19 Ocak 2012 Perşembe

Karanlık Dönem 1990 lar pkk ve islami gazeteler


* 'Karanlık dönem' olarak bilinen 1990'lı yıllarda işlenen faili meçhul cinayetlerle ilgili Diyarbakır'da süren kazıların bir benzeri Şırnak'ın Silopi ilçesinde başladı.
*Asker, ayrıca, tabura getirilenlerin ayaklarına kurşun sıkıldıktan sonra bir cipin arkasına bağlanıp sürüklenerek öldürüldüğünü ve tabur bölgesinde bir yere gömüldüklerini anlatmıştı. Bu ifade üzerine önceki gün keşif yapılan bölgede, dün............
--------------
Devamıda vardı, midem bulandığı için yazamadım! Yukarıdaki iki paragrafı yayınlayan müessese (gazete değil bunlar şirket-ortaklık nuri alço - tecavüzcü coşkun ikilisi) nin haber içinde kullandığı iki paragraf! Karanlık dönem !
Cipin arkasına bağlanılarak sürüklenerek öldürülen!
Bu fırat haber ajansı vs. değil, fırat haber ajansı pkk nın resmi olmayan kaynaklarından biridir, sakın sanmayın! bu yazılar ilintiler pkk kaynaklarından Türkiye Cumhuriyeti düşmanı odakların kuruluşlardan alınmadı-eklenmedi! Gayet sözde müslümancık anti faşist anti darbecilerin en baba kör-yayın organlarından birinden alındı!
Mide bulandırıcılar... Tiksindiriciler!!! Bunlar gizli bölücü gazeteler, bunlar memleket düşmanları! Bunlar milliyetçilik düşmanları, tüm bu pis hareketlerini de sözde dincilikleriyle maskeliyorlar! Yukarıdaki tarz metinler-anlatım uslubunu pkk siteleri kullanıyor!
YAZIKLAR OLSUN BUNLARA!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.