24 Ocak 2012 Salı

Cacharel Lois Vitton Cartier Evian Christian Dior Marie Clarire Kullanan Milliyetçiler Aranmakta

( lacoste firmasında kadın giyim fiyatları nedir ki? )
Fransız mallarına baktığımızda açıkça şunu görürüz; kalbur üstü takımın eline yüzüne, yerine göre götüne başına sürdüğü-taktığı-yediği-içtiği-bindiği markalar. Yani siz Dior cartier vitton kullanan mutlu azınlıktan, evian sularını içmemelerini cartier saat almamalarını vitton giymemelerini sürmemelerini, pejo arabalarını kullanmamalarını mari claire okumamalarını lacoste giymemelerini parise sabah kahvaltısına, şanzelizede kahve içmemelerini istiyorsunuz! 

Bu aradığınız azınlığı nerede bulacağınızı biliyormusunuz?

Bence onuda bilmiyorsunuz! Nerede yaşadıklarından bahsediyorum, aylık kira giderlerinin 5000 usd falan olduğu muhitlerde yaşayan insanlardır bunlar, yahu sen 600 liralık evde otururken onlar kaç paralık evlerde otururlar?

Peki siklerine sallarlarmı vittonlarından cartierlerinden avonlarından lacoslarından ayrılmayı?

Zor! Ayrılırlar, çabuk kavuşurlar.... Çünkü yukarıdaki markalara çabuk ulaşmanın tek yolu vardır ''PARA'' ve yukarıdaki malzemeler de zengin oyuncaklarıdır, zenginler fakirler kısacası herkes-yada hiçkimse oyuncaklarından olmak istemez... Belki 2-3 gün!

Birde yukarıdaki tüm markalar, ülkemizde Türk firmaları Türk dağıtıcıları altında temsil edilmekte, belki üstünde fark etmez; yani o markalarda çalışanlar hep Türk... Şimdi avon markasını protesto edeceksek, nekadar avon la beraber para kazanan yada kazanmaya gayret eden insanımız var? Marie claire de yazanlar hep Türk! Pejo fabrikası! Koskoca ortaklıklık!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Bunlar gerizekalı politikacıların aptallıklarından beceriksizliklerinden kaynaklanıyor! Kimi zarara uğratacağım derken asıl kimler zarar edecek? Türk esnafı! Avon kullanmasında ne kullansın? Piyasanın en iyisi en makul fiyatlarda olanı! onu almasında israil markasınımı alsın! Eeee onlarıda zaten protesto ediyoruz ;)


Avon ilk akla gelen örnek diye sürekli onu kastırdım...

YERLİ MALI YURDUN MALI 

Şu yazının altına akp dönemindeki özelleştirme karnesini eklesem zorttt diye 10 numara olurdu ya eklemiyorum aq.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.