21 Ocak 2012 Cumartesi

İzmir Belediye Başkanı İdam Edilsin


İzmir belediye başkanı!
397 değil 3970 sene ile yargılanmalıdır!
Hayır! 
İDAM EDİLSİN! 
CHP YE OY VERENLER, İZMİR DEN SÜRÜLMELİ! KOVULMALI! KOVULANLARIN YERLERİNE DE MAKARNAYA KÖMÜRE KENDİNİ SATAN AHMAKLAR YERLEŞTİRİLMELİ!
Neyse;
Çünkü izmir, 10 yıldır akp güçlerine teslim edilmemiştir! akp izmirde itibar kaybetmekte, oradan da rant sağlayamayarak zarar etmektedir! Düşünsenize! o koskoca kordonda yeni-yeni parkların ihalelerini! Öfff üst geçitler asfaltlamalar! Kaldırım taşları! İmar lar iskanlar! Yeni betonlaşma! Sonra rağbet görmeyen saçma sapan akp icadı kompleksler... 
Akabinde
İzmirli yeni zengincikler ama takunya sporun zengincikleri!
Badem bıyıklı, bademcik ameliyatlı ;) mercedesli-jeep li türbanlı bayan arkadaşlar... Gözümüz yok! Allah ları daha fazla versin onlara!
Yani?
akp ye oy vermeyen seçmen! zorla akp ye oy verdirilmeye çalışılmakta! onlardan olmayanların itibarlarının yok edilmesinde ki gaye de budur! 

Bunu cüheyla ahmak millete karşı ordu olarak başardılar! hatta öyle sapık cahiller türediki! memleketin tüm sorunlarını sanki öcüymüş-canavarmış gibi daha ne zaman yapıldığı-kimin yaptığı-neden yapıldığını bile bilemeyen halk 1980 darbesine yıktı-yıkabilmekte! 

O kadar aşağılık o kadar iğrenç siyaset-medyamız var!
İnanıyorum ki izmir kendini cumhuriyetini demokrasisini bu kirli pasaklı karanlık kişilere satmayacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.