23 Ocak 2012 Pazartesi

Çatlı Kazada Ölmemiş I kurtlar vadisi



Ergenekon davasında yeni bir gizli tanık ortaya peydah oluyor, A.Çatlının susurluk kazasında ölmediğini, G.Us ve Çatlının kazadan sonra 3-4 kişi tarafından boyunlarının kırılarak infaz edildiğini söylüyor! Sedat Peker in ise V.Küçük tarafından babaların babası yapıldığını idda ediyor. Ergenekon davasının seyrini belirleyen zaten GİZLİ TANIKLAR, hatta bu gizli tanıklardan bazılarının dediklerine inanılıp yada dediklerine istinaden hareket edilip ERGENEKON adlı örgüt icat ediliyor....
Bu gizli tanıklardan biri; KENDİ KIZINI-KARISINI PARA KARŞILIĞINDA SATAN BİRİSİ! Evet adam GAVAT-PEZEVENK fakat mahkeme böyle birinin dediklerine itibar ederek birçok insanı içeride tutuyor-tutmaya devam ediyor... Hatta bu GİZLİ TANIKLAR keşife gittiklerinde yalancı oldukları ortaya çıksada, GİZLİ TANIKLAR itibar görüyor. Fakat bunlar haklı, sonuçta okadar insan saçma sapan binlerce sayfa delil ıvır zıvır, birbirleriyle nasıl ilintilenecek?
----------
kurtlar vadisinin son yıllardaki geçirdiği evrimden aklı başında herkesin haberi var! Savcının takındığı hareketler, polat ve çetesinin takındığı tavırlar; gündemdeki bomba isimlerin anında diziye dahil edilmesi, eski defterlerin birbir dizide geçmesi... Ve iktidar partisinin yandaşların ve başbakanın kullandığı bazı özel vurucu kelimelerin diziye anında geçirilmesi...
Diziden bir söz
Savcı:
- geçti onlar geçti, eski türkiye değil burası... vb.
Bu sözü acaba kaç akepeli kullandı?
Bu adamlar kaşifoğlu denen birini diziye dahil etti, üstü kapalı birilerini (iğrençtir) karaladı. Ayıp! Şimdi ben iddaa ediyorum; bugün yarın bu çatlı ve us un boyunlarının kırılmasını kurtlar vadisi işleyecek, hükümete karşı sorumluluklarını yerine getireceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.