21 Ocak 2012 Cumartesi

Tren Rayı Çalan Millet ? Hrant Dink


Bursa nın bilmem-ne ilçesinde tren raylarını çalan 3 kişilik şebeke jandarma tarafından çökertiliyor... Bu mümtaz ve büyük işi icat edeli beridir, gazetenin haberine göre 5 ton demir çalmışlar. Gerçi gazete nereden bilecek 5 tonu da neyyssse... Gazete işte %51 i en az yalandır-içi boş kof abartmadır...

Onu bunu anlamam, acaba dünyadaki hangi ülkelerin hangi vataşları! döşeli tren raylarını oksijen kaynağıyla kesip iç etmekte para kazanmaktadır? 8. dünya ülkeleri! 3. dünya ülkelerini de artık geçiyorum! Çünkü Türkiye olarak 4. sınıfa kadar geriledik; gerek rejim gerekse de diğer tüm alanlarda tersine ilerlemekteyiz!

Tren rayı çalanları içinde barındıran millet! nasıl olurda Hrant Dink e laf edebilir? Ne hakla? Ne amaçla? Hangi yüzle! Onu sırf akepe gazı ile aşağılaya bilir, düzenlenen demokrasi yürüyüşlerine tüm akepe argümanları ile saldırabilir! Unutmayın! polise yumurta atan üniversiteli öğrenciler örgüt ten senelerdir zindanlarda çürütülmeye terk edildiği bu ülkede! 3 genç haydi! ermeni hrant dink i istanbulda gebertelim! de yırtık ayakkabısını delik ayakkabısını dünyaya gösterelim diyor-diyecek! Onlar örgüt! bunlar değil!
Yazıklar olsun bu millete!
Utanmadan sıkılmadan hala müslümanlıktan türklükten bahsediyor-biliyor... Tüh!size!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.