16 Nisan 2012 Pazartesi

İbb Tiyatroya Sansür

akepe iktidar güçlerinin uzatmalı organizması istanbul büyük şehir belediyesi - istanbul şehir tiyatrolarında sansür uygulamasına geçtiğini duyurdu!!! Şehir tiyatroları bundan sonra kurulacak komisyonların onayını verdiği oyunları oynayabilecek... İlk uygulama kocaelinde başlayacak!!!

Gelişme sürecindeki Türk tiyatrosuna vurulan irticai balta --->
Halkın yeni yeni kapısını öğrendiği kuruma irticai yobaz ve hain sansür uygulamasıyla - 2. cumhuriyetçiler yandaşlar vatan hainleri irticai köpeklerin akın etmesini bekliyorlarsa, bunda gerçekten yanılıyorlar... Bence bu andan itibaren tiyatro seyircisi derhal tiyatro alışkanlığından vazgeçmeli - şer yuvası irticai yapılanma ibb den geri adım atmasını beklenmeli! 

Yakında sadece arapların çöldeki yaşantılarının konu alındığı - insanların oyunlarda haremlik selamlık durduğu sapık-gerici tiyatrolara da şahit olacağız!

Sansür tiyatroda nasıl uygulanacak? Kim? Hangi kriterlerde ve hangi amaçlarda sansür uygulayacak? Kendini protesto ettirmemek için elinden geleni yapan işgalci iktidar güçleri ellerini Türk tiyatrosundan çekmelidir! Protesto ve muhalefet kelimelerinden iğrenen ve kendine sadece ram olacak kul köle olacak zavallılar arayan iktidar güçlerinin bu oyununa sessiz kalınmamalıdır... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.