5 Ocak 2012 Perşembe

İlker Başbuğ Teröristmi?

 Silahlı Terör Örgütü Yöneticisi Olmak, hükümeti cebir ve şiddet kullanarak işlevsiz hale getirmek suçlamalarıyla savcı dan tutuklanması üzerine mahkemeye sevk edilmek!
Bu isnat edilen suçlar eski genel kurmay başkanına yöneltiliyor...
Anlamadığım silahlı terör örgütünü acaba TSK mı sanıyor bu hükümetçiler? 
Başbuğun tutuklanması için şuanda Türkiyenin gündemi oldukça müsait, en kötü ihtimalle iç-güvenlik bölgesinde bugün-yarın bir karakol basılır gündem tık diye değişir... Çok büyük ihtimalle eski genel kurmay başkanıda alınacak! Bugün alınamaz ise yarın alınacak, tepkilerin ölçülmesi adına dahi bu tertiplenmiş olunabilinir... Ülkemizi kamplara kadrolara mezheplere görüşlere bölen, tüm gücünü terörden kavgadan alan akepe... bunların hesabını bir gün vermek zorunda kalırsanız; bu sizin adınıza zor olur... Şimdi siz nasıl intikam alıyorsanız;yarın işler değiştiğinde bugün eziyet ettikleriniz sizlere neler yapmaz? Bugün size ram olan yandaşlar; güç terazinin diğer tarafına geçtiğinde...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.