12 Ocak 2012 Perşembe

Türkan Saylan Bir Kere Daha Aklandı

Ayşe arman ı hiç sevmem hatta nefret ederim, temsil ettiklerinden popilist hayatta kalma çabalarından hatta özel hayatından hatta herşeyinden! sevmek zorundamıyım hayır nefret bana kalsın! Midemi bulandırıyor...
Türkan Saylan Hoca için yazdığı son yazı okumaya değer! Cemaat tetikçilerinin akepe yandaşlarının itibarsızlaştırma karalama kampanyalarından ! bahsediyor! Ve o terörist vatan haini diye isimlendirilen Türkan Saylan  ''vatan haini bölücü ayrılıkçı şeriatçı gerici'' tüm kanallarda gazetelerde siyasilerin ağızlarında sokaktaki itten farksız cahil soysuzların ağızlarında - tek ağızdan yayınlardan geçilmeyen zamanlar... Memleket olarak tüm çağdaş demokrat ülkesini seven insanların başlarına gelmeyen günler! tek sebep! irticanın gericiliğin peşkeşin kapılarını ardına açmak adına her Atatürkçü nün her milliyetçinin perişan edildiği - ne pkk cılığının ne ajanlığının ne kafirliğinin bırakılmadığı kara irtaci günler! (halen devam etmekte)

*
Bukadar zelzeleye bukadar karalamaya bukadar davaya rağmen! bukadar yalana-dolana iftiraya rağmen! Türkan Hoca nın tek mahkumiyeti yok! Aldığı tek ceza yok! Açılan davaların tamamın da beraat ediyor! Peki böyle güzel haberleri kim veriyor? O hayattayken her iddada her kötü telafuzda onu mahşetlere taşıyan televizyon kanallarından indirmeyen vatansız hainler! neden bu haberleri vermiyor? Yada eskiden beri sözde cumhuriyetçi demokrat gazeteler bunları neden vermiyor? Korkunun ecele faydası yok! Gün gelecek o gazetelerde bir-bir düşecek onları kurtarmaya kim teşebbüs edecek? Yazarları çizerleri... (gerçi durum şuan aynen böyle :) )
ayşe arman! Ne günlere kaldık! Cumhuriyeti ve Devrimlerini korumak ayşe armana kadar alçaldıysa! Perişan olduk demektir!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.