24 Ocak 2012 Salı

Fransa daki Türk Yürüyüşü - Katılmayanlar Kim?


Dün ULUSAL KANAL a canlı telefon bağlantısı ile Talat Paşa Komitesi başkanını yayına aldılar. İsmi aklımda kalmadı fakat, komite başkanının anlattıkları-söyledikleri gerçekten Türkiye nin kimler tarafından idare edildiğini açıkça gösteriyordu. Komite başkanı 3 gün önce yapılan yürüyüşe fransadaki neredeyse tüm derneklerin  katıldığını, sadece okyanus ötesi güdümünde pislik yapan derneklerin katılmadığını söyledi... pkk yı zaten söylemedi bile!

Acaba neden? 

Neden okyanus ötesinden kumanda edilenler Türk yürüyüşüne katılmadı? Sebebi nedir?

Bir okyanus ötesinde yaşayan amerikan imamının dernekleri

Birde pkk lı dernekler bu yürüyüşe katılmamış!

Ne acı! Halen bazı dangalaklarımız bu okyanus ötesi çetenin dünyada Türkleri temsil ettiğini, okullar açtığını sağda-solda iğrenç iğrenç anlatmakta! 

Bu çetenin tüm faaliyetleri amerikancı diye tüm rusya da yasaklandı! Çete afrikanın balta girmemiş ormanlarına Türkçe götürdüklerini iddia etmekteler, sonra da bir iki kara deriliyi buraya getirip İSTİKLAL MARŞI okutmakla Türklük yapıyorlar-yaptıklarını saydırıyorlar!!! Fakat tarihin en büyük Türk de-jenerasyonunu Türk tasfiyesini gerçekleştirdiler-gerçekleştirmeye de devam ediyorlar

YAZIKLAR OLSUN, PARİSTEKİ YÜRÜYÜŞE KATILMAYANLARA! YAZIKLAR OLSUN OKYANUS ÖTESİ İMAMIN ÇETESİNDE SAHTE TÜRKÇÜLÜK YAPANLARA!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.