25 Nisan 2012 Çarşamba

necdet paşacık İstifa Etsin Yerine Bülent Ersoy Gelsin

Evet yeni kampanya icat ediyorum, necdet nam-ı diğer genel kurmay başkanı kolduğunda oturan, aynı akepe liler gibi bir halk adamı olan necdet istifa etsin, yerine bülent ersoy geçsin! Halk adamı ya necdet bırakalım biraz da bülent ersoy olsun, zaten halk adamlığı lafı iyiden iyiye basitleşti, yalılarda köşklerde otururlar çocuklarını özel kolejlere amerikalara yollarlar, dünya markalarının dükkanlarını kapatırlar! Servetleri hep şaibelidir ama bunlardan da büyük halk adamı yoktur! Damadı basın imparatoru olan, kızının 300 yeniçerisi olan TAM BİR HALK ADAMI olan başbakana sahip olmaktan cidden mutluyum....

Hatta bu yetersiz gibi durmakta, akepe siyasi partisinin tüm mensuplarını halk kahramanı yapalım onları kahraman ilan edelim... Otobüslerin şöför arkasında kalan koltukları onlar için tahsis edelim... Halk kahramanları 1970 1980 lerde tükenmiştir - bunların fikir babası, dış güçlerin oyuncakları ise tüm hayatlarını GERÇEK HALK KAHRAMANLARI olan SOSYAL DEMOKRAT ları yok etmek için abd kuklalığı yapmıştır-yapmamışmıdır?

Büyük halk kahramanı I. recep efendi sen çok yaşa, ama biraz da öz yaşa!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.