16 Ocak 2012 Pazartesi

murat karayılan recep tayyip erdoğan el ele vermiş

m. karayılan denen terörist 2.başından (sözde) müthiş açıklamalar! Habur rezaletini yada habur diplomatik açılım girişimini recep istemiş, onlarda yollamışlar... Bunu bir tek akp kabul etmiyor fakat o döneme geri dönelimmi? Uğraştırmayın beni!
Şunu-şunları hatırlatayım yeter!
* koskoca sınır kapısının teröristler için süslenmesi
* ayaklarına kadar gelen savcılar-hakimler çadır mahkemeleri
* sayın öcalan kelamı meselesinde akp bakanlarının savcılara hakimlere dayatmaları!
* teröristlere verilen sözler!
* şehit ailelerinin dramında akp nin karşı atakları! saldırmaları!satılmış basının teröristten yana tavır koymaları!
* mahkemelerin pkk yı resmen aklaması!
* teröristlerin tüm yurtta kahraman ilan edilmeleri...
AYRINTILI YAZMAYA GEREK YOK
Suçlarını itiraf eden, apo ya başkan diyen! fakat teslim olmuyoruz! diyenlere zorla! hükümet tarafından savcılara verilen talimatlarla salıverildikleri.... Canım isterse yazarım devamını... 

Fakat bu soysuzluklarını teröre nasıl geçit verildiğini akp nezaman kabul edecek? Zamanında yaptıkları tüm açılımların bugün memlekette estirdiği olumsuz havaların sorumlusu, pkk nın bitmek üzereyken! yeniden siyasal-askeri alanlarda palazlandırılması!!! Bunları bugün yazıyoruz! tarihe geçtiklerinde ve bizler geri baktığımızda birçok pişmanlıklar yaşayacağız... Bu günlere geri dönmek vatan hainlerini yok etmenin nekadar gerek olduğunu anlayacağız! (anlayacaklar-işbirlikçiler)
İşbirlikçilerin iplikleri pazarlara dökülüyor! Utanmaz medya ise bunları veremiyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.