18 Ocak 2012 Çarşamba

Rauf DENKTAŞ yada TOROS yada KIBRIS GÜLE GÜLE

Mücadeleye devam, torunlar belki anlayamıyor; belki tarihle pek araları hoş değil, belkide böyle onlara daha rahat geliyor... Belki en acısı gaflet-dalalet hatta hıyanet uykusunda... bugün kıbrıs gençliği... Gündelik hayatlarındaki rahatları bozulmasın diye - bak bügün rahatız mutlu-mutluca yaşıyoruz! rumların bizlerle bizim de rumlarla sorunumuz yok! diyorlar-sanıyorlar... Fakat Türk Siyasi Tarihi ve Avrupanın ve Tüm Egemenlerin tarihleri incelenirse bu hataların görmezlerden gelinenlerin en sonunda başımıza pis adi oyunlarına çeşitli belalara uğrayacağımız anlamına geliyor... Bunu ben uydurmuyorum; tarih yazıyor! Sinsi ve adice işte tam karşımızda bekliyorlar! Her neyse kıbrıs gençliği kıbrısı satmak isteyebilir, hükümet ler kıbrısı pazarlık masalarına yatırabilir, ancak KIBRIS MÜSTAKİL bir devlettir. Tıpkı Rauf DENKTAŞ ın dediği gibi
- bizi karıştırmayın, biz müstakil bir devletiz!

Tekrar neyse! kıbrıs gençliğinin TOROS un manevi makamına! yakışır olduğunu düşünmüyorum! Bu işbirlikçi gençliğin. Yılmaz ÖZDİL in yazdığı gibi en azından Toros un sembolikte olsa ANIT KABİR e mozolesinin konmasından yanayım! Hatta tüm kabri kaldırılarak Ankaraya da getirilebilinir! Burada alacağı dua daha fazla olacaktır! Mücadelemi! yapılması gereken herşeyi layıkıyla yaptı! Taaa ki 2003 e kadar, zaten bu tarihten sonra onunda pek yapacağı bir iş kalmadı!

Anlayana! Batana! 

Kıbrısı satan, TOROS un mezarına sahip çıkamaz! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.