6 Ocak 2012 Cuma

Bugün Türkiyenin Kara Günlerinden Biri

Em. Genel kurmay başkanı İlker BAŞBUĞ tutuklandı... Ülkemizin karanlık günlerinden birini daha yaşamaktayız... Hainler hiç sevinmesinler 1918 tarinde de hainler vardı; aynı hainler 1920 senesinde de hep vardılar hep olacaklar... Bizde burada duracağız... Memleketimizi Cumhuriyetimizi yıkmaya (geçmişleri karanlık tescilli hainler belirlidir) canla başla uğraşan bu uğurda her türlü hainlikten sakınmayan bunu kendilerine birincil yol seçmişler; biz buradayız!Yaptığınız hainlikler de burada - Hesap Vereceksiniz.(mahkemelerde) Çünkü sizler tescilli memleket düşmanlarısınız...
Not: Şırnak olaylarının üstünü kapatmak nazarları başka taraflara çekebilmek için bu pis oyunun düzenlendiğini düşünmekteyim! Değişecek asıl gündem şırnak olaylarında kepaze olan, suçu TSK nın üzerine atamayan akepe ydi. Fakat Başbuğun içeri alınmasından sonraki kısa vadede (1 hafta) şırnak hadidesi bitecek... Teşekkürler akepe - teşekkürler recep.
6 Ocak 2011 Cuma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum yazmak yardım istemek için Google yada Msn yada blog hesabına ihtiyacın bulunmamakta. Yorumlama biçimi tikini tıklıyor ve en alttaki Anonim seçeneğini işaretliyoruz. Sonra da mesajı yolluyoruz. Bende okuyorum.