17 Ocak 2012 Salı

Olası İşgal Planı İstanbul Üzerinden Türkiye İşgal Edilecek


Nato tarafından yani abd dolaylı olarak ta israil taraflarından işgale mi hazırlanıyoruz? yüzyıllardır bizleri perişan etmek isteyenler işgal etmek isteyenler bizleri anadolu topraklarından sürmek isteyenler sonunda muratlarına erecekler gibi... Mütareke dönemi istanbul hükümetinden daha kötüleri daha arsızları bugün işbaşında... Ve Milletin başında Gazi Paşası da yok... Sonumuz kötü! 

Bunu neye dayanarak uyduruyorum, son bir haftadır İstanbul a yarım parmak kar üzerine de yağmur yağdı; Tüm marmara 1 gün elektriksiz kaldı. Dün parmak kadar kar yağdı İstanbul felç oldu!

Olası İstanbul Depremi

17 milyonluk kent bir gecede çökecek, tüm altyapı bir gecede çökecek! iletişim kopacak - elektrik-telefon-doğalgaz tüm altyapı sistem ve şebekeleri ortadan kalkacak... 


İstanbula denizden çıkarma yapacak ordu zaten pasifize edildi, bu senaryoları ortaya koyacak olanlar bir yolunu bulacak ve orduyu istanbul sınırlarından içeri sokturmayacaklardır... 

Dünyaya da biz kifayetsiz kaldık; gel abd bizi kurtar diyecekler! Sonunda dedelerinin başaramadıkları ihanet planlarına bunlar sahip çıkacaklar ve başaracaklar.

 Bir kere askeriyle giren işgalci emperyal abd bu topraklardan gitmeyecektir... Zaten toplum olarak her türlü milli manevi kavram ve duygularımız bu hükümet tarafından alt-üst edildi karalandı yok edildi... Düşman çizmelerini güzel sanıp millet onları çiçeklerle karşılayacak hale getirildi!

Sonuç: Türkiyenin işgal planı! Daha dün yarım parmak kar yağdı üzerinede yağmur ! tüm marmara 1 gün elektriksiz kaldı... Senaryo hazır, büyük olası İstanbul depremi ile tüm yurt işgal ettirilmek istenecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.