30 Nisan 2012 Pazartesi

İlker BAŞBUĞ un Ağlama Duvarı Savunması

Allah ile kul arasına girme yetkisi nereden

“İslam dinini en son ve en mükemmel din haline getiren en önemli nedenlerden birisi, kutsal dinimizin, dini Allah ile kul arasında olan bir konu olarak kabul etmesidir. Bu nedenle, Allah ile onun kulu arasına girmeye cesaret edenler, bu yetkiyi nereden almaktadır? Musevilik semavi dinlerden birisi olup Kudüs’teki ağlama duvarı da kutsal bir yerdir. Bu kutsal yeri ziyaret eden herkesin Musevi olabileceklerini ileri süren cahiller, herhalde İstanbul’da Sultanahmet Camisi’ni ziyaret edip, orada dua eden herkesin de Müslüman olduğunu mu düşünüyorlar?

Türklüğüm ve Müslüman olmamla iftihar ederim

Bugün ben Türklüğümle ve elbette Müslüman olmamla da iftihar ederim. Aynı gezi esnasında dinimizde özel bir yeri ve anlamı olan Mescid-i Aksa’yı da ziyaret etmiş olmaktan mutluluk ve huzur duydum. Ancak, benim Türklüğümle ve Müslüman olmamla iftihar etmem, bu ülkenin vatandaşı olsun olmasın farklı etnik köken veya dini inanca sahip olan kimseleri küçümseme ve onların bu durumlarını sorgulama hakkını da bana vermez. Herkes Türk Milletinin bir bireyi olmaktan ve kendi etnik kökeni, dini inancıyla gurur duymalı ve övünebilmelidir.”
İlker Başbuğ

-------
Memleketin en soysuz en şerefi bozuk sözde gazetesi, bence sıçtıktan sonra ancak insanın götünü silebileceği gazete parçası ''ağlama duvarında bir türk bürokrat'' haberi ile eski paşayı hedef göstermişti... Amaç ordunun başındakiler bakın yahudi! Yahu arkadaş memleketi yönetenler ne peki? Bu güç bu sıcak para nereden ve ne şartlar altında geliyor? recep denen kişinin elinde merlinin sihirli sopasımı var? Yoksa recep mehdi falanmı?
Ağlama duvarın da fotoğraf var! Mescidi aksada neden yok diyenlere de bunuda fetullah gülen sümüklüsüne sorun demekten başka ne cevap verebiliriz ki?
Neyse son olarakta! İnternet Andıcı davasında Balyoz bilmem nelerinde bu fotoğrafların ne ilgisi var? Bunu da çözmek zor!
Eğer hain aranıyorsa! yada yahudi ilan edilecek birileri aranıyorsa! yahudilerden sayısız ödül alan recep! filistin kasaplarının ellerine sarılan fetullah gülen bu millete rahat rahat yetecektir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.