25 Nisan 2012 Çarşamba

6000 Sayfa Gösterim Şeysi

6000 sayfayıda hayırlısı ile muhafazakar yayınlar yaparak, sn. başbakanımız aleyhinde konuşanları bir bir tespit ettik ve emniyete bildirdik, hatta amerikalıların yurdumuzda rahat etmelerini sağlamak adına protesto edilmelerini sağlamak adına protesto edeceklerin listelerini bile emniyete yolladık, onu bunu dinsiz imansız kafir ilan ettik, aradan servetlerinin kaynağının belli olmadığı kişilerin bir yılda servetlerini katladıklarınından hiç bahsetmedik, zaten etsekte helal para derdik... O kadar yolsuzluk ihanet oldu, hepsinden faydalanarak yağ gibi üste çıkarak istifade ettik! Siyasi partimize laf ettirmedik hep biz haklıyız hep biz haklıyız! Benzin 5 lira mı oldu varsın olsun az bile! A dan Z ye tüm ürünlere zammı geldi? Varsın gelsin! Şehir tiyatrolarının yönetimi çağdaş insanlardan alındı! muhafazakar islami terörist kimlere terk edildi gene siyasi partimizi bırakmadık! Genel kurmay başkanı siyasi partimizin yanına geçti! Kendisini tebrik dahi ettik!

Sanıyorum karıştırdım! 1000 Sayfa şeysleri başlıklarını genelde kendi kendimi tebrik ederek geçiştirirken bu seferki yazı diğer blog lara benzedi! Varsın benzin 5 lira olsun varsın memleket yansın kül olsun bitsin! Hayatınızda aşk varsa şayet sizin için sorun da yok demektir. Fakat hayatınızda herhangi bir aşk yok ise, işte siz ozaman nalları dikmeye adaysınızdır... Bende aşk varmı? Aşk nedir? Onu bile ne bilir ne anlarım!

Nice 6000 10000 15000 26000 47854 sayfa şeylerine...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.