18 Ocak 2012 Çarşamba

Diktatörlük Zamanları


Silivride yatan iki adam varmış, bunlar haftalık hava alma günlerinden birinde  dışarı çıkartılmışlar, bahçenin kenarındaki otlardan yolup odalarına (zindan) götürüvermişler! Sonrası ise!
* 2 ay açık görüşsüzlük cezası!

İnsani her durum ve ortam dan silivride yatanları soyutlamak sonuna kadar cezalandırmak, hatta çimenden topraktan alıkoymak! Faşist iktidar ve yargı sistemi diye başka neye denir? 


Geçmişten intikam almak, gözleri korkutmak adına bu yapılanlar nasıl unutulacak? bugün 1980 zamanlarında yapılan uygulamalara faşizanca diye söylenenler, işkence altından geçmiş yüzbinlerce insanın kanından canından etinden faydalanan yandaş-satılmış kalemler bundan 20 bilemediniz 30 yıl sonra (eğer bir cumhuriyet türkiyesi kalabilirse) ne diyecekler? 
Utanmayacaklarmı?
Bugün tarih halen yazılmaya devam ediyor, yönetimler eller diktatörler asla yerlerinde sonsuza kadar duramıyorlar; eee o zaman ne diyecekler? Tarih karşısında ne diyecekler?
Sonuç: ne fark eder, bugün öylesine zengin edildiler, öylesine rahat ve dokunulmaz yaşıyorlarki! şimdilik yada önümüzdeki 30 yıl içinde sorun yok! Zaten olsa da ne yapacaklar?
kuru kuruya 
ÖZÜR DİLERİZ YANLIŞ ANLAMIŞIZ!
hepsi bukadar!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.