29 Nisan 2012 Pazar

Milli Eğitim Bakancığı 19 Mayıs Düşmanıdır

Milli olmayan belkide milli olmadığını düşündüğüm milli eğitim bakanı ömer dinçer denen kişinin 19 mayıs düşmanlığı hız kesmeden devam ediyor! Danıştayın iptaline sinirlenen bakancık, bunun hukuk garabeti olduğunu ilan ediyor... Yazık!
 
Malum 19 Mayıs, yerli işbirlikçi dinci teröristlerimizin çok kıllandığı hatta nefret duyduğu Türk tarihinin önemli günlerinden biridir, Cumhuriyette bu günü almış resmi bayram yapmış - gençlik bayramı demiştir, buna bağlı olarakta okullar da kutlamalar tertip edilmiş! 19 Mayıs ruhunun hep olması varlığını koruması amaçlanmıştır! Fakaaaat dinci teröristler ise Mustafa Kemalin vahdettin denen vatan hainini ve damat ferit denen pezevenki zar-zor kandırarak memleketi kurtarmak için Samsuna çıkmıştır; ve arkası iplik söküğü gibi gelmiştir... Zamanın yerli işbirlikçileri bir bir bertaraf edilmiş ve büyük taarruz neticesinde yurdumuz düşmandan temizlenmiştir, tek eksik ise yerli işbirlikçiler tıpkı buzamanki gibi tam olarak temizlenememiştir...

İnsanın şunu düşünmesi yanlışmıdır?

19 Mayıs tan ne istiyorsunuz? Bu düşmanlık neden?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.