26 Nisan 2012 Perşembe

Demokratik Mısır ve Kanunları

Hani arap baharı denilen avrupa-abd-isrial in bölgede daha rahat nefes alması açısından icad edilen isyanlar devrimler vardı... Bu baharcılar isyan ederek sözde ülkelerini daha demokratik şartlara taşıyacaklardı! Sonuç? 

 Başbakan recep ortalarda geziyordu, aynısını libya içinde yapmıştı şimdide suriye için demokrasi çığlıkları yapıyor, sözde kurmaycıkları ise suudiarabistan denen krallıklar terörizmle yönetilen ülkeciklerde demokrasi arayışlarında bulunuyorlar...

Neyse terörist iktidar rejimle yönetilmeye devam edilen mısır dan iki önemli kanun!

1- 14 yaşında kızların evlenebilmesine olanak sağlayacak yasa yada kanun, aslında sapıklık - çağdışılık!

2- erkekler eşlerini kaybettikten sonra 6 saat içerisinde ölen kadınla cinsel ilişkiye girebilme serbestisi sağlayan müthiş kanun! Evet kadın ölecek! erkek 6 saat içinde ölü kadınla ilişkiye girebilecek...

Ölmüş kadına bile değer vermeyen demokratik ülke mısır ve onun dostu akepe iktidarı... Kadına saygı diyoruz kadına şiddete hayır diyoruz! Kadın için pozitif ayrımcılıktan bahsediyoruz! Sözde dost ülkelerimiz sözde rejimlerini taklit etmeye derinden derindan uğraştığımız yerli teröristlerimiz ise bu tip kanunların uygulandığı bir Türkiye için uğraşmakta...

Mısırlı kadın grupları bu sapık çağdışı insanlık ayıbı kanunların sözde demokratik mısır parlemontosundan :) geçmemesi için çağrılarda bulunmuş...

Bu tip sapkın çağdışı rejimcikleri destekleyen ahlaksız tarih öncesi yaratıklara ses çıkarmayan, gaflet dalalet hatta hıyanet uykularından bir türlü uyanamayan gerizekalı seçmenin artık, çağdışı rejim yanlılarının temel amaçlarını fark etmeleri gerekli! abd-israil güdümünde ikinci suudiarabistan olma yolunda ilerliyoruz görün bunu fark edin artık!

Türk kadını uyanık ol.

Turzim işinde çalışan biri olarak o geldikleri ülkelerde karaçarşaf giyen arapların burada nasıl giyindiklerini görüyorum! Uyanık olun Türk Kadını! Sonunuz mısırdaki kadınlar gibi öldükten sonra 6 saat içerisinde ilişki olmasın!

Önce zihinlerinin kapatıldığı karartıldığı sonrasında ise vücutlarının sanki bir mal bir et parçasından farksızca değerlendirilerek kapatıldığı Türk Kadını istemiyoruz... Yavaş yavaş zihinlerimiz narkozlandı, kötünün iyisini arar hale getirildik; öyle narkozlandık ki geçmişimizi cumhuriyerimizi sorgular olduk... Önce zihinlerimiz karartıldı sonrasında ise vücutlarımız... Bugün bunu yazabiliyoruz fakat yarından şüphemiz var!

Not: Çok uzun bir yazı oldu tek parça kasıcam, mısırdaki adı geçen ikinci maddeyi ilkin yanlış anladım, şöyleki adam karısı öldükten sonra 6 saat içinde başkabir kadınla ilişkiye girebileceğini anladım, yanlış anlamışım! Erkek ve kadın eşleri öldükten sonra altı saat içinde son bir kez yada son bir posta ilişkiye girebiliyorlarmış... Şimdi bunu islam alimlerinemi danışmak lazım ne yapmak lazım? Dünyada islam adı altında gerçekten garip şeyler yaşanmakta... Çok ilginçtir, merak ediyorum dünyanın değişik yerlerinde gerçekten sosyal-demokrat ve çağdaşça yaşayan dünya kadınlarına böyle bir uygulamayı nasıl izah edebiliriz? İslam bölgesel farklılıkları kabul eder fakat bu nasıl bir iştir?

14 yaşında evlilik 1400 yıl önce sorun olmaya bilirdi belkide son derece gerekliydi fakat bugün? Mısır uzaya çıkamamışken halen çöllerde abd israil köpekliği yaparken ve gelişmiş nesiller yetiştirmek zorunluluğu diğer ülkelerden daha daha fazla iken bu sapkınlıklara ve çağdışılıklara girişmesini hangi islamla bağdaştıracağız?

Sanıyorum okyanus ötesi imamcıklarımızın islam anlayışı ile aynı paralellikte olsa gerek!

2 yorum:

  1. Süper yazmışsın ama bende üstteki yoruma katılıyorum, artık birşeyler hakkında yorumda bulunurken bile tereddütteyim..

    YanıtlaSil
  2. cemaate bağlı bir takım izleme dinleme takımları birimleri o kadar iyi çalıştı okadar büyük işler başardılarki; recep ve ekibi bu seferde kendilerinin başlarına çorap örülebilir korkusu ile öym leri vs kaldırma uğraşına girdiler... En nihayetinde yargı-polis vb. kurumlar akepe ye bağlı olsada gerçekte cemaat işçileri yada partizanları diyebiliriz...

    Dün dü sanırım bilmem kaç emniyetçinin yerleri değiştirildi...

    Memleketin hali bu işte.

    YanıtlaSil

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.