25 Nisan 2012 Çarşamba

necdet paşacığa akepe den Övgü

necdet efendiye hükümet güçlerinden övgü geldi. necdet aynı akepelilerin kendileri gibi tam halk adamıymış, hatta tek koruması varmış ve korumasının kapısını açmasını beklemeden arabasına falan biniyormuş!

Halk adamlığı tek koruma ise! eyyyy sen recep efendi kızının 300 yeniçerisi var! Sen nasıl halk kahramanısın? Her yıl milletin paralarını vergi adı altında ellerinden alıp - makam otolarınızı yenileyerekmi halk adamı olacaksın? Yada yandaş terörist gazetecilerini devletin yani milletin vergileriyle uçaklara doldurup tatiller yaptıracak; yandaş gazeteciler satın alacaksın!

Böyle mi halk adamı olunuyor? Avrupa da başbakanlar bisiklete metroya otobüse biniyor! EEEEE recep en son nezaman otobüse bindin?

Sanırım mikrofonculuk yaptığın günlerde...

Halk adamı recep ve tüm akepe siyasi partisi ve uzatmalı paşacığı necdet!

Zeki MÜREN PAŞA OLSAYDI, necdet ten daha iyi giderdi!

Zeki MÜREN hakkın rahmetine kavuştu, en iyi aday bülent ersoy dur! Yeni genel kurmay başkanımız bülent ersoy olsun. Halk adamımız yada halk kadınımız belkide HALK İBNEMİZ olsun, necdet ten daha iyi oturur o koltuğa!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.