10 Nisan 2012 Salı

Brunei İle Vizeler Kalkıyor


Baş müstemlekeci özür dilerim baş müzakereci egemen bağış denen kişi, brunei sultanlığı ile ikili vizelerin kaldırılacağının müjdesini vermiş. Yerimde duramadım! Koskoca brunei sultanlığı ile vizelerin kaldırılması haberini duyunca götümüz başımız oynadı sevinçten kafamı duvarlara vurdum! 

Bu memlekette harita üzerinde Ankara nın yerini gösteremeyecek seçmen varken, tutup brunei sultanlığı yada kralla yönetilen faşist diktatörlüğüne vizesiz seyahat etmeye sevinmek ne demek? Harita yukarıda bakın brunei nerede? O bölgeye turist vs olarak gidecek adama zaten vize koymuyor! Sen kaldırsan ne olur kaldırmasan? Fabrika işçisi mithat yazın köye gidecek otobüs biletini arkadaşından borç alarak ancak gidebildiği memlekette utanmadan brunei ile vizeleri kaldırıyoruz - vatana millete hayırlı olsun demek nedir? ne amaçla yapılmıştır? Tamamen sapkınlıktır! Tamamen kandırmacadır! Tamamen yalancılıktır! 

Yiyorsa Almanya ile İngiltere ile vizeleri kaldır da görelim! 

İşte gerizekalı seçmeni kandırmak için bahaneler üretilme rekorlarının kırıldığı günlerden birini yaşadık! Peki uçak bileti fiyatlarından ve o bölgedeki güvenlik durumundan haberiniz varmı? Yok! Millet o bölgeye sex turizmi için gidiyor! Çocuk sexi yapmak için gidiyor! Haaa brunei müslüman ama orada yoktur bunlar müslüman, krallarının yada diktatörlerinin 20.000.000.000 doları var...  O bahsettiğim işler zaten filipinler de oluyor!!! Gülünecek halleri var bu yalancı iktidar güçlerinin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.