16 Ocak 2012 Pazartesi

Banu Avar Yeni Dünya Düzeni Belgeseli


Yurdumuzun yegane büyük ortadoğu plancılarının bizzat izlemesi gereken video. Gerçi son kurtlar vadisi bölümünde ajanlar birbirlerine büyük-ortadoğu projesinin tutmadığını araplarda baharın olduğunu söylese de! aklı-selim vatandaşlarımızın araplardaki baharın nerede olduğunu sorguladığını, böyle birşeyin olmadığını bunların suni birer yalan olduğunun farkında olduklarından eminiz...
Mısırda bahar var ise nerede? Bugün mısır tıpkı ırak gibi parçalanmanın eşiğinde! bu küresel çeteler gelir! mevcut hükümetleri bozar! etnik ayrımlardan istifade eder, kardeşleri kardeşle savaştırır en sonunda da gelir tepelerine biner!
tunusta ve diğerlerinde!
Bir diktatör gitti yerine başkası geldi!
Demokrasi ve özgürlüğün tanımını bilmeyenler bugün çıkıp libya çöllerinde ahkam kesiyor! Kestikleri ahkam sadece kendi faşistlikleridir başkada birşey değil! Bunlar zamanında eşbaşkanlıklarını ilan edip! başkent olarak ta diyarbakır ilimizi göstermedilermi? Bunlar başka ülkenin işgalcileriymiş gibi TC. nin bir ilini bir israil-abd projesine başkent dahi yapabildiler... Yazık ettiler vatana çok yazık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.