20 Nisan 2012 Cuma

Trump Towers Açıldı

(vur patlasın - çal oynasın / memleket dumura uğratılsın)
Bugün akepe iktidar çetesinin gücüne baktığımızda gördüğümüz tablo faşizm! diktatörlük! ırkçılık! yandaşlık! korkutulmaya dayalı korku imparatorluğu! bi taraf olmayanların bertaraf edildiği sözde adil fakat gerçekte adil olmayan dikta rejimidir! Bu diktatörlük, senelerce milletin kanını emenlerin hesaplarını dürme tehditlerine başlayıp geçmişte iktidarları yerinden eden! taşları oynatan! bir gece de veziri rezil eden medya gücünü arkasına aldı! Bugün tüm terörize medya akepe siyasal bilmemnesinin elinde can çekişmekte! onu yazma bunu sorma gayretleriyle ancak müstemleke basınına kafa tutacak durumlara terk edildi... 

Bu yukarıda zırvaladığımı düşünen bir takım fikirlerin geniş ölçüde örneği ve ispatı konu başlığındaki resimdedir... 

Hürriyet entirikacı sözde gazete gerçekte paçavrasının attığı manşet ise gerçekten çok iğrenç!

İSTANBULA YAKIŞTI!

Şimdi bu müstemlekeci yandaş iğrenç utanç verici kan emicilere soracaksın! Bu başlığı buraya kim neden ne hakla attırdı?

Soracaksın! ulan diyeceksin at daşşağındaki kanser hücresi zihniyeti! o kuleler oraya yakıştıda! sen hiç akşam 20:00 da oradan hiç geçtinmi? O kuleleri İstanbula diktiler - o trafiğe diktiler! gelip götünemi diktiler? Siz ve sizin gibi terörist işbirlikçisi yandaşlar işlerine helikopter ile gidip gelirken ben her Allahın günü o kulelerin altından geçmek zorunda kalacağım! 

Şimdi nası başbakan köylüye ananıda al git dedi! siz sessiz kaldınız; bende o kuleler o başlığı atan attıran ve aydın doğanın manevi kişiliği de dahil götüne girsin demekten kendimi alamıyorum! 

Not: 400 milyon dolara maaledilmiş miş - 2000 kişiye ekmek sağlayacakmış! Lan sikik deyyus diyeceksin o bölgenin o kule arazisinin rantının nasıl dağıtıldığınıda sevgili ve pek muhterem götün yiyorsa yazabilirmisin?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.