemlekeci kaynasa da ve tıpkı o dönemde ki memleketini seven tam bağımsızlıkçı kişilerin sayısının azlığından yakınılsa da Küçük Kıvılcımların Büyük Yangınlar Doğurabileceğine; tıpkı o gün nasıl inanıldıysa bugünde inanmaktayız! İnanıyoruz ki nasıl hainler yok edildiyse bugün de gelecekte de tekrar yurdumuzdan atılacaklar ve imha edileceklerdir.

19 Nisan 2012 Perşembe

Leman idris naim şenere Takla Attırdı

Süper sonik içişleri bakanı idris naim şener bağıra bağıra hayatlarını kaybeden tedaş işçilerinin nasıl hayatlarını kaybettiklerini öğrenmek ve müthiş incelemelerde bulunmak üzere erzuruma gider; orada yandaş-yalama vatandaşlarından biriyle arasında geldiğine sevindim - yok inanmam inanmam için bi takla at atmazsan oyna şeklinde süper diyologlar... 

Sonra çıktılar süper idrisi kurtarmak halkın önünde kurtarmak için pkk ya dinsiz dedirttiler... Komik politikaları komik seçmenlerini kandırmak avutmak için yapıyorlar... idris amca meclis kürsüsünden pkk ya dinsiz diyerek bugüne kadar yaptığı her çılgın açıklamasını kurtaracak...

Türkiye Gençlik Birliği 1 Mayıs

Türkiye Gençlik Birliği 1 Mayıs Afişlerinden Biri...

Doğa İçin Çal 4 Selvi Boylum Al Yazmalım


Doğa İçin Çal 4
Rant sağlamak adına, oy toplamak hatta devşirmek adına ”NEYSE” balon yapmaya gerek yok…
Selvi Boylum Al Yazmalım Çiçek Abbas Devlerin Aşkı

18 Nisan 2012 Çarşamba

Amerika Fetullaha Dur Dedi

ABD’nin Tennessee eyaleti senatosu devletten fon alan ‘charter’ diye nitelendirilen okullara yabancı öğretmen kısıtlaması getirdi

Buna göre yabancı öğretmenler toplam kadronun sadece yüzde 3.5’ini oluşturabilecek. Yasanın ABD’deki Fettullah Gülen okullarını hedeflediği düşünülüyor. Zira yasayı öneren sivil toplum kuruluşunun üyesi Phyllis Schlafly bir makale yazarak ‘gizli işler çeviren ve güçlü İslamcı Türk okullarının ABD’de artan etkisine’ dikkat çekmişti. Gülen okullarının kadrosunun yaklaşık yüzde 10’unu Türkiye’den giden öğretmenler oluşturuyor. Bu ögretmenler daha önce de vize sorunları nedeniyle ulusal basında gündeme gelmişti.

Elemanın ne mal olduğunu amerika bile anladı, sonuçta maşa olarak kullanıldığını düşünsem de; en nihayetinde bu maşalar günü geldiğinde el sahibinide yakabilmekte... Senelerce Türkiye de bu teşekkül ara-ara kullanıldı - maşa olarak ateşe sürüldü - balans ayarlarında hatta daha öncesinde 12 eylül de bile kullanıldılar, bunları kullananlar, maşaların zamanı geldiğinde sinsi planlar uygulayarak heryere sızarak  kendi ellerini yaktığında ise iş işten geçti. Bunu bilen abd gerçi abd çocuk oyuncağı bir ülke yani saldım çayıra mevlam kayıra memleketlerden değil, olmadığından sebep işlerini hiç şansa bırakmıyorlar! Bizim devlet bunu akıl edemedi, önce emniyetten başlayarak üniversitelere bürokrasiye yargıya oraya buraya heryere sızmalarını zamanında fark edemediler ve bugünlere geldik...

Vs vs... Fetullah gülen herzaman fetullah gülen olarak kalacak; hala kaybolmamış umudum sürüyor.... Günün birinde burnunun dibini dahi göremeyen bir kısım tabakalar bu maşaların ittifakçıların gerçek yüzlerini görecektir... Umudumuzu yitirmeyelim ve tehlikenin her zaman farkında olalım...

Gösteri Devam Etmeli



Gösteri öyle yada böyle devam etmeli - bizler oyundan ayrıldığımızda yerlerimize kesinlikle başka yardımcı roller başka başroller - oyuncular gelecek... Bu süreç binlerce yıldır aynen devam etmekte birileri ne için ne amaçla nerede yaşadığını dahi bilmese de; hayat sürüp gidiyor... Şarkı aslında ana fikir olarak blog yazısından farklı olsa da en azından hayatın devam etmesi gerektiğini öyle işte söylüyor... Hayat devam edecek falan... Gülümsüyorum falan... Kalbimizin parçalanması gayet normal... Biz olayı başka yerde arıyoruz... Neyse işte... Dilerim bu ülke Queen gibi değerler de çıkaracak! F.Mercury vs.

Yorum benim blog benim! şarkıyı nereden çıkarırsam oradan anlarım arkadaş! Tamamen de yanlış anlarım az-birazınıda anlaya bilirim! Hayat işte!

16 Nisan 2012 Pazartesi

İbb Tiyatroya Sansür

akepe iktidar güçlerinin uzatmalı organizması istanbul büyük şehir belediyesi - istanbul şehir tiyatrolarında sansür uygulamasına geçtiğini duyurdu!!! Şehir tiyatroları bundan sonra kurulacak komisyonların onayını verdiği oyunları oynayabilecek... İlk uygulama kocaelinde başlayacak!!!

Gelişme sürecindeki Türk tiyatrosuna vurulan irticai balta --->
Halkın yeni yeni kapısını öğrendiği kuruma irticai yobaz ve hain sansür uygulamasıyla - 2. cumhuriyetçiler yandaşlar vatan hainleri irticai köpeklerin akın etmesini bekliyorlarsa, bunda gerçekten yanılıyorlar... Bence bu andan itibaren tiyatro seyircisi derhal tiyatro alışkanlığından vazgeçmeli - şer yuvası irticai yapılanma ibb den geri adım atmasını beklenmeli! 

Yakında sadece arapların çöldeki yaşantılarının konu alındığı - insanların oyunlarda haremlik selamlık durduğu sapık-gerici tiyatrolara da şahit olacağız!

Sansür tiyatroda nasıl uygulanacak? Kim? Hangi kriterlerde ve hangi amaçlarda sansür uygulayacak? Kendini protesto ettirmemek için elinden geleni yapan işgalci iktidar güçleri ellerini Türk tiyatrosundan çekmelidir! Protesto ve muhalefet kelimelerinden iğrenen ve kendine sadece ram olacak kul köle olacak zavallılar arayan iktidar güçlerinin bu oyununa sessiz kalınmamalıdır... 

İsrail Subayından Danimarkalıya Dipçik



İsrail silahlı terörist güçlerinin sözde subayı (bizce subay olunmaz - gerçekten doğulur) danimarkalı göstericiye silahının dipçiği ile vurdu... Bu tip hadiseler israil de ilk değil, ister filistinli olsun ister avrupalı israil katı politikalarına asla son vermiyor... Birkaç sene önce de amerikalı bir gazetecinin üzerinden dozer le geçip ölümüne neden olmuşlardı... Unutmadan uluslar arası sularda gemimize saldırı düzenleyip masum 9 vatandaşımızın ölümünden de bu katil israil politikaları sorumlu; ayrıca hayatını kaybeden 9 vatandaşımızın sorumluluğunu sadece israile yıkmak gerçekten israile bile acımasızlık olur. Bu suçta israilin ne kadar suçu varsa akepe iktidarınında okadar suçu var; sonuçta uluslar arası arenada şov yapmak ve gündemi değiştirmek adına kıbrıs taki tüm uyarı ve ikazlara hatta avrupalı parlamenter yada diplomat gibi ağır kimseler gemiye bindirilmezken uyarılırken - bizimkiler ise 9 vatandaşımızı göz-göre göre ölüme siyasi rant ve oya yolladılar... Cenaze törenlerinde neler olmuştu! akepe basın gücü ve dayatma zorbalıklarıyla ancak durumu kendine çevirebilmişti, hür basınımız olsaydı akepe o gün iktidardan defolur gider memleket büyük ihtimalle refaha kavuşurdu...

14 Nisan 2012 Cumartesi

Nikon Sensör deki Toz Pislik



Yukarıya farklı lens aynı makineyle çekilmiş iki adet resim ekleyeceğim; lensler farklı olduğu halde bu kirli görüntüyü almanın temel sebebi sensör yada vd. mühim parçalarda aşırı kirlenme olduğudur... Makinemiz ikinci el fakat satıcı arkadaşın bu hususta bizi uyarmaması ise çok acı... Umalımda cihazdaki sorun sensörün değişmesini gerektirmesin.... Sadece temizletmeye kalksak gene 50 liramıza kan doğrar bu eminönü-sirkeci piyasası... F: 13 değerinden sonra - bu hata gerçekleşmeye başlıyor.

13 Nisan 2012 Cuma

28 Şubat

28 Şubat Dönemi Sonunda Yargı Tarafından Ele Alındı; Acaba Yargı yerine İktidar Güçleri Yazmak Daha mı Doğru Olur-du?

Bugün ortaya yırtık dondan fırlamış katır daşşağı gibi düşenler - 28 şubat sürecini karalayanlar, acaba o dönem neler yaptılar?

Acaba feto denen yaratık o dönemde ne türlü beyanlarda bulundu?

Acaba akepe oluşumunun içindeki ağır toplar o gün nelerle uğraşıyorlar???

Feto denen adi yaratığın 28 Şubat için erbakan kişisine dedikleri bugün nasıl unutuldu? Yada erbakan denen şahsın kanlı mı geleceğiz kansız mı geleceğiz sapkınlıkları ne çabuk unutuldu!!! Bu millet toptan şuurunu kaybetti! Yazıklar olsun! 

Darbeciler bir-bir içeri tıkılıyor; darbeci generaller içeri alınıyor - hesapsız kalmayacak dedikleri dava nın o tarihte nekadar elzem olduğunu bugün unutanlar  BİRİNCİ SINIF BİRER VATAN HAİNİDİR.

Ugamela ya Dönüşüm çok Hızlı Oldu


Saldırıp filosunun bir kısmını imha ettiğim arkadaş için ispanyol dostlarım, 24 saat online ifadesini kullandılar oyuncuyu vurmadan önce başarısız bir denemem olmuştu! Bundan faydalanarak, tekrar saldırmayacağımı düşünmesi ise onu en az bir hafta belki biraz daha geri attı... İkili konuşmamızda sadece 1 saniye ile yakalandığını belirtti! Fakat iş işten geçti, bu oyunu bilenler yani ogame tahsili olanlar çok iyi bilir! saniye ile filo çakmayı-çaktırmayı...

2012-04-13 11:46:33Filo KomutaniSokmek
Se recolecto Celik 252.039.993Elmas 6 de los escombros en la posicion [1:288:16].


2012-04-13 08:41:51Filo KomutaniSokmek
Se recolecto Celik 1.017.567.959Elmas 114.092.040 de los escombros en la posicion[1:288:16].


Gözümü son 500.000.000 metale diktim, vurulanla aynı anda toplamaya devam ediyoruz.

12 Nisan 2012 Perşembe

Japon Atasözü ve Ortadoğu Atasözü (yok ya neyse)

 (FUJİ DAĞI - JAPONYA)

Çalışma ve üretme ile ilgili iki farklı kavimin olaya bakış açıları... Bu farklı kavimlerin hayata karşı duruşları-tutumları arasındaki farkları özetleyen iki güzel yazılmış söz... İşte biz bu sığır kavimle okadar çok beraber kaldık-onlarla çok fazla hışır ve neşir olmamızdan bize de onlardaki çölün ortasında uyuklama hastalığı geçti... Bu hastalıktan sanıyorum 200-250 senedir kurtulamadık.

Japanese attitude for work : "If one can do it, I can do it. If no one can do it, I must do it."

Middle Eastern attitude for work : "Wallahi if one can do it, let him do it. If no one can do it, ya-habibi how can I do it ?

11 Nisan 2012 Çarşamba

Sapkın ve Kötü Ruhlar


İslam dinini yukarıda adını dahi gizlediğim gözlerini kapattığım üç kağıtçılara bırakmayalım... İnanıyorum ki yukarıdaki kişiler azılı birer akepe faşistidir... Hem faşisttir ler hemde dindar hemde kindar! Yarını düşünmezler anlık karanlık olarak yaşarlar... Her türlü ahlaksızlığı yaparlar bunda sorun görmezler fakat işlerine göre hayatın anlık değişimlerine görede duruma görede çark ederler... O kadar bahtsız ve talihsizlerdir ki yaptıkları bu dangalaklıkları da hiç hesaba katmazlar...

Garanti Bankası ve Hırsızlık Fatura Ödeme Komisyonu




10.05.12 itibariyle, fatura ödeme komisyonu, 0-100 TL arası olan faturalar için 1 TL, 100 TL
üzeri faturalar için fatura tutarının %1,5'i;Gecikme Bildirim Ücreti 2.5 TL;Ödeme Noktası
İşlem Ücreti 1.99 TL olarak güncellenecektir.
Bu dönem harcama dağılımınız: %100 Bonus Program Ortakları.
Bu bildirimi ekstrem üzerinde gördüm - gördüğüme göreceğime pişman oldum;
Böyle bir uygulama daha önce varmıydı? Sanıyorum yoktu! Böyle saçma sapan bir uygulamayı hele-hele fatura öderken de ayrı para ödettirme neyin nesidir? Bu nasıl bir bankacılık sistemidir? Bu memlekette hiçmi adalet yoktur? Bu memlekete ne zaman adalet gelecek? Bu açık seçik hırsızlıktır!

Levent Kırca Darbe - Olacak O kadar


Levent Kırca dan darbe girişimleri serisi. Video lar eski.

Dolap Beygiri Filminden


Baştan sona izlenmesi gereken, Türk sinemasının başyapıtlarından biri... Film neredeyse 30 senelik olsada; geçmişten bugüne din maskesi altına gizlenen hırsızların hiç değişmediğini, sadece konuşmalarında değişiklikler olduğunu gösteriyor... Kirli ruhları halen aynı... Ayrıca acıdır ki; şener şen halen aynı şener şen, yani 30 sene önceki kötü adam! bugün gene ruh olarak aynı! 

Erzurumda Tiyatro Oyunu Yasaklandı

Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban, Emile Ajar’ın aynı adlı romanından uyarlanan “Onca Yoksulluk Varken” oyununu Erzurum’da sahneleyemedi. Fransa’nın Arap mahallelerinden birinde, anneleri fahişelik yapan çocuklara evini açan bir Musevi kadının öyküsünü konu alan oyun, belediye engeline takıldı.



Nedim Saban a göre ise yasaklanma nedenlerinden biri dekordaki ''KAHROLSUN FAŞİZM'' yazısı! Bu Türk insanının nekadar geri kaldığının ne durumda olduğunun acı göstergesi... Faşizmi iyi bir halt sanan cüheyla topluma verilen dini dayatmalar yüzünden faşizmin katliamların cinayetlerin ve tecavüzlerin normal olduğu... Bu nasıl bir haberdir arkadaş! insanın inanası gelmiyor; yarın utanmadan erzurum belediye güçleri çıkıp hangi yüzle açıklama yapacak? İğrençlik Utanmazlık Cehalet! Bir yerde sözde israil-yahudi düşmanlıkları icat etmek, milleti avutmak-uyutmak diğer taraftanda füze-radar sistemleri ile iranı savunmasız hale getirip, israile yardımcı olmak! Sınır mevzusundan zaten bahsetmiyorum!
Uluslararası sularda gemimizin saldırıya uğramasından hiç bahsetmiyorum! Türkiye de dinci irticai terörizm kol geziyor! Tüm anadolu bu teröristlerin eline geçmemeli!
Acaba erzurum belediyesi denen dinci el-kaide tipi islami teşekkül buraya KAHROLSUN FAŞİZM yazarsam benide erzurum dan içeri sokmazmı? Gerçi erzurum gibi el kaide cilerle dolu şehire pekte gitmeyi sevmem!

10 Nisan 2012 Salı

Ugamela Oynamaya Başlıyorum


Çok uzun sayılabilecek aradan sonra ugamela ya yeniden dönüyorum... Sebebi uzun gece vardiyalarımda günlük nakliye atmak belki biraz takip yaparak orta halli filo gebertmek... Belki de dönmem tüm filomu ayapa kaldırır; günlerce haftalarca havada gezinir durur sadece günlük nakliye de yapabilirim... Bakalım! Gece etraftaki keriz filolarını araştırayım ;)
Bu arada acayip puan kaybetmişiz, ugamela serverlarındaki tek Türk oyuncu İmparator Atilla !!!
Yaşasın Ugamela !

Brunei İle Vizeler Kalkıyor


Baş müstemlekeci özür dilerim baş müzakereci egemen bağış denen kişi, brunei sultanlığı ile ikili vizelerin kaldırılacağının müjdesini vermiş. Yerimde duramadım! Koskoca brunei sultanlığı ile vizelerin kaldırılması haberini duyunca götümüz başımız oynadı sevinçten kafamı duvarlara vurdum! 

Bu memlekette harita üzerinde Ankara nın yerini gösteremeyecek seçmen varken, tutup brunei sultanlığı yada kralla yönetilen faşist diktatörlüğüne vizesiz seyahat etmeye sevinmek ne demek? Harita yukarıda bakın brunei nerede? O bölgeye turist vs olarak gidecek adama zaten vize koymuyor! Sen kaldırsan ne olur kaldırmasan? Fabrika işçisi mithat yazın köye gidecek otobüs biletini arkadaşından borç alarak ancak gidebildiği memlekette utanmadan brunei ile vizeleri kaldırıyoruz - vatana millete hayırlı olsun demek nedir? ne amaçla yapılmıştır? Tamamen sapkınlıktır! Tamamen kandırmacadır! Tamamen yalancılıktır! 

Yiyorsa Almanya ile İngiltere ile vizeleri kaldır da görelim! 

İşte gerizekalı seçmeni kandırmak için bahaneler üretilme rekorlarının kırıldığı günlerden birini yaşadık! Peki uçak bileti fiyatlarından ve o bölgedeki güvenlik durumundan haberiniz varmı? Yok! Millet o bölgeye sex turizmi için gidiyor! Çocuk sexi yapmak için gidiyor! Haaa brunei müslüman ama orada yoktur bunlar müslüman, krallarının yada diktatörlerinin 20.000.000.000 doları var...  O bahsettiğim işler zaten filipinler de oluyor!!! Gülünecek halleri var bu yalancı iktidar güçlerinin!

Erdoğan Arıca da Vefaat Etti

Son birkaç gündür sürekli ölüm bloğu yazmaktan sıkıldım... Erdoğan Arıcayı da yitirdik; mensubu olmadığım iyi birde seyirci ve taraftarı da olamadığım Türk Futbolunun başı sağolsun diyorum...

Meral Okay Vefaat Etti Sapıklar Ortaya Çıktı


Sabah çok üzülerek internette bir anda gözüme gelen ve gerçekten üzüldüğüm Meral Okay için yazdığım ilk blogda, kendisinin ardından ortaya çıkacak-çıkabilecek sapıklardan şerefsizlerden yalamalardan semptizanlardan bahsetmiştim... Ve bu sapıkların ilki hemen kendini göstermiş bile... habervaktim.com denen aşırı derecede akepe sempatizanı abd kuklası yayın organı Meral Okay ın ardından verdiği haber başlıkları ve görselleriyle adeta kin nefret kan irin pislik ve şerefsizlik kusmuş! İşte yukarıdaki resimler bu manşetlere ait! Memleketin geldiği aşağılık acınası nokta bu... Faşizm yandaşlık maşalık adeta kol geziyor! Millet birinci sınıf ingiliz ajanı olma abd kuklası israil yandaş-sempatizanı olma yolunda emin ve hızlı adımlarla yürüyor!

Bu şerefsizler için mühim olan duymak istediklerini onlara verebilmek, din inanç özgürlüğünü onlar için kadınların burkalara sokulup evlere hapsedilmesinden ibaret olduğu için, bu sapkın kötü ruhların demokrasiden özgürlükten anladıkları ise bukadar basit ''DİNİ ARGÜMANLARIN KULLANILARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN

Samanyolu Tv Amerikan Köpeğidir

Bloğu açtığımdan yana herelde ilk defa bukadar sert başlık attığımı düşünüyorum. Genelde 10 başlığın 2 tanesi ciddi 8 tanesi renklidir... Yoksa gece gündüz bende biliyorum ciddi başlık vermeyide buna halkımın hazır olduğuna inanmıyorm! nihat doğan vol=xx gibi oldu... Mevzuya dönelim; bu sefer uzatmadan odatv den direk link vereceğim ama konuyla ilgili iç halimide bir iki cümle ile belirtmeden de geçmeyeceğim...

Samanyolu haber yapar;

İran lı ''ayetullah'' hz. ömer (ra) ya hakaret etti, şii ler müslüman değil - küfür ediyorlar!!! Vs Vs

Tarih? Bu hafta sonu! Yani geçen hafta recep ve saz heyeti Türkiyenin Suriye konusundaki politikasını açıkça ortaya koyduktan ve bununla da yetinmeyip İran konusunda ki tutumunuda ortaya döktükten sonra, gerek İranlılar gerekse de Suriyeli devlet erbabı 
Türkiyemizin ne:

AMERİKAN KUKLASI OLDUĞUMUZU
İSRAİL UŞAĞI OLDUĞUMUZU
EMPERYALİSTLERİN MAŞASI

olduğumuzu söylemekten geri çekinmediler... Bu ithamların bazıları İranlı bazı ''ayetullah:'' lara aitti! Şimdi mevzu bu! Arkasından bir hafta geçmeden iranlı bu tip açıklamlamaları yapanların tıpkı Türkiyedeki Ulusalcılara yaptıklarının aynısını yapıyorlar; adamların kişisel güçlerini itibarlarını ortadan kalıdırıyorlar...

1- Ayetullah lar ne derse desin! Onlar zaten şii! Dedikleri ya yalandır yada doğru değildr!
2- İran ve Suriye abd ve israil ortaklığında yok edilmeye başlandığında - sivil ölümlerinnide gelmesiyle Türkiye de oluşacak kamuoyunu FAŞİST KATİL DÜŞÜNCELERLE doldurup; olası katliamların ve emperyal çöreklenmeleri meşrulaştırmak!
3- Mezhep çatışması başlatarak, bölgedeki huzuru yok edip, bundan da vahabilerin faydalanmasını sağlamak!

Şimdi hükümet-iktidar güçlerinni ve cemaatin bir numaralı propaganda aracı olan bu maşa tv de yayınlanan bu haber ve bu yada benzer bloglardaki çözümlemeye dayalı fikir beyanlarını okuduğunuz halde, HALEN AKEPE SEMPATİZANI olarak kalmaya devam ediyorsanız! SİZİN HEPİNİZİN İMANI YANMIŞTIR demekten başka laf bana düşmez! İMAN EDİN TÖVBE EDİN!
AMERİKAN KUKLALARINDAN YANDAŞLARINDAN MAŞALARINDAN KENDİNİZİ ARINDIRIN
////////////Yazı oldukça sinirli vaziyette yazıldığından yazım hatası vs. çok fazladır/////

9 Nisan 2012 Pazartesi

Hacı Şakir Reklamı

Ertuğrul Özkök ten Meral Okay

Eğer bir kadın, “Adı bende saklı” şarkısını 15 dakikada yazmış, ve yüz yıl çıkmamak üzere hayatımıza sokmuşsa;
O kadın, bizi, hepimizi en iyi biliyor demektir.
Ama en çok da kendini tanıyor demektir.

Eğer bir kadın;
“Asmalı Konak” dizisinin senaryosunu yazmış, ve onu Türk, Kürt; Sünni Alevi demeden hepimizin gönlüne sokmuşsa;
O kadın bizi çok iyi biliyor demektir.
Ama o kadın en çok da kendini tanıyor demektir.

Eğer bir kadın;
“Muhteşem Yüzyıl” dizisinin senaryosunu yazıyor ve bunu Türkiye, Rusya demeden bütün bir dünyanın gönlüne sokabiliyorsa;
Hem kendi ülkesini, hem dünyayı çok iyi biliyor demektir.
Ama o kadın en çok da kendini tanıyor demektir.

Boynu Bükük Bulgar


 UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ne giren Selimiye Camisi ve Külliyesi’ndeki sorunlara dikkat çekmek ve tanıtmak isteyen yaklaşık bin kişi, Selimiye Meydanı’nda el ele tutuşup insan zinciri oluşturdu. Zincire katılan Edirne Valisi Gökhan Sözer, bu projeye destek için gelen ve protokol sırasında alınmak istenen Bulgar Ortodoks Kilisesi Rahibi Aleksandır Çıkırık’ı, "Bulgaristan’da bizim müftüyü, hocayı, sağına soluna alıyorlar mı?" diyerek protokole almadı.

İnsanın hem iyi yapmış bulgar köpeğine diyesi geldiği gibi, onlara benzeme herzaman insan ol diyesimde geliyor... Devlet diplomasi şeysinde bunun yapılması gayet normal!

Keskin Nişancı


900 metreden nokta atışı yapan adam! Murat

Süper Final Kuraları Çekildi


Beşiktaş şampiyon olabilir mi?
Trabzon şampiyon olabilir mi?

Matematiksel düşünüldüğün de evet, ama pratikte ''imkansız'' gibi... Galatasaray ve Fenerbahçe ilk 5 maçını (bu şekilde de fenerbahçe fark atar)  kaybeder; Beşiktaş ta son maçında trabzonu yenerse ozaman... Teoride var pratikte Beşiktaşın şampiyonluğu yok. Yazıklar olsun böyle takıma!

Not: acayip saçma matematiksel denklem kurdum - yazıyı değiştirmeden not ekliyorum - oturdum birkaç saniye düşündüm hesabın içinden çıkamadım... Zor denklem vesselam! 8 bilinmeyenli 84'ncü dereceden uzay matematiği denklemi gibi namussuz!

Yatmadan Önceki Son Günlük Yazısı


Amerikalılar bu tip oyunlarla kendileri hariç her toplum-medeniyet-halk-milletleri terörist ilan edilip yeryüzünden silinmesi işgal edilmesi kukla haline getirilmesi uygulamalarında, menfaatleri adına kullanıyorlar... Olayı legalleştiriyorlar kendilerince, müslüman olsun yada olmasın yapılan birkaç terörist faaliyeti oyuna taşıyıp buradan tüm mazlum toplumları yok etmek...  

Peki IRAK ta hayatını kaybeden 1.500.000 insanın hakkı ne olacak? Bu ölenlerin tamamı mı? Terörist? En acısı 1.500.000 ıraklı sivil - çocuk - kadın - yaşlı - direnişçi ölürken

1- kaç amerikan işgal askeri öldü
2- recep tayyip bu işgal süresince ve öncesinde neler yaptı?
3- bugün suriye için aynı tezgah yapılırken gene recep tayyip hangi çizgi üzerinden gidiyor? Neler yapıyor?

Yazık günah, ahiretleri yansın iki yüzlü olduklarından! Müslüman kanının akıtılmasına ortak olduklarından!

- Neyse yazı düzenlenmeli -

5000 Sayfa Şeysi


5000 sayfa şeysini de sevgili halkımın bloğuma girmesi-çıkması girip girip çıkması sayesinde geçtik... nihat (ismi küçük harfle yazmak daha doğru) doğan laşmanın alemi yok! Blog yazarlığını en azından kendime ait blogta sürdürmeyi seviyorum. Ne mutlu bloğum var diyene.

Kısa süre önce de 4000 sayfa şeysi aşılmıştı. 10000 sayfa şeysi şeylerine doğru!

Not: ne blogspot kaldı nede o eski yakışıklı arayüz! Şimdi soğuk donuk beyaz ve turuncu maviden eser yok! Zaten isimde blogspot değil... 

Ajax java vb. şeysleride pek sevmiyorum - haz etmiyorum.

Meral Okay Hayatını Kaybetti


Meral Okay da hayatını kaybetti... Onuda yitirdik! Umarım Yaman abi onu çok özlememiştir... Ehh sonunda kavuştular!

Şimdi sapıklar çıkıp muhteşem yüzyılın karanlık güçleri yüzünden öldü demesinler de ne derse desinler... Ama biliyorum kesin saçmalayacaklar-sapıklaşacaklar... Reziller kepazeler!

Yılmaz ÖZDİL Başsağlığı

Yılmaz abimiz kısa süre önce Babasını yitirmişti, dünde annesini yitirdi. Yitirdiklerine Allah tan rahmet diliyorum... Gerçi Yılmaz abi gibi bir evlat yetiştirebilmiş onu bu günlere gelmesinde mayasından-hamurundan birş eyler katabilmiş aile efradı tahminimce yattıkları yerde mutludurlar...

Başın sağolsun Yılmaz abi.

Mass Effect 3 Hayal Kırıklığı


Mass Effect 3 ü büyük umutlarla çekmeme, bilgisayarıma yüklememe rağmen (bunlar önemli) oyunun gerçekte hiçbir cacığa benzemediğini gördüm! Bıdır bıdır konuşmalar! Hele takılıp sıkılarak oyunu sildiğim o hastane bölümü... Ne gereksiz ne saçma! Ne gerek var bukadar anlamsız gereksiz uzun konuşmalara - o bölümden çıkıp diğer bölüme geçmelere - yetmeyip asansörle başka katlara inmeye çıkmaya... Sikmişim evrenin dünyanın nasıl kurtarılacağına dair geyiklerden felsefelerden... Direk olaya girip uzaylı gebertmek varken bunları yaptırmak böyle lanse edilen oyuna gerçekten yakışmıyor! Değmez aq. 

13 gb oyun indirdiğimize değmiyor! Birde bu oyunları para verip almayı düşündüğüm oluyordu! Aman-aman...

Dedelerine rahmet olsunda, kesinlikle oynanacak alınacak bilgisayara sokulacak oyun değil. Tamamen zaman kaybı tamamen tırt-pısss.

Kota dan 13 gb gitmesi yazık, netload ın sunucularını yormak gereksiz; özür dilerim telekom ve netload! Özür dilerim amd işlemcim ram, ekran kartım özür dilerim bu saçma oyunla okadar zaman kaybettiğim için kendime-kendi/kendime yani. Vs vs.

Sırf blog olsun diye atılan posttan da ancak bu beklenirdi.

Gerçi shogun total war ve mass effect 3 hayal kırıklıkları neredeyse 30 gb lık verinin indirilip taşınıp yüklenip silinmesine yol açınca, doğal olarakta benim kudurmam sanırım normal!

8 Nisan 2012 Pazar

Mass Effect 3

(kurulum dan kare)
Shogun Total War 2 nin kendi adıma büyük bir hüsranla sonuçlanmasından, C&C kanewrath t.wars gibi serilerin ve en başlarındada  ROME TOTAL WAR ın gözümdeki yerlerinin bir kere daha tartışılmaz zirveye taşınması sonucunda yeni oyun arayışlarına girdim... 

Uzun zamandır takip ettiğim boyutundan korktuğum için bir türlü indirmediğim Mass Effect 3 ü sonunda çektim... Trl videoları çok iyi, crysis in mod ekranına benzeyen - zırh - görünmezlik vb. benzerliklerden dolayı bu 12 gb lık küçük canavarıda netload üzerinden çektim... Kurulum sürecini de yazıp ilk izlenimlerimide sn. blog sayfama koyacağım...

Not: Dünyanın en iyi en sağlam en daşşaklı strateji oyunu kesinlikle ROME TOTAL WAR dır, oyun 6 yaşında olmasına rağmen 2011 de çıkan shogun total war ise ortada... Dünya ve Türkiye topluluklarına bakıldığında göreceksiniz ki Rome Total war... Gerek oynanış gerek grafik gerek seslendirme vs king.... Belki tek sorunu ekonomisi olan bu oyunda yapılması gereken tek şey çok küçük bir para hilesi yapmak, hem bunu yaparkende yazılım kullanmanızada gerek yok... Descr_Strat üzerinde yapacağınız 999999999 değişikliği ile devletiniz asla fakirlikte çekmiyor...

Peh ne uzun ne gereksiz yazdık gene...
Saat:07:57 pazar.