31 Ocak 2012 Salı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden Mail Aldım

Birkaç ay önce bizim muhitte, küçük ölçekte avm açıldı. Avm nin kendi otoparkı olmasına rağmen, müşteriler hemen önündeki otobüs durağının önüne araçlarını park ediyorlardı; bir gün bunu yapan şeref haysiyet noksanlarından birisiyle kavga etme durumuna düşmüştüm... Yaşlı bunak itoğli ite ! bak burası otobüs durağı demem rağmen ! bunakça gelip arabasını park edip - defolup gitmişti... Cevap bile vermeden... Neyse bu otopark terörizmini iem e mail olarak attım. Cevap geldi (6 gün önce), ben yeni okudum ayrı mevzu...

Gerekli uyarılarının yapıldığını, uymayanların gerekli kanunlarla cezalandırılacağını vs vs bildirmişler... Daha dün (pazar sabahı) koca belediye otobüsü park edilmişti... 
Aynen otopark terörüne devam! 

Asacaksın bu ibneleri Taksim Meydanında bak bakayım bir daha yapacaklarımı!!!

Ha bu arada iem de bizi muhattap alacak kadar iyi çalışmaya başlamış, tebrikler.

İnternetsizlik

Bir haftaya yakın zamandır evde internet kesintisi yaşanmakta... Ki bugün itibari ile sorunun asıl kaynağının telefon hattımızdan kaynaklandığını öğrendik...
Asıl önemlisi ise, bu geçen bir hafta da işyerinden de dahil olmak üzere hiçbir yerden girmediğim ise asıl övünç kaynağımdır.
Beh beh beh...

24 Ocak 2012 Salı

UNUTMADIK - 19 YILDIR



UNUTMADIK - UNUTMAYACAĞIZ - UNUTTURMAYACAĞIZ

Atatürk ve Türk Kadını


TÜRK KADININ ESARETİNE KÖLELİĞİNE SON VERMİŞTİR, FAKAT ARKASINDAN İŞLERİ DEVİR ALANLAR ONUN EMANETİNE DÜZGÜNCE SAHİP ÇIKAMAMIŞTIR. BUGÜN DÜNYADAKİ HEM-CİNSLERİNİN SAHİP OLMAK İSTEDİKLERİ ÖZGÜRLÜKLERİ SOSYAL HAKLARI O TÜRK KADININA 80 YIL ÖNCE VERMİŞTİR. BUNA RAĞMEN;

TÜRK KADINI, ÖZGÜRLÜKLERİNİ SOSYAL HAKLARINI ELİYLE TERSİNE-GERİSİNE İTMEKTE VE BUNU SOSYAL ÖZGÜRLÜK SANACAK KADAR APTALLAŞTIRILDI.

İnfitar Suresi - recep tayyip Okuyor


İnternette recep t.e. annesinin vefatının ardından okuduğunu yazıyor... Nerede okumuş anlamadım... Sadece ses kaydı var. Neyse! recep tayyip erdoğanı kutluyorum (ilk defa) Çok güzel okumuş.

İNFİTAR SURESİ

1. Gök yarıldığı zaman,

2. Yıldızlar saçıldığı zaman,

3. Denizler kaynayıp fışkırtıldığı zaman,

4. Kabirlerin içindekiler dışarı çıkarıldığı zaman,

5. Herkes yaptığı ve yapmadığı şeyleri bilecek.

6, 7, 8. Ey insan! Seni yaratan, şekillendirip ölçülü yapan, dilediği bir biçimde seni oluşturan cömert Rabbine karşı seni ne aldattı?

9. Hayır, hayır! Siz hesap ve cezayı yalanlıyorsunuz.

10, 11. Halbuki üzerinizde muhakkak bekçiler, değerli yazıcılar vardır.

12. Onlar yapmakta olduklarınızı bilirler.

13. Şüphesiz, iyiler Naîm cennetindedirler.

14. Şüphesiz, günahkârlar da cehennemdedirler.

15. Hesap ve ceza günü oraya gireceklerdir.

16. Onlar oradan kaybolup kurtulacak da değillerdir.

17. Hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin?

18. Evet, hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin?

19. O gün kimse kimseye hiçbir fayda sağlayamayacaktır. O gün buyruk, yalnız Allah’ındır.

Ermeni Tasarısını Kabul Edenler

( listenin en altına bakarmısınız )
Uruguay (1965)
Kıbrıs Rum Yönetimi (1982)
Avrupa Parlamentosu (1987)
Arjantin (1993)
Rusya Federasyonu (1995)
Kanada (1996)
Yunanistan (1996)
Lübnan (1997)
Belçika (1998)
Fransa (2001)
İsveç (2000)
İtalya (2000)
İsviçre (2003)
Slovakya (2004)
Hollanda (2004)
Polonya (2005)
Almanya (2005)
Venezuela (2005)
Litvanya (2005)
Şili (2007)
Vatikan (2010)

Fransa daki Türk Yürüyüşü - Katılmayanlar Kim?


Dün ULUSAL KANAL a canlı telefon bağlantısı ile Talat Paşa Komitesi başkanını yayına aldılar. İsmi aklımda kalmadı fakat, komite başkanının anlattıkları-söyledikleri gerçekten Türkiye nin kimler tarafından idare edildiğini açıkça gösteriyordu. Komite başkanı 3 gün önce yapılan yürüyüşe fransadaki neredeyse tüm derneklerin  katıldığını, sadece okyanus ötesi güdümünde pislik yapan derneklerin katılmadığını söyledi... pkk yı zaten söylemedi bile!

Acaba neden? 

Neden okyanus ötesinden kumanda edilenler Türk yürüyüşüne katılmadı? Sebebi nedir?

Bir okyanus ötesinde yaşayan amerikan imamının dernekleri

Birde pkk lı dernekler bu yürüyüşe katılmamış!

Ne acı! Halen bazı dangalaklarımız bu okyanus ötesi çetenin dünyada Türkleri temsil ettiğini, okullar açtığını sağda-solda iğrenç iğrenç anlatmakta! 

Bu çetenin tüm faaliyetleri amerikancı diye tüm rusya da yasaklandı! Çete afrikanın balta girmemiş ormanlarına Türkçe götürdüklerini iddia etmekteler, sonra da bir iki kara deriliyi buraya getirip İSTİKLAL MARŞI okutmakla Türklük yapıyorlar-yaptıklarını saydırıyorlar!!! Fakat tarihin en büyük Türk de-jenerasyonunu Türk tasfiyesini gerçekleştirdiler-gerçekleştirmeye de devam ediyorlar

YAZIKLAR OLSUN, PARİSTEKİ YÜRÜYÜŞE KATILMAYANLARA! YAZIKLAR OLSUN OKYANUS ÖTESİ İMAMIN ÇETESİNDE SAHTE TÜRKÇÜLÜK YAPANLARA!

Cacharel Lois Vitton Cartier Evian Christian Dior Marie Clarire Kullanan Milliyetçiler Aranmakta

( lacoste firmasında kadın giyim fiyatları nedir ki? )
Fransız mallarına baktığımızda açıkça şunu görürüz; kalbur üstü takımın eline yüzüne, yerine göre götüne başına sürdüğü-taktığı-yediği-içtiği-bindiği markalar. Yani siz Dior cartier vitton kullanan mutlu azınlıktan, evian sularını içmemelerini cartier saat almamalarını vitton giymemelerini sürmemelerini, pejo arabalarını kullanmamalarını mari claire okumamalarını lacoste giymemelerini parise sabah kahvaltısına, şanzelizede kahve içmemelerini istiyorsunuz! 

Bu aradığınız azınlığı nerede bulacağınızı biliyormusunuz?

Bence onuda bilmiyorsunuz! Nerede yaşadıklarından bahsediyorum, aylık kira giderlerinin 5000 usd falan olduğu muhitlerde yaşayan insanlardır bunlar, yahu sen 600 liralık evde otururken onlar kaç paralık evlerde otururlar?

Peki siklerine sallarlarmı vittonlarından cartierlerinden avonlarından lacoslarından ayrılmayı?

Zor! Ayrılırlar, çabuk kavuşurlar.... Çünkü yukarıdaki markalara çabuk ulaşmanın tek yolu vardır ''PARA'' ve yukarıdaki malzemeler de zengin oyuncaklarıdır, zenginler fakirler kısacası herkes-yada hiçkimse oyuncaklarından olmak istemez... Belki 2-3 gün!

Fransız Ürünlerine Boykot

( Cacharel )
Alçak oylama, fransız senatosundan da geçti, şimdi tek ayak sarkozi denen gavat... Muhtemelen ondan da geçecek, 10-15 gün içinde bugünlerde başladığımız sözde ekonomik boykota tekrar başlayacağız! Şöyle olacak birkaç gün içinde bu boykot bilmemnesini unutacağız! ardından paket sarkozi önüne gelecek; oda onaylayacak! uyanık halkım yeniden boykota başlayacak; oda 3 gün sürecek! Bu işler böyle! Bizim millet 3 güne herşeyi unuttuğu için...

Bu fransızlar da bunu çok iyi bildiklerinden memleketi cayır-cayır yakıyorlar, insanların canlarını sıkıyorlar; hatta ilişkileri bile bozuyorlar. Çünkü biliyorlar, Türkler saftır-salaktır; 3 güne unutacak biz kaldığımız yerden durmak yok yola devam diyeceğiz...

Hadi bende ortak olayım boykota, fransız mallarının listesini vereyim.
---
Benzin: Total, Elf

Süpermarket: Carrefour, Gima, Dia Endi, ChampionSA

İnşaat: Ondulin Avrasya (Onduline -Bituline-Isoline), Lafarge, Chryso, Weber Markem

Seyahat: Air France, Club Med, Fransa'da tatil, Fransız Kültür Merkezi

Tıraş Bıçağı: BIC

Çakmak: BIC, Cartier

Kırtasiye: BIC, Sheaffer

Yoğurt: Danone, Yoplait

Şişe Suyu: Perrier, Danone, Evian

Mutfak ve diğer ev eşyalar: Tefal
listenin devamı konunun devamında>>>>

23 Ocak 2012 Pazartesi

Taliban ve recep 2



İlk bloglamada nasıl aynı kareye soktuğumdan-sokacağımdan bahsetmiştik. Şimdi ise sokuyorum (aynı kareye), ama nasıl sokuyorum? Ne amaçla ne için sokuyorum? Neyse!
Bir taliban belasıdır ki  dünyanın başında, 8-10 senedir koskoca abd nin başını çektiği dünya uğraşıyor... Bu teröristleri ortaya çıkaran büyüten besleyen zaten abd... Soğuk savaş döneminde, afgan-rus savaşında cia tarafından örgütlenen silahlandırılan bir takım eşkiya bozuntuları... Sonra abd nin büyük siyaseti gereğince teröristleştirilmeleri... Bu uzun konu, zaten 80-100 sene sonra net olarak ortaya çıkacak durumlar.

Geçen hafta pakistan talibancıları infaz-idam etti, bu hafta da taliban misilleme olarak pakistanlı 15 askeri infaz etti! Yani recep ile ne ilgisi var, koskoca taliban terör örgütünün?

Cevap: Yıllar önce çekilen fotoğraflardan bugün mesul sayılanlar var, ki bu fotoğraf çektirenler zamanında binlerce insan ile fotoğraf çektirdiler... Onların mesulluğü oluyorsa, recep in de olması lazım.

Ayrıca, bahsettiklerim düğünde-dernekte masada orada burada çekilen fotoğraflar! Yukarıdaki resimde görünen köy ise recep bey birisinin DİZİNİN DİBİNE oturmasıdır... Solda duran muhterem kişiden bahsetmek bile istemiyorum :) Ona gerek yok!

Çatlı Kazada Ölmemiş I kurtlar vadisi



Ergenekon davasında yeni bir gizli tanık ortaya peydah oluyor, A.Çatlının susurluk kazasında ölmediğini, G.Us ve Çatlının kazadan sonra 3-4 kişi tarafından boyunlarının kırılarak infaz edildiğini söylüyor! Sedat Peker in ise V.Küçük tarafından babaların babası yapıldığını idda ediyor. Ergenekon davasının seyrini belirleyen zaten GİZLİ TANIKLAR, hatta bu gizli tanıklardan bazılarının dediklerine inanılıp yada dediklerine istinaden hareket edilip ERGENEKON adlı örgüt icat ediliyor....
Bu gizli tanıklardan biri; KENDİ KIZINI-KARISINI PARA KARŞILIĞINDA SATAN BİRİSİ! Evet adam GAVAT-PEZEVENK fakat mahkeme böyle birinin dediklerine itibar ederek birçok insanı içeride tutuyor-tutmaya devam ediyor... Hatta bu GİZLİ TANIKLAR keşife gittiklerinde yalancı oldukları ortaya çıksada, GİZLİ TANIKLAR itibar görüyor. Fakat bunlar haklı, sonuçta okadar insan saçma sapan binlerce sayfa delil ıvır zıvır, birbirleriyle nasıl ilintilenecek?
----------
kurtlar vadisinin son yıllardaki geçirdiği evrimden aklı başında herkesin haberi var! Savcının takındığı hareketler, polat ve çetesinin takındığı tavırlar; gündemdeki bomba isimlerin anında diziye dahil edilmesi, eski defterlerin birbir dizide geçmesi... Ve iktidar partisinin yandaşların ve başbakanın kullandığı bazı özel vurucu kelimelerin diziye anında geçirilmesi...
Diziden bir söz
Savcı:
- geçti onlar geçti, eski türkiye değil burası... vb.
Bu sözü acaba kaç akepeli kullandı?
Bu adamlar kaşifoğlu denen birini diziye dahil etti, üstü kapalı birilerini (iğrençtir) karaladı. Ayıp! Şimdi ben iddaa ediyorum; bugün yarın bu çatlı ve us un boyunlarının kırılmasını kurtlar vadisi işleyecek, hükümete karşı sorumluluklarını yerine getireceklerdir.

Taliban ve Recep

( yerde yatanlar pakistanlı askerler - yukarıda duran ise talibanlı radikal islamcı terörist)
Şimdi, benim gibi biri nasıl olurda, koskoca bir ülkenin başbakanını terörist le aynı cümle içine sıkıştırabilir? Hemde burada siyaset yapmayacağımı hesapta söylediğim halde. Bendeki bu esrarengiz tavırları kendim olarak oldum olası sevmişimdir, sevilmeyecek biride değilimdir hani :)

Neyse bu cümlenin (konu başlığının) açıklamasını diğer bloğum da vereyim! Din ve Devlet işleri burada hiç birbirine karıştırılmasın.
Din recepçilerin işi
Devlet ise bizim işimiz olsun.

Martin Niemöller

önce sosyalistler için geldiler, ben sosyalist olmadığım için sesimi çıkarmadım.
sonra sendikacılar için geldiler, sendikacı olmadığım için sesimi çıkarmadım.
sonra yahudiler için geldiler, yahudi olmadığım için sesimi çıkarmadım.
sonra benim için geldiklerinde, benim için sesini yükseltecek kimse kalmamıştı!

Martin Niemöller

''O KİTAP, DOKUNAN YANAR'' adlı kitaba başlamak zorunda kaldım, çünkü MGK kitabımı otobüste sızakaldığım (uyuya kalmak ve sızmanın birleşmesi)  dan kaybetmiştim. Hani 1-2 blog öncesinde KİTABIMI KAYBETTİM diye de yazmıştım...

Kitap martin niemöllerin müthiş sosyal mesajı ile başlıyor! Aynı hızda devam ediyor... Ayrıca kitabın önsözünün son cümlesi ise oldukça gereklilik barındırıyor!

.....YAYINLANABİLMESİ GEREĞİNE OLAN İNANCIMIZ VE AYDIN OLARAK SORUMLULUĞUMUZDU.

22 Ocak 2012 Pazar

Haydn Trumpet Concerto

Kitabımı Kaybettim

Otobüste uyuya kalan, son anda gözlerini açıp kendini durağa atan kişi düşünün. Ve bu kişi cebinden kitabını düşürsün... Otobüs arkasından el-kol hareketi yapsın otobüsü durduramasın... O sinirle küfürle evdeki herkese saldırsın! Çok kötü bir gün geçirdim hemde üç kuruşluk bir kitap için. Gerçekten 3 kuruşluk bir kitap için. Her türlü kitabımı kaybettim.

Bloğum

Siyasi tüm nesneleri, diğer bloğa taşıdım. Aslında blog içindeki siyasi başlıklar temizlenmedi, sadece eski alışkanlıklardan kurtulmaya çalışıyorum. Fotoğraf müzik vb. içerik için bu bloğu kullanacağım.Gerisi ise diğer tarafta yer alacak. Çünkü blog yer-yer amacını yitirmekte! 
taslak!!!!

21 Ocak 2012 Cumartesi

BİR DOKUN, BİN PİŞMAN OL

Deniz Feneri e.V. bağlantılı soruşturmanın Türkiye ayağının başındaki en önemli isim Cumhuriyet Savcısı Nadi Türkaslan’ın 3 yılda başına gelenler, “dokunan yanar” sloganıyla örtüşüyor. Türkaslan’ın Ekim 2008’den bu yana yaşadığı süreç; iktidardaki isimlerle yakınlığı kamuoyuna yansıyan Deniz Feneri sanıklarıyla ilgili soruşturmayı nasıl zorluklarla yürüttüğünü de ortaya koyuyor.

1- Adli yardım talebinde by-pass edildi

Almanya’nın adli yardım talebiyle ilgili başvurusu, soruşturmayı yürüten Türkaslan yerine başka savcılarca değerlendirildi. Almanya’nın zanlıları Türkiye’de sorgulama talebi şaşkınlık yaratan bir kararla reddedildi. Reddeden savcı ilk önce HSYK yedek üyesi oldu, daha sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği’ne atandı. Türkaslan’ın Deniz Feneri soruşturmasından el çektirilmesinden sonra yerine atanan iki savcı üst makam olarak bu isme bağlandı.

2-Telefonları dinlendi

Türkaslan’ın telefonlarının dinlendiği iddiası yapılan haberlerle kamuoyuna yansıdı. Bu iddia yalanlanmadı.

3- Almanya'ya gitmesi bürokrasiye takıldı

SASHA GREY HAGIA SOPHIA

Geçen sene bi çakma gece kulübünde dj lik için gelmişti de, millet film çevirmiyor diye mekandan hoşnut olmayarak ayrılmıştı... Arada derede ayasofya ya da uğramış!

Hagia sophia bir çok devlet liderini ünlü diplomat ve politikacıyı ağırlamış olsa da sanıyorum ilk defa emekli bir porno yıldızını ağırladı.

Bu haberi duyduğumda milliyetçi dugularla hareket etmenin anlamsız olduğu kanısına varmam da geçmişte izlediğim sasha grey filmlerinin etkisi ise büyük olmuştu. Neyse her turiste uygulanan standar istanbul  kürü sasha'ya da uygulandı, istanbulun tarihi turistik mekanları tarihi yarımada - sultan ahmet - topkapı sarayı - yerebatan sarnıcı yada basilica cistern gezdirildi kebap ve türk mutfağı hakkında çeşitli testler yapması sağlandı. Yedirildi içirildi gezdirildi bir tek sikilmediği kaldı! Ancak yanlış hatırlamıyorsam buraya porno film çevirmek yerine sanatını icra etmeye geldiğini ancak türk izliyicilerin kendisine sikecek gibi bakmasından rahatsız olduğunu dile getirmişti... Neyse kendisine sasha grey hard anal - sızlık hayatında başarılar dilerim!

İngilizce Basilica Cistern ( english )
Almanca Versunkener Palast Zisterne ( germanish )
Turkish Cuisine

LİBERALLER İÇİN ÖZET GEÇİYORUM - NİHAT GENÇ

Biz, medyadan sürgün edilenler, sürgünü bekleme aşamasına şimdi şimdi gelmekte olan liberal yazarlar için söyleyecek birkaç lafı var.

Hrant Davası mahkeme kararından sonra cumhur cemaat onlarca ekranda onlarca tartışma programı izledik. Özellikle Hrant’ın arkadaşları başlığı altında çoğu liberallerin nerde hükümet nerde devlet veryansınlarına şahit olduk.

Anladığım şu, bu veryansınlar hepimizden bir vicdan standardı talep ediyor.

Ancak ‘mahkeme kararını’ fazlasıyla ‘esnek yorumladılar’, yani nerde devlet nerde siyasi hükümet demekten öteye geçemediler, oysa, bizlerin medyadan sürgün edilmesinin sebebi, daha ötesine geçmiş yayınlar yapmış olmamızdır, yani şu anda içerde yatmakta olan Ahmet Şık, Nedim Şener ve ODA TV’nin yöneticileri ‘polisleri’ ‘savcıları’ velhasıl ‘cemaati’ şüpheli şekilde diline dolayan çokça yazı kaleme aldıkları için hukuksuzca yatmaktadırlar.

Ekranlarda onlarca tartışmaya katılan arkadaşlara söyleyeceklerimiz de bu kadar basittir. ‘Bizler Dokunduk’ sizler neden hala ‘DOKUNAMIYORSUNUZ?’.


Özellikle ağzından çıkan iki kelimeden biri ‘VİCDAN’ olan çok bilmiş özgürlükçü ya da liberal ya da ne b.k ise, bu arkadaşlara çokça kullandıkları vicdan kelimesi üzerinden de bir lafımız var.

İzmir Belediye Başkanı İdam Edilsin


İzmir belediye başkanı!
397 değil 3970 sene ile yargılanmalıdır!
Hayır! 
İDAM EDİLSİN! 
CHP YE OY VERENLER, İZMİR DEN SÜRÜLMELİ! KOVULMALI! KOVULANLARIN YERLERİNE DE MAKARNAYA KÖMÜRE KENDİNİ SATAN AHMAKLAR YERLEŞTİRİLMELİ!
Neyse;
Çünkü izmir, 10 yıldır akp güçlerine teslim edilmemiştir! akp izmirde itibar kaybetmekte, oradan da rant sağlayamayarak zarar etmektedir! Düşünsenize! o koskoca kordonda yeni-yeni parkların ihalelerini! Öfff üst geçitler asfaltlamalar! Kaldırım taşları! İmar lar iskanlar! Yeni betonlaşma! Sonra rağbet görmeyen saçma sapan akp icadı kompleksler... 
Akabinde
İzmirli yeni zengincikler ama takunya sporun zengincikleri!
Badem bıyıklı, bademcik ameliyatlı ;) mercedesli-jeep li türbanlı bayan arkadaşlar... Gözümüz yok! Allah ları daha fazla versin onlara!
Yani?
akp ye oy vermeyen seçmen! zorla akp ye oy verdirilmeye çalışılmakta! onlardan olmayanların itibarlarının yok edilmesinde ki gaye de budur! 

Bunu cüheyla ahmak millete karşı ordu olarak başardılar! hatta öyle sapık cahiller türediki! memleketin tüm sorunlarını sanki öcüymüş-canavarmış gibi daha ne zaman yapıldığı-kimin yaptığı-neden yapıldığını bile bilemeyen halk 1980 darbesine yıktı-yıkabilmekte! 

O kadar aşağılık o kadar iğrenç siyaset-medyamız var!
İnanıyorum ki izmir kendini cumhuriyetini demokrasisini bu kirli pasaklı karanlık kişilere satmayacak!

Tren Rayı Çalan Millet ? Hrant Dink


Bursa nın bilmem-ne ilçesinde tren raylarını çalan 3 kişilik şebeke jandarma tarafından çökertiliyor... Bu mümtaz ve büyük işi icat edeli beridir, gazetenin haberine göre 5 ton demir çalmışlar. Gerçi gazete nereden bilecek 5 tonu da neyyssse... Gazete işte %51 i en az yalandır-içi boş kof abartmadır...

Onu bunu anlamam, acaba dünyadaki hangi ülkelerin hangi vataşları! döşeli tren raylarını oksijen kaynağıyla kesip iç etmekte para kazanmaktadır? 8. dünya ülkeleri! 3. dünya ülkelerini de artık geçiyorum! Çünkü Türkiye olarak 4. sınıfa kadar geriledik; gerek rejim gerekse de diğer tüm alanlarda tersine ilerlemekteyiz!

Tren rayı çalanları içinde barındıran millet! nasıl olurda Hrant Dink e laf edebilir? Ne hakla? Ne amaçla? Hangi yüzle! Onu sırf akepe gazı ile aşağılaya bilir, düzenlenen demokrasi yürüyüşlerine tüm akepe argümanları ile saldırabilir! Unutmayın! polise yumurta atan üniversiteli öğrenciler örgüt ten senelerdir zindanlarda çürütülmeye terk edildiği bu ülkede! 3 genç haydi! ermeni hrant dink i istanbulda gebertelim! de yırtık ayakkabısını delik ayakkabısını dünyaya gösterelim diyor-diyecek! Onlar örgüt! bunlar değil!
Yazıklar olsun bu millete!
Utanmadan sıkılmadan hala müslümanlıktan türklükten bahsediyor-biliyor... Tüh!size!

Arabistanda Deve Yarışı yada arap yarışı



Develermi yarışıyor? Araplarmı?

MGK DÜNÜ BUGUNÜYLE MİLLİ GÜVENLİK KURULU

Kitabın önsözünü EMİN ÇÖLAŞAN KALEME ALMIŞ///  KİTABI YENİ OKUMAYA BAŞLADIM, MUHTEMELEN BİR YADA İKİ GÜN İÇİNDE BİTECEK, FAKAT TADI DAMAKTA KALACAK CİNSTEN...
Şimdi yeni çıkan bir kitabı iki gazeteci arkadaşım, Saygı Öztürk ve Kemal Yurteri yazdılar:
“MGK. Dünü ve Bugünüyle Milli Güvenlik Kurulu.” (Doğan Kitap)
Nedir Milli Güvenlik Kurulu, neyin nesidir? Yıllardan beri ekranlardan, gazete sayfalarından izledik.
“MGK yarın toplanıyor…MGK toplantısı bugün…Çok önemli kararlar açıklanacak…Kararlar açıklandı…”
Kurul adına yapılan açıklamaları özellikle televizyon muhabiri arkadaşlarımız Çankaya Köşkü’nün kapısında okurdu, bizler de o anda bilgi sahibi olurduk.

20 Ocak 2012 Cuma

Sasha Grey Vol=2

Oldukça iyi...

DONDURMA - YILMAZ ÖZDİL


Gazeteciliğin ağababası İngiliz’e sormuşlar “gazetecilik nedir?” diye… “Genel itibariyle Lord Jones’un yaşadığından haberi olmayan insanlara ‘Lord Jones

öldü’ demekten ibarettir” demiş.

*
Tuvalete gitmeye mecali kalmayan
Kenan Evren’e yurtdışı
yasağı getirilmesi… Budur.
*
95 yaşındadır.
Ahalimiz nazarında…
Rahmetli Lord’dan farksızdır.
*
Çünkü…
Türkiye’nin ortanca yaşı 28’dir. Yani, nüfusun yarısı
28 yaşından küçüktür. 1980’de dünyaya gelen bebek, bugün kazık kadar oldu, 32 yaşında, düşün… İlkokulda filan olanları hesapla, şu an 4 kişiden 3’ü tanklarla uyandığımızda ya doğmamıştı ya da çocuktu. Kaba hesap, 50-55 milyon civarında vatandaşımız,
o günlerde neler yaşandı, bilmiyor… Bildiği,
kulaktan dolma.

Yasin Hayal di Gerçek Oldu


İlker Başbuğ, örgüt lideri.

Mehmet Haberal, örgüt üyesi.
Nedim Şener, örgüt üyesi.
Hanefi Avcı, örgüt üyesi.
Aziz Yıldırım, örgüt lideri.
*
Hrant Dink cinayeti?
Onda örgüt yokmuş.

Şitandart akepe li ve Aydın lar

şitandart akepe liler, hrant dink in öldürülmesinde beis görmüyorlar, onlara göre ermeni olduğu için öldürülmeli! onlara göre gazeteci olduğu için ve istemediklerini yazdığı için ki ''aslında görmek-duymak-bilmek istemediklerini yanlızca hayal ticareti yapan'' bir gurup soysuz katil köpeğin ve gerisine-devrimci vatan haininin yalanlarına içlerindeki itilmişlikleri-ezilmişliklerini yenebilmek unutmak hatırlamamak adına, sahte inanç inanç sistemlerinin gerektirdiklerinin dışına çıkmadıklarından... inanmak istediklerine inanmak istemelerinden, gazetecileri aydınları sevmiyorlar... onlar kandırılmaya hazırlar, onlar peşlerinden sürüklenecek kum fırtınaları arıyorlar, onlar zavallılıklarının sorumlularını gerçekte aramıyorlar... hesapları kitapları zaten yetersiz-kifayetsiz düşüncesizler... 

19 Ocak 2012 Perşembe

Porno Film Dağıtımı Vol=1 sasha grey


Yasal Uyarı : Bu Film +18′dir. Lütfen 18 Yaşın Altındakiler İzlemesin. İzlemesi durumunda, izleyen kişide oluşabilecek herhangi bir psikolojik saplantıdan LaraTv.Com sorumlu değildir. Zira LaraTv.Com yöneticileri olarak yetişkin içerikli filmleri 18 yaşın altındaki kullanıcıların izlememesi için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız.

Edi ile Büdü Elmalı Pasta ve Mutsuzluğu Paylaşmak



Kurabiye canavarı ekleyecektim, vazgeçtim :) edi ile büdü :)ironş şampiyonluğunda tek geçilesi video! Elmalı payları paylaşma!
Mutsuzluğu Paylaşmak videosuda arkasından gelsin :)

Fotoğrafçı


Bir takım aramalarım sonucunda, cörk diye tabir edilesi şekilde önüme düşen kıs-kıs güldüğüm videyo :)Mavi manyak kuklanın adını hatırlayamadım. Arkasından kurabiye canavarlı video eklemek isteyesim geldi :)

Karanlık Dönem 1990 lar pkk ve islami gazeteler


* 'Karanlık dönem' olarak bilinen 1990'lı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetlerle ilgili Diyarbakır'da süren kazıların bir benzeri Şırnak'ın Silopi ilçesinde başladı.
*Asker, ayrıca, tabura getirilenlerin ayaklarına kurşun sıkıldıktan sonra bir cipin arkasına bağlanıp sürüklenerek öldürüldüğünü ve tabur bölgesinde bir yere gömüldüklerini anlatmıştı. Bu ifade üzerine önceki gün keşif yapılan bölgede, dün............
--------------
Devamıda vardı, midem bulandığı için yazamadım! Yukarıdaki iki paragrafı yayınlayan müessese (gazete değil bunlar şirket-ortaklık nuri alço - tecavüzcü coşkun ikilisi) nin haber içinde kullandığı iki paragraf! Karanlık dönem !
Cipin arkasına bağlanılarak sürüklenerek öldürülen!
Bu fırat haber ajansı vs. değil, fırat haber ajansı pkk nın resmi olmayan kaynaklarından biridir, sakın sanmayın! bu yazılar ilintiler pkk kaynaklarından Türkiye Cumhuriyeti düşmanı odakların kuruluşlardan alınmadı-eklenmedi! Gayet sözde müslümancık anti faşist anti darbecilerin en baba kör-yayın organlarından birinden alındı!
Mide bulandırıcılar... Tiksindiriciler!!! Bunlar gizli bölücü gazeteler, bunlar memleket düşmanları! Bunlar milliyetçilik düşmanları, tüm bu pis hareketlerini de sözde dincilikleriyle maskeliyorlar! Yukarıdaki tarz metinler-anlatım uslubunu pkk siteleri kullanıyor!
YAZIKLAR OLSUN BUNLARA!!!

O gövdenin yükü ağırdı

Filmlerdeki kahraman…
Uzun boylu.
Kalıplı.
Atletik yapılı.
Üçgen vücutlu filandır.
Sert mizaçlı.
Haşin bakışlı.

Bu sahici kahraman ise…
Göbekli iyi mi!
Hatta obez.
Bodur.
Üstüne kel.
Kıkır kıkır da gülümsüyor.

18 Ocak 2012 Çarşamba

18 OCAK 2012 SÖZCÜ MANŞETİ SALTANAT ARABALARI

Gazetecinin önünden geçerken gördüm manşeti! ODA TV de vermiş! Başka nere vermiş?
Sen işçiye memura tasarruf yapacaksın diye öğütler ver;
Sen zeytini tek yutuşta hörç diye yutma yavaş yavaş yiyiver diye öğüt ver;
Sen habire güncellemelerde bulun;
Sen SALTANAT KAYIKLARINI YENİLE! BUNUDA VATANDAŞIN YORGUN OMUZLARINA BİNDİR!
DURMAK YOK YOLA DEVAM
YAŞASIN PADİŞAH EFENDİMİZ!

ahhh ahmet altan ahhhh

ahmet altan:
ASKERİ VESAYET GİTTİ, SİVİL VESAYET GELİYOR
star gazetesi:
siktir git ahmet altan
ben:
ahhh ahhh

Alevi Olan El Kaldırsın!


Öğretmenler sınıflarında böyle uygulamalara başladı!

Alevi olanlar el kaldırsın!

Ne olacak zamanı geldiğinde de:

- duvarın dibine geçin ve arkanızı dönün, kurşuna dizileceksiniz mi denecek?

Faşizim ülkede çok hızlı adımlarla ilerlemekte! Dini siyaset etme halen hızlı adımlarla ilerlemekte! Sivas Maraş Çorum dan ders almayan lar, bu hadiseleri görmezden gelenler, el altından halen destekleyenlere de gün doğdu. Türkiyenin siyasi içtimai durumu bütün bu faşistliklere okadar meğilliki, okadar kolay yapılıyorki bu işler!

Diktatörlük Zamanları


Silivride yatan iki adam varmış, bunlar haftalık hava alma günlerinden birinde  dışarı çıkartılmışlar, bahçenin kenarındaki otlardan yolup odalarına (zindan) götürüvermişler! Sonrası ise!
* 2 ay açık görüşsüzlük cezası!

İnsani her durum ve ortam dan silivride yatanları soyutlamak sonuna kadar cezalandırmak, hatta çimenden topraktan alıkoymak! Faşist iktidar ve yargı sistemi diye başka neye denir? 

ömer dinçer laiklik düşmanımıdır? hırsızmıdır?

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurulduğu sırada ortaya atılan Cumhuriyet ilkesinin zayıfladığını ve işlevini kaybettiğini görüyoruz. Halk için ve halk adına yönetim diye tabir edilen Cumhuriyet kavramının aslında artık bizim için çok fazla bir mânâ ifade etmediğini söylememiz de mümkündür.

Türkiye'de Cumhuriyet ilkesinin yerini katılımcı bir yönetime devretmesi gerektiği ve nihayet laiklik ilkesinin yerinin İslam ile bütünleşmesinin gerekli olduğu kanısını taşıyorum."
1995 ömer dinçer
2012 ömer dinçer - milli eğitim bakanı
bu arada 2009 yılında bu şahsın izinsiz alıntılar yaparak kitap yazdığı ve hakkında yapılan inceleme sonrasında üniversiteden bir yerde hırsızlık yaptığı gerekçesiyle kovulduğunu da ekleyelim tam olsun!

--------------------

yorumcu arkadaşın uyarısı ile, gereken düzeltmeyi yaptım.
Özür dilerim.
23.01.2012 saat:03.38
Not: daha önce düzeltiğimi sanıyordum, unutmuşum. Bunun içinde özür dilerim.

Rick Perry VS cemaat + recep tayyip efendi (islamcı teröristler)

soldan sağa: şevki yılmaz-gulbettin hikmetyar (elkaideci terörist)-r.t.erdoğan (Türkiye Cumhuriyeti Bşkn.)
Şu abd li kaferenin dediğine bak hele! nereden biliyor bunları, kim söyletiyor! Aslan başbakanımız hadi hemen git ağzının payını verşu pis abd linin... Aslansın sen kaplansın! Hadi sana bel bağlayanlar var, umutlarını sana yükleyenler var, tıpkı küçük çocukların sabah işlerine giden babalarına:
-baba bana çikülüta (çukulata) al, baba bana dop (top) al.......
Parçala onları behçettt
Merak ediyorum, behçet bu olayı müthiş medya gücü ve mübarek karizması ile nasıl çözecek :D Türkiyeyi rezil ediyorlar! Bu abd liler kendi adamlarına bunu yapıyor! Ya adamlıklarından çıkmışlara ise?
saddam a kaddafiye usame ye sorun :D tabi yaşıyorlarsa ;)
r.perry:
Açıkçası, karşınızda birçoklarının İslamcı terörist olarak gördüğü kişiler tarafından yönetilen bir ülke varsa, kendi vatandaşlarına bu tür uygulama...................

İlker BAŞBUĞ tahliye edilmedi

Tahliye yada tutuksuz yargılanma hele hele yüce divanda yargılanma talepleri tekrar red edildi! Sebep kuvvetli şüphe, davalının süreçte takıntığı tavırlara ve tutumlarına bakıldığında delilleri kararta bileceği kuşkusu... 
Deliller nasıl karartılacak? Gerçekten anlamıyorum! Kaçma ihtimali!
Bakın arkadaşlar! gemiyi en son kaptan! en başta ise fareler terk eder!
Göreceksiniz kaptanlar en son! fareler en başta terk edecek! Geçmişimize bir bakın, türklük tarihine kahramanlıklara! İçimizde hep fareler oldu! bazen bu fareler kaptanların; kaptanların yanında bulunanlardan fazlada oldu! Sıkıya bindiğinde iş! fare gibi davrandılar! Azgın sulardan yana durdular! Hiç akıllarına akan yerinde duramayan sellerin fırtınaların karşısında set olmayı hiç beceremediler! Zora binince hemen yabancıların gemilerine binip bir gece vakti memleketi yani gemiyi terk ettiler!... Fare duygularına yenik düştüler, bir parça pis peynir için gemilerini-vatanlarını sattılar!

Rauf DENKTAŞ Latif Demirci nin kaleminden

Ne Ayşe kaldı ne tatil ne ecevit ne erbakan ne KADDAFİ nede Rauf... Mekanlarınız Cennet Bahçeleri olsun... Kimsenin düşünemediğini, herkesin bunlar bu işi başaramaz dediğini hep beraber el-ele gerçekleştirdiniz.... Büyük Türk Önderlerinden birini canlı olarak görme fırsatımız oldu, Allaha şükürler olsun.
TEŞEKKÜRLER N.ERBAKAN
TEŞEKKÜRLER BÜLENT ECEVİT
TEŞEKKÜRLER RAUF DENKTAŞ
TEŞEKKÜRLER M.KADDAFİ
TEŞEKKÜRLER TÜM TÜRK-İSLAM ALEMİ...

Rauf DENKTAŞ yada TOROS yada KIBRIS GÜLE GÜLE

Mücadeleye devam, torunlar belki anlayamıyor; belki tarihle pek araları hoş değil, belkide böyle onlara daha rahat geliyor... Belki en acısı gaflet-dalalet hatta hıyanet uykusunda... bugün kıbrıs gençliği... Gündelik hayatlarındaki rahatları bozulmasın diye - bak bügün rahatız mutlu-mutluca yaşıyoruz! rumların bizlerle bizim de rumlarla sorunumuz yok! diyorlar-sanıyorlar... Fakat Türk Siyasi Tarihi ve Avrupanın ve Tüm Egemenlerin tarihleri incelenirse bu hataların görmezlerden gelinenlerin en sonunda başımıza pis adi oyunlarına çeşitli belalara uğrayacağımız anlamına geliyor... Bunu ben uydurmuyorum; tarih yazıyor! Sinsi ve adice işte tam karşımızda bekliyorlar! Her neyse kıbrıs gençliği kıbrısı satmak isteyebilir, hükümet ler kıbrısı pazarlık masalarına yatırabilir, ancak KIBRIS MÜSTAKİL bir devlettir. Tıpkı Rauf DENKTAŞ ın dediği gibi
- bizi karıştırmayın, biz müstakil bir devletiz!

Tekrar neyse! kıbrıs gençliğinin TOROS un manevi makamına! yakışır olduğunu düşünmüyorum! Bu işbirlikçi gençliğin. Yılmaz ÖZDİL in yazdığı gibi en azından Toros un sembolikte olsa ANIT KABİR e mozolesinin konmasından yanayım! Hatta tüm kabri kaldırılarak Ankaraya da getirilebilinir! Burada alacağı dua daha fazla olacaktır! Mücadelemi! yapılması gereken herşeyi layıkıyla yaptı! Taaa ki 2003 e kadar, zaten bu tarihten sonra onunda pek yapacağı bir iş kalmadı!

Anlayana! Batana! 

Kıbrısı satan, TOROS un mezarına sahip çıkamaz! 

17 Ocak 2012 Salı

Müslüman Hayali - mehmet şevki eygi -

Cemaat güçleri tarafından üzeri karalanan, her bismillah diyeni şeyh-derviş-mürid sanan temiz fakat biryerde de Cumhuriyet için tehlike arz eden kişidir... Çünkü her bismillah diyeni derviş sanır... Neyse Türkiyenin yeni abd ye bağlı konjektüründe palazlanan Müslüman İş Adamları için yazdığı mübarek yazı! 2009 senesinde yazmış yazıyı... Son model mercedes lere son model jeep lere binen türbanlı kardeşlerimizin yeni yeni modaya uyduğu zamanlara denk geliyor yazısı...

28 şubatın ne olduğunu türkiye deki Müslüman lar halen anlayamadı, anlayanlar Milli Gazetelerde sürünmeye 3-5 kuruş paralara çalışmaya devam ediyorlar... Fakat halen ihanetlerine devam ediyorlar... İşte yeni Türkiyeyi amacı abd yi halen tanıyamadılar. İşte o gün yeşil sermaye dedikleri, bugün medeniyetler ittifakçıları olarak peşkeşçiler rantçılar olarak gün yüzüne çıktılar... Tüm amaçları sadece kişisel servet edinmek olan bu yeni jenarasyon memleketi perişan etti,etmeye de devam edecek... Halkın kandırıldığı nokta ise: Ayrıcalıklı kesimin çok iyi kullandığı dinsel objeler ve kelamlar... Ahiret! İslam! Sözde yeni osmanlıcılık kandırmacaları...

pkk yı devlet kurdurtmuş, Uğur Mumcuyu devlet katletmiş, baş örtüsünü ergenekon icat etmiş, ergenekon un onbinlerce sayfa delili dayanağı varmış, halk kültürsüz dilsiz bırakılmış... Asyanın japonyası olmamız gerekiyormuş! abd ve israilin uydusu olmamamız gerekiyormuş!

1- pkk yı ab-abd-israil in ortak paydada buluşmaları neticesinde dünya konjektürü kurmuştur.
2- uğur mumcu yu alman istihbaratı muhtemelen yobaz piçlere katlettirmiştir.
3- baş örtüsünü erbakan icat etmiştir.
4- 10.000 lerce sayfa boştur! Her türlü çürütme mahkeme tarafından kabul görmemekte, yapılan sehven :) yanlışlar ayyuktadır... Hatta dinlemeler bile şeytanice yapılmaktadır!
5- Halk kültürsüz dilsiz bırakılmamıştır! bugün otobüste minübüste kaç müslüman kitap okumaktadır?
6- asyanın japonyası olmak için medeniyetler ittifakçılarından medet umulmaz!
7- abd israilin uydusu olmayı bıraktık, iktidar kendinden öncekileri suçlarken bugün kendisi eskileri geçmiştir. Bknz. libya ve suriye! tutumları, israil savunma füzeleri...
8- norveçte isveç te olan inanç özgürlüklerinden bahsedilmiş; bugün otobüsler de genç kızlar şort giyiyor diye müslümanlar insanlara dayak atmaktalar... Eyginin yazısı nereden alınırsa alınsın sapıklıktan geçilmiyor! Genede koyalım da müslüman ticaret edamlarının nasıl olması gerektiği kısmı da yeterli olacaktır.

Aha işte mübarek yazısı: :)

Olası İşgal Planı İstanbul Üzerinden Türkiye İşgal Edilecek


Nato tarafından yani abd dolaylı olarak ta israil taraflarından işgale mi hazırlanıyoruz? yüzyıllardır bizleri perişan etmek isteyenler işgal etmek isteyenler bizleri anadolu topraklarından sürmek isteyenler sonunda muratlarına erecekler gibi... Mütareke dönemi istanbul hükümetinden daha kötüleri daha arsızları bugün işbaşında... Ve Milletin başında Gazi Paşası da yok... Sonumuz kötü! 

Bunu neye dayanarak uyduruyorum, son bir haftadır İstanbul a yarım parmak kar üzerine de yağmur yağdı; Tüm marmara 1 gün elektriksiz kaldı. Dün parmak kadar kar yağdı İstanbul felç oldu!

Olası İstanbul Depremi

17 milyonluk kent bir gecede çökecek, tüm altyapı bir gecede çökecek! iletişim kopacak - elektrik-telefon-doğalgaz tüm altyapı sistem ve şebekeleri ortadan kalkacak... 

Beceriksiz İstanbul Büyük Şehir Belediyesi

Televizyonlarda gazetelerde her yerde yoğun kar yağışı - yoğun kar yağışı! sebebiyle İstanbul da hayat durdu - trafik çöktü ! boğaz köprüsü iflas etti! Yahu arkadaş ben de İstanbulluyum hatta İstanbul un rakım olarak tepelerinden birinde oturuyorum, bizim buraya hayatı felç edecek pek kar yağmadı...

İşte yağdığı yerlerde de yukarıdaki görüntüler ortaya çıktı, ''kepazelik'' ''rezillik'' çaresiz kalma! Bu şehir olası marmara depreminde ne durumlara düşecek?

Siz şuna şöyle desenize:

- beceriksiz belediyeyiz, İstanbul her türlü felakete açık! Parmak kadar kar yağdığı anda bile perişan oluyoruz,rezil kepaze oluyoruz. 

Bu işlerin altından kalkamıyoruz! 

Bırakın gidin arkadaş! Yapamıyorsanız! gidin! Neredeyse 20 yıldır aynı partinin uzantıları belediyecilik yapıyor! Artık ne bahane sunacaksınız!

Banu AVAR Yeni Dünya Düzeni-1 Mc Carthy Döneminin Bıraktıkları



P. Mc Carthy döneminin başta abd olmak üzere dünya üzerindeki derin etkileri. Geniş kapsam büyük son procemde!

16 Ocak 2012 Pazartesi

Banu Avar Yeni Dünya Düzeni Belgeseli


Yurdumuzun yegane büyük ortadoğu plancılarının bizzat izlemesi gereken video. Gerçi son kurtlar vadisi bölümünde ajanlar birbirlerine büyük-ortadoğu projesinin tutmadığını araplarda baharın olduğunu söylese de! aklı-selim vatandaşlarımızın araplardaki baharın nerede olduğunu sorguladığını, böyle birşeyin olmadığını bunların suni birer yalan olduğunun farkında olduklarından eminiz...
Mısırda bahar var ise nerede? Bugün mısır tıpkı ırak gibi parçalanmanın eşiğinde! bu küresel çeteler gelir! mevcut hükümetleri bozar! etnik ayrımlardan istifade eder, kardeşleri kardeşle savaştırır en sonunda da gelir tepelerine biner!

19 Mayıs Nerenize Battı

Sormazlar mı o zaman:
“Samsun’a çıkmadıysa niye biraz adama benziyorsun?..”
*
Samsun’a çıkışını kesiyorlar…
Ankara’ya gelişini kırpıyorlar…
Ortası, Sivas ve Erzurum Kongreleri kalıyor size…
*
İlkokul çocuklarını umreye götürme kararından birkaç gün sonra 19 Mayıs törenlerini kaldırmaları tabii ki rastlantı değil…
19 Mayıs; çağdaş insan demek…
19 Mayıs; peçesiz, çarşafsız, türbansız, külahsız, cüppesiz modern toplum demek…
19 Mayıs; özgür kadın demek…
19 Mayıs; kul olmayan erkek demek…
19 Mayıs; sesi çıkan gençler, sorusu olan çocuklar demek…
19 Mayıs; modern eğitim demek…
19 Mayıs; şeyhsiz, şıhsız, dergâhsız, medresesiz, tarikatsız, fetvasız laik devlet demek…
19 Mayıs; medeni hukuk demek…
19 Mayıs; müspet bilim, ilim demek…
19 Mayıs; uyanış demek…
19 Mayıs; özgüven demek…
19 Mayıs; dans demek…
19 Mayıs; şarkı demek…
19 Mayıs; müzik demek…

Ama tüm bunlar sana uymaz badem…

türban nerenize batmış: vakit 19 mayıs nerenize battı: bekir coşkun

Aynen buna getirmiş vatan haini oportünist vatan haini işbirlikçi ahmet hakan!
Bekir Coşkunun yazısına binaen sanki kalem olarak yürek olarak ! geçmiş olarak onu geçebilmiş gibi! yazısına dem vurmuş eleştirmiş! sen kimsin ahmet hakan? geçmişin nedir? memleketteki bu bölücü hava olmasaydı, bırak hürriyet gazetesini senin ne mal olduğunu çok önceden çözmüş cemaat dahi seni zaman gazetesine sokmazdı! libarel arıyorsanız o ahmet hakan dır!
libarel köpek arıyorsanız gene odur!
oportünist arıyorsanız gene ahmet hakan dır!

Ruhunu satılığa çıkarmış bir gazeteci arıyorsanız işte o gene ahmet hakan dır...

HA abdullah öcalan ha murat karayılan ha ahmet hakan ! hepsi bir hepsi aynı!

murat karayılan recep tayyip erdoğan el ele vermiş

m. karayılan denen terörist 2.başından (sözde) müthiş açıklamalar! Habur rezaletini yada habur diplomatik açılım girişimini recep istemiş, onlarda yollamışlar... Bunu bir tek akp kabul etmiyor fakat o döneme geri dönelimmi? Uğraştırmayın beni!
Şunu-şunları hatırlatayım yeter!
* koskoca sınır kapısının teröristler için süslenmesi
* ayaklarına kadar gelen savcılar-hakimler çadır mahkemeleri
* sayın öcalan kelamı meselesinde akp bakanlarının savcılara hakimlere dayatmaları!
* teröristlere verilen sözler!
* şehit ailelerinin dramında akp nin karşı atakları! saldırmaları!satılmış basının teröristten yana tavır koymaları!
* mahkemelerin pkk yı resmen aklaması!
* teröristlerin tüm yurtta kahraman ilan edilmeleri...
AYRINTILI YAZMAYA GEREK YOK
Suçlarını itiraf eden, apo ya başkan diyen! fakat teslim olmuyoruz! diyenlere zorla! hükümet tarafından savcılara verilen talimatlarla salıverildikleri.... Canım isterse yazarım devamını... 

Akp den Bir Yolsuzluk Daha Kandırılan Çingeneler

İşbirlikçi kibareye zamanının tüm adi işbirlikçi satılmış çingeneleri sulukulenin peşkeşlenmesi adına çalışmıştı... Hatta balık ayhan denen işbirlikçi dahi kıyıma ortak olmuş, milletvekilliği hayalleri yaşamıştı... Ama olmadı! herzamanki gibi akepe ve yandaş talan çevreleri verdikleri sözleri bir-bir unuttular yada yediler! İşte bir kıyım daha Sulukulenin yeniden imarı-toki-akepe arasında gidip gelen çingene kardeşlerimiz sonunda net bir gol daha yedi! Alacakları dairelerde hak sahibi olmadıklarını - olanların da kura çekilerek daire sahibi olabileceklerini öğrendiler... Tebrikler!
Bu arada kapı gıcırtsına dahi göbecik atan çingeneler, azıcık :) aklınızı başınıza alın! Haklarınızın savunucusu olun!

CHP nin sitesinden alıntı

Sulukule’de evleri yıkılan 900 hissedardan yaklaşık 50′si 640 dairelik projede hak sahibi. Onlar da ‘kura şoku’ yaşıyor: Kandırıldık.

Sulukule’de yıkılan evlerin yerine TOKİ ihalesiyle inşa edilirken Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in, beş yıl önce “Proje burada yaşayan insanların başka yere taşınması projesi değildir. Burada hak sahibi olan aileler yine hak sahibidirler” dediği proje bitmek üzere. Ancak Sulukule olarak bilinen Neslişah ve Hatice Sultan mahallelerinde yapılan araştırmaya göre, evleri yıkılan 900 hissedar arasından en fazla 50’si 640 dairelik projede hak sahibi. Onlar da imzaladıkları sözleşmelere göre 125 metrekare ev hayali kurarken şimdi kurada şanslarına ne çıkarsa o evi alacaklarını öğrenmenin şaşkınlığını yaşıyor. Daire büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor.

Dokunulmazlıkların Kaldırılması - Yalancı recep tayyip

Yıl 2001-2-3 ! recep tayyip erdoğan dokunulmazlıkların kaldırılacağına dair sözler veriyor. Türkiyenin şeffaflaştırılacağını! bundan sonra yolsuzluk fesadın olmayacağının garantisini veriyor! Oluşturulan hava ve dünya konjektürü sayesinde iktidara uzanıyor... Hemde avrupa ve abd uzantılı okyanus ötesi imamlar sayesinde tam destekle işe başlıyor! Başlıyor başlamasına ama tak-tak tak karşılarına dosyalar konmaya da başlanıyor! o vakitler yargıda poliste bukadar etkin değiller bu sebeplerle dosyalar soruşturmalar bağımsız dürüst savcılar, akp mebuslarının yöneticilerinin canlarına okuyor! Sn. başbakan ise bakıyor olacak gibi değil! fezleke fezleke soruşturma alınan ifadeler! yoruluyor! ve bazı bakan yada mebusların 1 sene dokunulmaz olarak kalacaklarını bildiriyor... O bildiriş o bildiriş! Recep yalancının tekidir desek! yemin etsek başımız ağrır mı? Ağrımaz! Adam sözünden dönmüş! yani yalan söylemiş!

Bizde kalpazanlık yok. Otobüs biletlerinde sahtecilik yok. Bizim senin gibi adi suçlardan dolayı fezlekemiz yok

''Bizde kalpazanlık yok. Otobüs biletlerinde sahtecilik yok. Bizim senin gibi adi suçlardan dolayı fezlekemiz yok'' 
Böyle demiş kemal amcamız... Fakat kim duyacak! kim bilecek! şu bilet olayına bakalımmı? bağımsız kaynaklardan kitaplar dan? Buraya kitaplardan bizzat el ile gireceğim entry :) yi kaç kişi okuyacak? Çok az! peki bu özgün-emsalsiz yazılar zaten internet üzerinde binlerce onbinlerce kaynakta zaten var! Duyan varmı?
Yok! eee Ne gerek var!
Fakat ben gene dayanamadım yazacağım! Ekleyeceğim!
Nedir Bu akbil olayı! Şu akıllı bilet mevzuu?
Akbil Vurgunu Davası:
İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin akıllı bilet-akbil uygulamasında kaybolan 2.7 trilyon liradır... Olay şöyle olmuştur; ak-bil icad edilmiş mertlik bozulmuştur. Genç arkadaşlar bilmez eskiden biletler kağıttandı, yolsuzluk olmasın diye zamanında bilet atılan kutular otobüs seyir halindeyken şoför tarafından yakılırdı... Duman altında yapılan yolculuklar - yanık kağıt kokusu hele yaz ise sıcaktan ! kış ise camlarında kapalı olması vs. vs. zor günlerdi!  Hatta bir zaman  halk otobüslerinin yada belediye otobüslerinin hırsız arsız şoförleri bu biletleri kutulardan çıkarır bunlar ütülenir daha ucuz paralara dahi piyasaya sürülürdü... Kullanmışlığım kesinlikle yoktur; fakat çok kullanan tanımışlığım vardır! Sonrasında kağıt biletleri parçalayan kutular icat oldu... Atılan biletler cızırt zıcırt parça pinçik ediliyordu makine tarafından! En sonunda bu ak-bil denen diiiditttt çıktı! Olayda burada çıktı! Bu dıdıtlar cihazlar tarafından sayılıyor - akşam genel toplam alınıyordu! İşte kayıpta burada!

Gülmek Lazımdı Güldüm

Capsı deniz baykal ın resmi (üzerinde yazdığına binaendir) facebook sayfasından aldım. Güldüm-geçtim, sanıyorum kendi kendime de olsa gülmeye ihtiyacım var... Bu arada kongrelerin kurultayların partisi cehape şu işlerden kendini kurtaramadı gitti. Aslında bu da yanlış; sonuçta chp nin yapısı-geçmişi potansiyeli düşünüldüğünde akepe iktidar güçlerine karşı durabilecek-durmasını beklemek komik! Cehapenin misyonu akepe yi devirmeye yetmez. Akepe yi devirmek isteyenler! umudunu TSK dan yana yitireli uzun zaman oldu... Yapılacak tek kurgu ise merkez-sağ da yeni bir ''ŞEY'' bende bilemiyorum bu şeysi! bir isim bilmem ne... Bu iş kemal amca ile deniz dede ile olacak gibi gözükmüyor... Anca yapay-yapay saldırır dururuz... Türkiyenin kaderini tarih hep merkez sağda yazdırmıştır! Merkez sağ yazdırmamıştır - olası tarih yazmıştır!

abu çi çi çi Mustafa Topaloğlu


Fantastik falan yazıyor sitede... Aklıma nereden geldi bende anlamış değilim! Hoş.

15 Ocak 2012 Pazar

Bir Zamanlar Anadolu da 2

Bir Zamanlar Anadolu da - Çok ilginç sahnelerden biri...

Bir Zamanlar Anadolu da - Nuri Bilge Ceylan


Dün neredeyse bütün gecemi seve seve verdiğim; Nuri Bilge Ceylan imzalı Bir Zamanlar Anadolu da... Gerçekten tanımlayamadığım hiçbiryere yakıştıramadığım sığdıramadığım anlayamadığım isimlendiremediğim başyapıt! Ders olarak Üniversitelerde okutulması gerekli diye düşünüyorum.

Rauf Denktaş

İşte eksiklik unutkanlık işte hayvanlık... Büyük Türk-Kahraman Liderlerinden birini daha yitirdik! Ne mutlu ki onu gördük-tanıdık! Canlı-canlı izledik renkli televizyonlarda görebildik! O rum palikaryasının tüm gizli emellerinin dışa vurumlarının, tüm kötü isteklerinin zirve yaptığı nokta da katliamların tecavüzlerin günyüzüne çıktığı zamanda ortaya atıldı... KKTC nin kurucusu biryerde de kurtarıcısı oldu, bu ona nasipti kısmetti; ona nasib oldu kısmet oldu. Belkide o hayatında 2 savaşım yitirdi, birtanesi akepe peşkeşine diğeri ise ölüme karşı olandı...
Allah CC. rahmet eylesin.
''YERİN UÇMAĞ OLSUN'' 

14 Ocak 2012 Cumartesi

Eyvallah Şehri

Tebrizli Şems anlatır;
İkindi vakti öncesi abdest almak için avluya çıkan şeyh, dervişin tekinden bir ibrik su ister.Derviş getirir.Yere çömelmiş abdest almaya başlayan şeyh, bir yandan da bahçedeki dervişleri gözlemek için sağa sola bakmakla meşguldür. Su döken derviş bakar ki; şeyh elini yıkarken bazı yerleri kurudur;içinden,

-Bir de bize mürşit olacak, doğru dürüst abdest almayı bile beceremiyor diye geçirir. Bakışları alaycı ve suizancıdır.Şeyh kafasını dervişe doğru kaldırır, dervişin bakışlarını yakalar, aklından geçenleri okur.

-Evlat, sen bize yaramazsın.Akşama kalmadan dergahımızı terk et der.

Elektrikler Nerede? akepe tayyip nerede?

ustalık devrini yaşayan recep!
- bir kar yağdı! marmara da elektrikler gitti!
bumudur? senin ustalık işin?
Efendim! herşeyin mesulü biz değiliz!
cumhuriyet 80 yaşında biz 10 senedir iş başındayız! 70 sene de yapılan işten fazlasını yaptık demesini biliyorsunuzda! Cumhuriyet tarihinin 1/8 ninden fazlasında görevdesinde neden bir kar yağınca metro bile kapanıyor? Burası ırakmı? papua yeni-gine mi?
Yeri gelince bukadar yaptık bukadar sattık! demesini bilen! yeri gelince de yapamadık demesini bilmeli! Gerçi bunların tek derdi! Cumhuriyet rejimleri ile! dertleri memleketi yıkıp ! osmanlıcılık adı altında abd uşağı ajan-ram devlet kurmak...
Samimi değiller! Samimi olamadılar! Olamayacaklar!
YAŞASIN İSTİKLAL MAHKEMELERİ

19 Mayıs 1919

1919 - hitler
1919-1922 Ulusal Kurtuluş Savaşımı - hitler
1922 Saltanatın İlga Edilmesi - hitler
29 Ekim 1923 Cumhuriyetin İlanı - hitler
Devrimler! Örneğin Soy-adı kanunu, Eğitim Devrimi, Ekonomik Devrimler
- Atatürk e kadar daha bir soy adımız bile yoktu...
- Atatürk e kadar okur-yazar oranlarımız %8 bile değildi...
- Atatürk e kadar kapitülasyonlarımız vardı, postanelerimiz yada tren yollarımızın denetimi-kullanımı vb.vs. yabancıların elindeydi... Hatta o olmasaydı İstanbul-Boğazı bugün ingiliz kafirinin elindeydi...
Adam (lafın gelişi) diyorki:
- biz yunan la savaşmadık! anıtların hepsi sembolik...
Şimdi soruyorum azizim!
200.000 e yaklaşan Kurtuluş Ordusunu götünemi sokacaksın? Yoksa yunanın bırakıp gittiği yüzlerce kamyon ve topu mu götüne sokacaksın?
Yahu bunların derdi! Cumhuriyet le, dertlerini ortaya çıkarmak için yok etmek için Atatürk ve onun gibi tüm yüce manevi kavramlar yok edilmek isteniyor... Bunu yapanlar da onun sayesinde bu rejimle oralara gelmişler... Bu rejim olmasaydı, biri halen kayıkçı! (o bile şüpheli) diğeri ermeni işleri ile bir diğeride muhtemelen hristiyan rahibi (Taarruz olmasa, yunan o civarda halen müslüman bırakırdı terenesine inanan varsa sikime inansın yarrağıma inanmasın) olarak konya civarlarında dönüp dolaşacaktı... Osmanlı sarayına hangisi kapak atabilecekti...
Baba dan oğula seçim ve geliş yüzünden yani...
Belki ermeni olan girebilirdi - dönerdi ermeni-dönmesi olur; aynı şimdi ki gibi gene saraya kapak atardı...
Utanmazlar! Ahlaksızlar! Tüm kötü art niyetlerini birer birer 10 senedir ortaya döküyorlar...
Haaaa birde Kurtuluş Savaşı Cumhuriyet olmasaydı, biz gene burada olurduk, belkide dinimizi daha rahat yaşardık diyen sapık lara da!
gidin yunanistan denen eyalette kaç camii var? Gidin avrupalı emperyal kurallarına bakın!İşgal amaçlarını taktiklerini öğrenin...Size şimdide din yok! Ahlaksızın yalancının döneğin vurdumduymazın közü görmeyenin dini falan olmaz... Kendi kendinizi kandırmaya aldatmaya devam edin! Müslümanca yaşıyoruz martavalları ile... Yazık!

13 Ocak 2012 Cuma

Ülkü Dergisi

ÜlküDergisini kısa bir müddetliğine kapatıyorum. Uğraşamıyorum, zaman bulamıyorum... Profilimin ön izlemesinde sayfa da eski içerikler vs var.

Lefter Küçükandonyadis i Kaybettik...

Herşey için teşekkür ederiz.
Ordinaryüs sen rahat uyu...

Bana ne lan Söyleyin savcıya atsın içeri burhan kuzu

Yaşıyorum Demek - Aziz Nesin

Çok merak ediyorum kendimi
   Başıma birşey mi geldi
Öldüm mü kaldım mı
   Hiçbir haber yok kendimden
Bu sabah kapımı çaldım
   Kapıyı açan kendim
Bir süre kendime baktım
   Bu güleç yüz bendim
Oh ne güzel bir sabah
   Bugün de yaşıyorum demek
Benden başka yok kimsem
   Beni merak edecek
Aziz Nesin
Sanırım bir haftadır Aziz Nesin ne okudum ne yazdım... Elimde kitap kalmadı da ondan dır sanırım. Başka neden olacak. Gerçi son birkaç gündür Aşkın Gözyaşlarını okuyorum - kitap bağladı desem yeridir...  Gerçi kitap için bazı önemli kişiler olumsuz görüşler bildirmişler... Neyse, sebebi de bilmiyorum, ancak bazı tahminlerim var... Örneğin Mevlana nın Şems öncesi basit bir müderris olarak takdim edilmesi - geçen diyologların (kitap şemsin ağzından olsa bile) hep Şems üzerinde toplanması... Hatta yanlış anlamadıysam (kitapta bir yerde ya hata var yada ben anlamadım) Mevlana nın Şems öncesi keramatsiz olarak gösterilmesi... Kitap önce bitsin... Sonra olumsuz kaynaklara bakacağım...
Aziz Nesin den Mevlana ya... Aralarındaki fark nedir ki? Biri yurttaşları sevmiş sadece onlar için düşünmüş... Diğeri hem Allahı sevmiş hemde sevilmiş...

Toyota 86 - 2012

Hoş - Keskin - Hatta hem hoş hem keskin hemde yuvarlak köşeli ayrıca asilde duruşu var. Fakat gözümde hiçbir toyota modeli supra modelini geçemez-geçemiyor... Belki altezza dan sonra 86 belki :)

Hakara Makara ve recep İlişkilemi

Tivit sorsunun mübarek cevabıdır; Hakara Makara...
karikatür: latif demirci - hurriyet.com.tr (yandaş e-gazete + paçavra gazete /1-2 yazar müstesna...)

12 Ocak 2012 Perşembe

Adele - Rolling In The Deep


Youtube da 209 milyon kere izlenmiş.

Türkan Saylan Bir Kere Daha Aklandı

Ayşe arman ı hiç sevmem hatta nefret ederim, temsil ettiklerinden popilist hayatta kalma çabalarından hatta özel hayatından hatta herşeyinden! sevmek zorundamıyım hayır nefret bana kalsın! Midemi bulandırıyor...
Türkan Saylan Hoca için yazdığı son yazı okumaya değer! Cemaat tetikçilerinin akepe yandaşlarının itibarsızlaştırma karalama kampanyalarından ! bahsediyor! Ve o terörist vatan haini diye isimlendirilen Türkan Saylan  ''vatan haini bölücü ayrılıkçı şeriatçı gerici'' tüm kanallarda gazetelerde siyasilerin ağızlarında sokaktaki itten farksız cahil soysuzların ağızlarında - tek ağızdan yayınlardan geçilmeyen zamanlar... Memleket olarak tüm çağdaş demokrat ülkesini seven insanların başlarına gelmeyen günler! tek sebep! irticanın gericiliğin peşkeşin kapılarını ardına açmak adına her Atatürkçü nün her milliyetçinin perişan edildiği - ne pkk cılığının ne ajanlığının ne kafirliğinin bırakılmadığı kara irtaci günler! (halen devam etmekte)

Satılmış ahmet hakan Bazıları Diyor ki

Tam olarak ahmet hakan denen şahısa yakışan yazı... Ne şişi yakmış ne kebabı! Hem akepelilerin gazını almış hem cemaatin havasını... Gazını alma işlemini akepe üzerinden tayyipe sallayarak yapmış; alttan alttan yalamış! Yarın öbürsü günde :) fetoullaha a yalanır bide ona sallar, aralarını düzeltir! Satılmışların satılmışı ahmet hakan denen şahıs!
*
sen okadar raporu görmezden geliyor! olan bunca işi görmüyorsan! sana daha ne demek ne göstermek lazım? Seni mekkeli müşrikler gibi görüyorum! önlerine ne konsa 
- hayır inanmayız büyücüsün
der durursun ve diyeceksin de ahmet hakan (vb. kişiler) pis karınlarınız doyduğu müddetçe siz satmaya devam edeceksiniz..

BAZILARI diyor ki:

- Aziz Yıldırım'ın içeri tıkılması...
- Ahmet ile Nedim'in tahliye edilmemesi...
- Hanefi Avcı'nın hayatının karartılması...
- MİT'in yıpratılması...
- Reyting için operasyon yapılması...
- KCK meselesi...
- Cüppeli'nin içeri tıkılması...
- İlker Başbuğ'un tutuklanması...
- Hurşit Tolon'a el atılması...
- Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlanması...
- Ve "Sırada kim var" sorusunun ardının arkasının kesilmemesi...
Bütün bunların arkasında "cemaat" var.

11 Ocak 2012 Çarşamba

pkk dan İlker Paşa ya sesleniş


Mekaplı dan Eski Gn.Kur.Bşk. Sn. İlker BAŞBUĞ a sesleniş...

ibrahim erkal fetoullah ilişkisi

fetoullah ın yazdığı bilmem ne şarkısını almış şarkı yapmış
*
yetmemiş recep efendiye şiir yazmış
*
yetmemiş
*
zaman röportaj yapmış! Belki yeniden tv. lere yükselirsin ibrahim erkal ! belki :)

Tasavvufun dört kapısı

Tasavvufun dört kapısı

1- Şeriat Kapısı
2- Tarikat Kapısı
3- Marifet Kapısı
4- Hakikat Kapısı
Öğreti olarak bu kapılar birer birer geçilerek Hakikate ulaşılır.

Öğrencilerinden biri Mevlana'ya sormuş;
"Efendim bu 4 kapı meselesini ben pek anlayamıyorum. Bana anlayabileceğim bir lisanla anlatır mısınız?"
"Şimdi bak karşı medresede dersini çalışan dört kişi var ve hepsi rahlelerine eğilmiş.

Sen git bunların hepsinin ensesine bir şamar at sonra gel sana anlatayım."

Latif Demirci

Latif Demirci - Karikatür
Olay basit, karikatür günümüzü yansıtmakta; ama öyle ama böyle... Sonuç yada sonrası daha berbattır; ama öyle ama böyle ileride sınıflar git-gide düşecek! sonuçta İslam = Dogma laştırılacak kadar indirgenecek... Mecburi kılınacak! Seçme şansın yoksa tek yoldan yürürsün, fakat tek yolu seçmek istemeyecekler de olacaktır... Bu sapık din tüccarları ise yukarıdaki yazılanları es geçiyor - sapıklıklarına din ticaretçiliklerine - dini kendilerine alet etmekte - kendilerine göre dini yorumlamayı iyi-güzel en kötüsü gerekli görüyorlar... Sanki din onlara kalmış, sanki din onlarsız olmayacakmış gibi... Bunu kendileride çok iyi biliyorlardır; fakat düzen onlar için böyle yürümek zorunda...Neymiş yeni osmanlıcılık? Gülünç tarih ötesi-gerisi kavramlar. Biraz okumak biraz araştırmak gerek... Yok osmanlıyı fatihler-kanuniler-selim ler le bildiklerinden! Gerisi onlara hava civa... Onlar bilmezler ki [neyse açsınlar tarih okusunlar] 
Yahu dini siz iyi biliyordunuz - görevlerini-gereklerini-tatbikini-''TEBLİĞİNİ'' hatta dinde zorlamada yoktu hani... Bu zorlama şartlarını Hz. Peygamber ve zamanın kafirleri hele hele önde gelenleri özellikle de ebu-süfyan ebu-leheb vb. karakterler arasındaki ilişkilere bakmak lazım....