2 Nisan 2012 Pazartesi

Diri Fay Hatları Açıklaması

Enerji bakanı denen taner yıldız, son açıklamalarıyla korku ve dehşet yarattı; şahısa göre son birkaç yılda  Türkiyede ki diri fay hatları iki katına çıkmış... Şimdi insanın şunu diyesi geliyor:

YAHU SENİN YAPTIĞIN ZAMLAR DA BİR YILDA İKİ KAT ARTTI? BENZİN GEÇEN SENE NEKADARDI? AKBİL? EKMEK? ELEKTRİK? YAĞ? ŞİMDİMİ AKLINA GELDİ İYİDEN İYİYE MİLLETİN İLİKLERİNE GÖZ DİKMEYE BAŞLADIKTAN SONRAMI?

YETERMİ? YETMEZ!!!

- YAP ZAMLARI YAP ZAMLARI, DAR GELİRLİYİ İYİDEN İYİYE KÖLELEŞTİR; DEVLET TERÖRİZMİ İÇİNDE YURDA İRTİCAİ FAALİYETLERİ SOK! ONDAN SONRA GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İÇİN BÖYLE AHLAKSIZLIKLARDA BULUN... 

HAAA
akepe NİN KEMİKLEŞMİŞ ZİHİN BULANIKLIĞI YAŞAYAN NE ÜDÜĞÜ İLGİNÇ SEÇMENİ, BUNLARI DA GÖREMEYECEK! iktidar güçlerinin ÇALIŞTIĞINA KANAAT GETİRECEK! ZAVALLILAR!

Son olarak toplanan deprem vergileri nerede? Olası Marmara-İstanbul tabanlı deprem için ne türlü hazırlıklar yapıldı? İstanbulun en önemli semtlerinde önlem almak yerine trafik iyiden iyiye felç edilerek her tarafa gökdelenler inşaa edildi... Nerede deprem paraları? Nerede deprem çalışmaları? İstanbulun nüfusu nekadar? Van ilimizde olan depremde bile bu iktidar güçleri nekadar zavallı ve çaresiz olduğunu gösterdi! Şakşakçı medya atıp tutarken, bölgeye giden insani kurum kuruluş ve yöre halkı ise oradaki çaresizliği yaşadı-yaşadıklarını paylaşmak istediyse de başarılı olamadı! Sonuçta tüm medya imparatorlukları iktidar çetesinin elinde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.