4 Nisan 2012 Çarşamba

Komünistlerin Hakkını Savunan akepe Veysel Güney


Veysel Güney ne için mücadele etti? O mücadele ederken fetullah nelerin peşindeydi ve ne açıklamalar yapıyordu? Darbe sonrasında öncesinde TSK ya resmen gel - bizi komünistlerden kurtar diye ağlıyordu, çünkü ipini elinde tutan abd Türkiye nin komünist olmasından yana değildi! Abd ye göre Türkiye herzaman için üretmeyen hep tüketen kendisine ram olan, okumayan karanlıkta kalmış toplum ülke ve devlet olarak kalmalıydı... Feto blog da arama yapılırsa - açıklamaları da bulunur! Tayyibin Kenan Evren in dizlerinin dibinde olan resmi de mevcut! Bu recep efendi ve saz heyetinin seçmen profili okadar zavallı ve cahilki gerçekten midem bulanıyor! Zavallı satılmış, ihanet içindeki seçmen!
Neyse,
Veysel Güney in bugün kemikleri sızlıyor! Çünkü onun hakkını-hukukunu abd-israil maşaları kompradorları sırf TSK ile uğraşmak - Generalleri küçük düşürmek vb. ahlaksızlıklar için arıyor görünümü içindeler! Bugün bukadar demokratik ayaklarına yatan bu akepe taşeron partisine sormazlarmı!

İÇERİDE Kİ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ
YAZARLAR - DÜŞÜNÜRLER - ÇİZERLER
SİYASETÇİLER
Ne? Ayıp iğrençlik, akepe faşizminden ancak bu beklenirdi...

Merak ettim, acaba cemaat şebekesi 1980 ihtilalinde ne taraftaydı? Mesela fetullah gülen denen birinci sınıf abd ajanı ne yapıyordu? Ortalar da yoktu, ahlaksızca kaçıyor-saklanıyor, ozaman dan içine sızdığı emniyetin meyvelerini yiyordu... Varmı 80 darbesinde hayatını kaybeden işkenceden geçirilen cemaatçi? 

Zavallı sapık, faşistler! Bundan 30 sene sonrada mezarlarınıza tükürecek bugünün gençleri çocukları!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.