14 Ocak 2012 Cumartesi

19 Mayıs 1919

1919 - hitler
1919-1922 Ulusal Kurtuluş Savaşımı - hitler
1922 Saltanatın İlga Edilmesi - hitler
29 Ekim 1923 Cumhuriyetin İlanı - hitler
Devrimler! Örneğin Soy-adı kanunu, Eğitim Devrimi, Ekonomik Devrimler
- Atatürk e kadar daha bir soy adımız bile yoktu...
- Atatürk e kadar okur-yazar oranlarımız %8 bile değildi...
- Atatürk e kadar kapitülasyonlarımız vardı, postanelerimiz yada tren yollarımızın denetimi-kullanımı vb.vs. yabancıların elindeydi... Hatta o olmasaydı İstanbul-Boğazı bugün ingiliz kafirinin elindeydi...
Adam (lafın gelişi) diyorki:
- biz yunan la savaşmadık! anıtların hepsi sembolik...
Şimdi soruyorum azizim!
200.000 e yaklaşan Kurtuluş Ordusunu götünemi sokacaksın? Yoksa yunanın bırakıp gittiği yüzlerce kamyon ve topu mu götüne sokacaksın?
Yahu bunların derdi! Cumhuriyet le, dertlerini ortaya çıkarmak için yok etmek için Atatürk ve onun gibi tüm yüce manevi kavramlar yok edilmek isteniyor... Bunu yapanlar da onun sayesinde bu rejimle oralara gelmişler... Bu rejim olmasaydı, biri halen kayıkçı! (o bile şüpheli) diğeri ermeni işleri ile bir diğeride muhtemelen hristiyan rahibi (Taarruz olmasa, yunan o civarda halen müslüman bırakırdı terenesine inanan varsa sikime inansın yarrağıma inanmasın) olarak konya civarlarında dönüp dolaşacaktı... Osmanlı sarayına hangisi kapak atabilecekti...
Baba dan oğula seçim ve geliş yüzünden yani...
Belki ermeni olan girebilirdi - dönerdi ermeni-dönmesi olur; aynı şimdi ki gibi gene saraya kapak atardı...
Utanmazlar! Ahlaksızlar! Tüm kötü art niyetlerini birer birer 10 senedir ortaya döküyorlar...
Haaaa birde Kurtuluş Savaşı Cumhuriyet olmasaydı, biz gene burada olurduk, belkide dinimizi daha rahat yaşardık diyen sapık lara da!
gidin yunanistan denen eyalette kaç camii var? Gidin avrupalı emperyal kurallarına bakın!İşgal amaçlarını taktiklerini öğrenin...Size şimdide din yok! Ahlaksızın yalancının döneğin vurdumduymazın közü görmeyenin dini falan olmaz... Kendi kendinizi kandırmaya aldatmaya devam edin! Müslümanca yaşıyoruz martavalları ile... Yazık!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.