16 Ocak 2012 Pazartesi

Dokunulmazlıkların Kaldırılması - Yalancı recep tayyip

Yıl 2001-2-3 ! recep tayyip erdoğan dokunulmazlıkların kaldırılacağına dair sözler veriyor. Türkiyenin şeffaflaştırılacağını! bundan sonra yolsuzluk fesadın olmayacağının garantisini veriyor! Oluşturulan hava ve dünya konjektürü sayesinde iktidara uzanıyor... Hemde avrupa ve abd uzantılı okyanus ötesi imamlar sayesinde tam destekle işe başlıyor! Başlıyor başlamasına ama tak-tak tak karşılarına dosyalar konmaya da başlanıyor! o vakitler yargıda poliste bukadar etkin değiller bu sebeplerle dosyalar soruşturmalar bağımsız dürüst savcılar, akp mebuslarının yöneticilerinin canlarına okuyor! Sn. başbakan ise bakıyor olacak gibi değil! fezleke fezleke soruşturma alınan ifadeler! yoruluyor! ve bazı bakan yada mebusların 1 sene dokunulmaz olarak kalacaklarını bildiriyor... O bildiriş o bildiriş! Recep yalancının tekidir desek! yemin etsek başımız ağrır mı? Ağrımaz! Adam sözünden dönmüş! yani yalan söylemiş!
bakınız
Demişki ben öyle söz vermedim... :) Sanki verse verseydi kötü söz olacaktı! Zavallı seçmen!
Yahu arkadaş, dokunulmazlığı kaldırmak kötü birşeymi? Düşün kaldırdığını taaak kemal kılıçdaroğlu ergenekon dan içeride! Adam ergenekona zamanında selam yolladı! Daha ne istiyorsun! Kaldır dokunulmazlıkları! TSK da emekli genelkurmay başkanı yargıladık-nekadar demokratik olduk! hatta milletvekillerinin evlerini bile basıyoruz! demokratik olduk! Vesayete geçit yok! Kaldır şunuda iyice bir rahatlayalım!

YOLSUZLUK YAPANLAR KATİLLER HIRSIZLAR ZİMMETÇİLER İRTİKAPÇILAR HAKSIZ YERE SERVER EDİNENLERDE KANUN ÖNÜNDE HESAP VERSİN...

Ama yok, Dinin direği nedir?

Namazdır?

Neden ellerimizi havaya kaldırır dua ederiz ve neden başımızı secdeye koyarız da amin deriz?

Sanırım sebebi akp... yoksa şeytanla sözleşmede kalan yukarı ve aşşağımı? Bu saçma örnek bugün bazı bağnaz akp liler tarafından kuranda yazıyor ile gündeme rahatlıkla sokulabilinir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.