28 Nisan 2012 Cumartesi

Faşizm ve İrtica Geri Adım Attı

En tepesindekini ''padişah'' kendini de zavallı köylü üzerindeki toprak ağası sipahi sanan mantık yaptığı çağ dışı irticai hatadan geri adım attı.... Savunmalarında ise bilindik argümanlarını kullandılar; sarhoşlar-serseriler-tinerciler den bunalan aileler için yapıldığını illerinde yeterli mesire alanı vb. yer olmadığından olanlarında sarhoş serseriler tarafından işgal edildiğinden vs bahsettiler... Tabi bu açıklamaları onların gerçek amaçlarını resmi ideolojilerini gizleyemiyor!

Tüm siyasi hayatlarını demogoji ve yalancılık üzerine kurduklarından, beyin sahibi Türk Milleti karşısında düştükleri durum ise gerçekten acınacak durumda... Mezar taşlarına ne yazacaklar? Mezar taşlarına kimler rahmet okuyacak yada küfürler savuracak bilinmez ama bilinen tek gerçek memleketin ciddi bir şekilde irticai tehdit altında kıvranmasıdır! Ağır ağır işleyerek, sözde muhafazakarlık yalanları ile okyanus ötesi rahip-papazlarınında telkin istekleri doğrultusunda yerli işbirlikçilerinin yurdumuza verdiği zarar ortadadır...

Yurdumuz üzerindeki yabancı güçlerin yerli işbirlikçilerini, müstemleke valilerini, müstemleke gazetecilerini-yazarlarını-iş adamlarını ve Aftonkarahisar valisini en çok da  padişah bozuntusunu buradan kınamaya devam ediyorum. Bunları buralara getiren zihniyet nekadar muhafazakarlıktan bahsederse etsin bunlar:

1- kitap okumuyorlar
2- sinema-tiyatro vb. hiçbir çağdaş etkinliğe karışmıyorlar...

Tek söylemleri muhafazakarlık! fakat yapılan internet istatistiklerinde ise yurdum insanının internette neler yaptığı yüzdesel olarak %80-90 larda her internet kullanıcısının pornocu olduğu ortadayken.... neyse... Kahrolsun padişahlık ağalık ve sömürü düzenleri!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.