30 Nisan 2012 Pazartesi

Atatürk Düşmanları Atatürkü Savunuyor

recep efendi samsunda, gene en iyi yaptığı siyasi düzenbazlığı kullandı! 

''Demagoji'' 

Demagoji yaparken de defalarca yalan konuşup ironi bataklıklarında can çekişti...

19 Mayıs 1919 tarihiyle içsel sorunlar yaşayan karanlık yerli işbirlikçilerin tüm karalama nifak sokmalarına rağmen Milliyetçi Tam Bağımsızlıkçı Kemalist Gençlik Burada! 

Samsuna otoban yaparak ki bunuda memleketten deprem vergileri adı altında özellikle de marmara bölgesi için toplanan vergileri çalarak yok ederek yaparak Samsun a sahip çıkacaksan! 

Atatürk ün resimlerini ideolojisini milliyetçiliğini memleket içinden sökerek, ona vatan hainlerini cezalandırdığı için sen sırf kürt oylarına göz dikeceksin diye karalayarak sahip çıkacaksan!

Tescilli bir yerli işbirliği tezgahının varlığının su götürmez durumlarda oluğunu bildiğimiz üzere ona sahip çıkacaksan!

Vatanı karış karış satarak, bölünme anayasaları ile yurdu tehlikeye sokarak ona sahip çıkacaksan!

Cumhuriyet ve Demokrasinin tüm araçlarını kullanarak yurdu perişan durumlara sokarak Atatürke sahip çıkacaksan!

HİÇ ÇIKMA! NE ATATÜRK ÜN NEDE BU MİLLETİN SAHİP ÇIKMANA İHTİYACI DA YOK GEREĞİ DE YOK! YETER MİLLETİN BAŞINA BELA OLDUĞUNUZ! SATARAK - PEŞPEŞLEYEREK NE TARLA-TOPRAK BIRAKTINIZ NEDE MİLLİ BİR SANAYİ KURUM KURULUŞ... NE BANKAMIZ KALDI NE DEVLET ELİNDE MİLLİ BİR KURUM!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.