28 Şubat 2014 Cuma

Castle Clash Android Oyun

Rakiplerinize ordular emsalsiz yaratıklardan canavarlardan oluşmuş ordular kurup üzerlerine yollayıp yeni işgaller ve yeni puanlar... Yeni geliştirmeleri neticesinde son Castle Clash android oyunu biraz daha düzelmiş vaziyette. Üstelik free ücretsiz android oyunlar listesinde üst sıralarda en fazla indirilen oyunlar arasında gösterilmekte. Hızlı eğlenceli bir okadarda sizi kendinize bağlayacak bir oyun. Yeni dil destekleri geldiği halde türkçe dil desteği halen bulunmamakta.

Selvi Boylum Al Yazmalım 720p Hd Onarılmış



Selvi Boylum Al Yazmalım 720p Direk İzle Linki - Bilgisayarınıza indirmeyin arkadaşlar birazcık izleyin sonra gidin orjinal dvd'sini satın alın arşivleyin...

Zaz - Je veux



Zaz - Je veux dinleyelim sosyal demokrasiye inancımızı sürdürelim.

Rus Güzel Lamiya Ayasofyada


Rus güzel lamiya istanbul ayasofya müzesinde fotoğraf çektirmiş, çok uzun araştırmalarım sonucunda bulduğum çok önemli bişey bu...

Cassidy Gard Galatasaray Videosu



Halkın takımı halkın sosyal demokrat taraftarı olarak Cassidy Gard'ı tebrik ediyorum.

Avrupanın Ayasofya Yalanları

Avrupa Hıristiyan dünyası Ayasofya mozaikleri konusunu uzun müddet sömürme etmiş görünüyor. Buna yanıt yeniden batılı araştırmacılar aracılığıyla yapılan tespitler sonucunda anlaşılmıştır ki, eğer varsa tahribat, Osmanlılar tarafından değil, doğal bozulmalardan kaynaklanmış,, Türkler tam tersine bunları koruma altına almaya gayret etmişlerdir. fanatik bir durum elbette bu mozaikleri söküp ağız ağıza ortadan yükseltmek olurdu. ancak bu kere kategorik tercih edilmemiştir. şayet Osmanlılar, Ayasofya’ya müstelzim itinayı göstermeselerdi, bugün Ayasofya’dan ( hagia sophia ) iz de kalmayabilirdi. Dikkate layık nöbetçi sutaş ki, özellikle insanoğlu tasvirine mesafeli duran bir dinin mensupları (Müslümanlar) Ayasofya’nın duvar ve tonozlarını kaplayan resimlere tek hüsran vermemişlerdir. 15. asırdan itibaren Ayasofya’yı görüşme eden yad seyyahların eserlerinde bu mozaiklerden bahsedilmektedir. Arnold von Harff, Jerome Maurand, Fierre Gylles, Stephan Geriach, Hans von Buobenbach, Jean Palerne’nin seyahatnamelerinden anlaşıldığına göre, mozaiklerin yüzleri, bir dereceye derece kapatılmıştı. 1544’te İstanbul’a gelen Antibesli Jerome Maurand, burada konuları Tevrat’tan ve İncirden münfail sahneler gördüğünü, kubbenin ortasını ise, bir İsa resminin süslediğini Ayasofya dünyanın yedi harikasından biri olduğunu ve kubbenin ortalarında, bronz yaldızlı bir şems tasviri, ortasında Hz. İsa’nın resmi olduğunu söyler. 17. yüzyılda seyyahların sert çoğu bu mozaikten söylenti eder. 1604’te Türkiye’de bulunan İspanyol rahibi de bu hususu kaydeder. Romalı Pietro della Valle de buna dublör ifadeler kulanmıştır.

akp faşizmi chp li milletvekilini dövdü




ali ismail korkmaz cinayetinin azmettiricileri kimlerdir? Sorusunun cevabını 1 Nisan sabahı açıkça ilan edebileceğiz! Şu yaşananlar nedir? Aylardır ülkemizde yaşadığımız katliamlar hırsızlıklar dayatmalar faşist idarecilik örnekleri nedir neyi neleri temsi etmektedir? Basın yayın organsızlarının omurgasızlıkları satılmışlıkları nedir? Bu ülke faşizmden kurtulmadığı müddetçe daha çok hırsızlık yolsuzluk davaları ile karşılacaktır!

Hırsızlar ancak metro yapıyorlar yol yapıyorlar mantığı sürdüğü müddetçe bu toplum bir adım bile ileri gidemez, bu beyinsizler sürülerinden oluşan hayvandan hiçbir farkı olmayan fikir fukaralarının soyu tükenmedikçe asla çağdaş hukuk devletine dönüşemeyeceğiz! Asla kaliteli insanlar yetiştiremeyeceğiz! Hürriyet gazetesinden aldığım resimlere baktıkça faşizmin ne olduğunu bunun TBMM ye nasılda nüfuz ettiğini anlayabiliyorum.

Amerika Kızgın

ABD Yönetimi geleneksel insan hakları raporunu açıkladı. Ülkeler bazında ihlallerin sıralandığı raporda geçen sene 48 sayfa tutan Türkiye bölümü bu sene 51’e çıkarken, rapora Gezi Olayları ve 17 Aralık yolsuzluk soruşturması damga vurdu.

Demiş ki abd! türkiye de hırsızlar var veyahut olabilir, ancak polis medya yargı hükümet güçlerinin elinde. İnsan hakları türkiye de rahatlıkla çiğnenebilmekte, hırsızlar korunabilmekte! Tüm bunlara rağmen halkın gözünün içine baka baka siyasi entrikacılar yalan söyleyebilmekte...

Hırsızzzz var diye kaç kere bağırmamız gerekecek?

İngiliz istihbaratı GCHQ Yahoo da Röntgencilik Yapmış

ingiliz istihbaratı dünyada yahoo kullanıcıların web kameralarına girerek vatandaşı izlemiş, bir nevi röntgencilik yapmış. Ne mutlu bana ki yahoo hesabım olmasına rağmen web cam kullanmıyorum aslında yok zaten yada ingiliz istihbaratı izlese izlese anca benim daşşaklarımı izler! Gerçi izlemediği ne malum! Aman kızdırmayalım kendilerini.

Yapılan açıklamaya göre de yahoo kullanıcıları genelde birbirlerine ayıp yerlerini göstertiyorlarmış, durumu öğrenen yahoo amca ise duruma sinirlenmiş hiddetlenmiş!

- bu tamamı ile hak ihlalidir

demiş. Tabi ki dünya üzerinde insanlar birbirlerine çüklerini kukularını gösterecekleri zaman mahremiyet isterler, elin ingiliz istihbaratçılarına kim kukusunu göstermek ister? Gerçi cia nin kucağına oturanları sakso çalanları bugün tv.ler bangır bangır yazıyor çiziyor! Kime ne bundan...

Kanuni Sultan Süleyman Kimdir

Kanuni sultan süleyman osmanlı devletinin 10'ncu padişahıdır, babası yavuz sultan selimdir. Trabzonda doğmuş, bolu şebinkarahisar ve kefe de görev yapmıştır. Şehzadelik dönemindeki son görev yeri manisa olmuştur. Babası yavuz'un rahmetli olmasından sonra ise devletin başına geçerek 46 yıl boyunca padişahlık yapmıştır. Ömrünün ve saltanatının büyük kısmını cephelerde gazalarda ve savaşlarda geçirmiştir. Hürrem sultan ile yaşadığı büyük aşk popüler medya'da son dönemde artarak popüler kalmasını sağlamaktadır. Ancak başarıları şimdilerdeki maganzinsel saçmalıkların çok önündedir! Devri osmanlında akdeniz tamamen osmanlı iç denizi haline getirilmiştir. Viyana kuşatılmış ancak fetih etmek gibi bir niyet olmadan amaç sadece korkutmak ve gözdağı vermek olduğundan geri çekilinmiştir. Muhteşem yüzyıl da tek mağlubiyet yada yenilmezlik serüvenin sonu malta adasının kuşatılıp ancak alınamaması olmuştur.

27 Şubat 2014 Perşembe

Ayasofya

Ayasofya hakkında bilgi
Ayasofya Müzesiyle ilgili bilgi
Ayasofya Müzesi hakkında bilgi

Günümüz de ayakta kalan mimari şaheserin aslında 3. 
Ayasofya olduğunu öncelikle bilmemiz şarttır. İlk yapının imparator I. Konstantinos 324-337 yılları arasında ahşap çatılı olacak şekilde yaptırıldığı; zamanın konstaninapolis (istanbul) nde çıkan bir isyan neticesinde yandığı düşünülmektedir. Fakat ilk yapılan katedralden bugün elimize geçen herhangi bir şey yoktur. Daha sonra bizans imparatorluğunun tahtına geçen  imparator II.Theodosius ayasofya katedralini milattan sonra 4′ncü yüzyılda yeniden inşa ettirmiştir. Aynı şekilde kubbe gene ahşaptan yapılmıştır. Ancak yapı I. Jüstinyen’in imparatorluk zamanında çıkan nika isyanısonrasında yanmış ve çok büyük hasar görmüştür. Genç imparator milattan sonra 532 yılında dünya da eşi benzeri görülmemiş muhteşemlikte ve büyüklükte bir ayasofya nın yapılması için ikinci ayasofya nın tamamen yıkılıp yerine yeni daha büyük daha azametli hatta dünya üzerinde o ana kadarki en büyük yapının yapılmasını emretmiştir.
Ayasofya I. Jüstinyen açısından çok önemlidir,  nika isyanında tahtından indirilmek istenmesi, isyancıların binlercesinin sarayına yaklaştıkları halde karısı imparatoriçe Theodora nın telkinleri ve generalleri sayesinde hayatta kalması ve bu isyan yüzünden kutsal sayılan eski yapının zarar görmesi onu yeniden şehrin en büyük katedralini yapmaya itmiştir. Fakat tek farkla; imparator sadece konstantinapolisin değil tüm dünyanın en büyük en akılda kalıcı en azametlisini kuşaklardan kuşaklara anlatılan ve unutulmayacak bir yapının hem kendi imparatorluğunu simgeleyeceğini hemde kendisini simgeleyeceğini bildiğinden bu denli bir yapıyı inşa ettirmiştir.

recep tayyip edoğan tarihi belgeyi açıkladı


Recep tayyip erdoğan burdur mitinginde tarihi bir belge açıkladı, 1960 yılının örfi idare ( askeri darbe ) sinin belgesini yayınlayarak müthiş tarihe ışık tutmuş oldu. Belgede demokrat parti ileri gelenlerinin yabancı ülkelere uçaklar dolusu altınla kaçtığının yalanını ortaya çıkardı! doğru dur uçaklar dolusu altınımız kalmamıştır zaten yoktur, menderes ve himmetli hükümet güçleri memlekette altın para bırakmaıklarından ortada para da yoktur zaten. Unutmayın devrin cumhurbaşkanını abd ye yollamış borç para dilendirmiştir, ancak eli boş gelen celal bayar adnan menderesin maskesini düşürmüştür!

recep tayyip erdoğan bırak bu 50 60 yıllık belgeleri de yiyorsa git o ses kayıtlarını tübitağa falan gönder yada güvenmiyorsan uluslar arası kurumlara gitsin o kayıtlar bi incelensin!

Ancak bu halk böyle idarecilere hak ettiğinden yukarıdaki şahıs elindeki kağıtla nutuk atmaktadır, hadis vardır ya: neyi hak ediyorsan onunla yönetilirsin diye! işte bu hadis tamamen doğrudur! milyarlarca dolar para çaldığı iddia edilen adam çıkıp eğitimsiz kitlelere 1960 ihtilalinin ne olduğunu bilmeyen güruhlara böyle kağıt parçaları göstermektedir! Sen önce git kendi evladının hırsızlıkları ile uğraş diyesi gelmiyormu insanın?

Yazık utanılması gereken iş bunlar utanılması gereken iş!

The Water Diviner Yalanı


Filmi bizim memlekette çekecekler, bizim yerli artizlerden yılmaz erdoğan, cem yılmaz, deniz akdeniz ve mert fırat ın oynayacağı müthiş çanakkale filmlerinden biri. Russel Crowe un yönetmenlik koltuğuna oturacağı film için bizim memlekette yazılıp çizilmişti, hatta türkiye deki film afişlerinde bizim yerli artizlerin fotoğrafları daha büyük basılacakmış dendi. Kim yer? Imdb yi takip etmeyen sinema afişlerine bakıp sinemaya giden yerli güruh yer! Koskoca holivud gelip parasını cem yılmaz yada yılmaz erdoğana bağlarmı? Bence bağlamaz! Nasıl olmuş olay gidin imdb deki film tanıtımına baktığınızda acı gerçeklerle karşılaşıyorsunuz. Sanıyorum bizimkiler filmde dublörlük falan yapacaklar.
Ha bu arada olga kurylenko da filmde oynacakmış eeee bu film sinemada izlenmesede elbet dvd-rip olarak indirilir izlenir.

Hatta ben şimdiden filmin

The Water Diviner Dvd - Rip Blue Ray


http://www.imdb.com/title/tt3007512/

18 Şubat 2014 Salı

Osmanlı Sanatı Osmanlı Devleti


Asırlardır gözleri sadece islamiyeti yaymak Müslüman tebanın mutlu olmasını islamın yüceltilmesini hedefleyen ecdadın gözleri sürekli olarak batıya bakmakta idi. İstanbul’un fethi ile başlayan batıya yönelim süreci daha da hızlanmıştır. Osmanlıları yani Türkleri sadece savaşan fetihlerde bulunan denizlere hükmetmeye yada bilinen eski dünyayı yönetmeye uğraşan bir millet olarak düşünmek kesinlikle yanlıştır, daha devletin 1299 yılında ilk kuruluş amacı islama tam manası ile hizmet etmektir; yani bunun yanında fetihlerle çıkılan yol, sanatsal, kültürel ekonomik ve bilimsel açıdan da desteklenmekte idi.  Bilinmesi gereken hususlardan biriside toprakları büyütmenin yalnızca sayıca üstün olmaktan geçmediğidir. Güçlü bir ordu için gereken en önemli bileşen kesinlikle güçlü bir ekonomidir. Çünkü ekonominiz güçlü olmadığı takdirde askerinizi giydiremez, onu besleyemezsiniz. ‘’Osmanlı Devleti’’ siyasi yapısı, devlet yapısı, askeri yapısı, bilimsel teknolojik yapısı ve ekonomik yapısı ile tüm bu hususları birleştirerek bunu başarabilmiş asırlarca avrupaya hükmetmiştir.

Makyaj malzemesi alırken nelere dikkat edilmeli


Bayanların kullandıkları falsolu makyaj malzemeleri deri sağlığını bayağı tehdit ediyor. organik olan, kimyasal ve toksik husus içermeyen ürünlerin yeğleme edilmesi gerektiğinin altını çizen cildiyeci Dr. duyma Karaoğlu, satın alınacak malzemelerde bulunması müstelzim özellikleri sıraladı.

UÇAKLAR: SÖNDÜR VE KURTAR


sevimli ve azimli uçak Dusty ve arkadaşları, Uçaklar'ın devam filmi olan komedya türündeki "Uçaklar: Söndür ve Kurtar" ile geçmiş dönüyor. İlki gişede öte sevilen filmin ikincisinde bile sinemaseverler, Dusty ve arkadaşlarını şen maceralara kol çırparken izleyecek. Disney Stüdyolarının yapımcılığını üstlendiği projede yönetmenliği, Roberts Gannaway yaparken senaryo ise ilk filmde de imzası olan Jeffrey M. Howard'a ait.

EJDERHANI NASIL EĞİTİRSİN 2


"EJDERHANI NASIL EĞİTİRSİN 2" Haziran’da sinema salonlarına gelecek. İlki Türkiye'de 2010'da gösterime giren evlat filminin devam serisi 4 sene sonra gene küçük seyircilerle buluşacak. Hiccup ve ejderhasının öyküsünün işlendiği devam filminin yönetmenliğini ilk filmde olduğu kabilinden gene Dean bile Blois üstleniyor.

TINKERBELL AND THE PIRATE FAIRY


Yapımı Disney Toon Studios tarafından gerçekleştirilen ve Disney Fairies yapımlarından biri olan "Tinker Bell" masalı, serinin beşinci filmiyle seyirci karşısına çıkmıştı. 2014'te yapımı tamamlanacak serinin altıncı ve son filmi "Tinker Bell and the Pirate Fairy"de seyirci, Tinker Bell ve arkadaşlarının efsun yeteneklerinin değişime uğramasına şahit olacak.

EVLİYA ÇELEBİ VE ÖLÜMSÜZLÜK SUYU


Haluk Bilginer'in dublaj ekibinde sinemaseverlerin karşısına çakacağı "Evliya Çelebi ve nefiy Suyu", önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşacak. Film, 1600'lü yıllarda yaşamış, tarihimizin en stratejik figürlerinden olan ve yaşadığı müddet boyunca edindiği gözlemleri Seyahatname ismini verdiği stratejik kaynakta bir araya getiren evliya Çelebi'yi mevzu ediniyor. animasyon türündeki filmin yönetmenliğini, şalter rekorları ölet Fetih 1453'ün görsel efektlerinde imzası bulunan Serkan zelzele yürütüyor.

BAY PEABODY VE MERAKLI SHERMAN: ZAMANDA YOLCULUK


Rob Minkoff'un yönettiği, animasyon avantür filmi "BAY PEABODY VE MERAKLI SHERMAN: ZAMANDA YOLCULUK" ailecek izlenebilecek bir yapım. Filmde Ty Burrell, Max Charles ve Ariel Winter rol alıyor. doğacak kamer vizyona girecek yapımda, en dahice icadı olan Wabac makinesini kullanan Mr. Peabody ve onun evlatlık oğlu Sherman'ın, çıktıkları hengâm yolculuğu ve yaşadıkları maceralar anlatılıyor.

kredi kartları ile ilgili düzenleme

Bilgi Teknolojileri ve komünikasyon yerleşmiş (BTK), bir işletmecinin salahiyettar bey firması üzerinden sunulan TL tahmil hizmetlerinde abonelerin saygınlık kartvizit bilgileri kullanılarak üyelik/abonelik işlemi gerçekleştirildiği, fakat abonelerin lakırtı kolokyum işlemde verdikleri onayın beklenir sonuçları karşı yorum yapabilmeleri için yıldızlı ve anlaşılır bir biçimde bilgilendirilmedikleri durumların ortaya çıkması üstüne TL tahmil hizmetleri düzenlemesinde değişikliğe gitti.

Jacques Chirac Ölmedi

Fransa kadim Cumhurbaşkanı, Fransız sağının 'kurt politikacısı' Jacques Chirac, rahatsızlanarak ivedili hastaneye kaldırıldı. Chirac, hastanede yapılan kontrollerden sonra evine gitti.

'Kana lüks miktarda üriner hamız karışması dolayısıyla zorlu ağrı' nedeniyle Neuilly amerikan bezi Hastanesi’ne kaldırılan 81 yaşındaki Chirac’ın 'hayati tehlikesi olmadığı" dile getirildi. Fransızların en bir hayli sevdiği politikacılar anketinde kesiksiz olarak cetvel başında gelen Chirac,  aniden rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. AFP’nin hükümet kaynaklarına isnaden verdiği haberi, Chirac çiftinin oturduğu Paris, Quai Voltaire’deki komşusu Twitter’dan doğruladı. Komşu, Chirac’ı götürücü ambülansı görüntüleyerek Bernadette Chirac’ın da bindiğini belirtti. Yakınları, korkulu bir üriner problemle Neuilly amerikan Hastanesi’ne yatırılan Chirac’ın durumunun " hayati bir tehlike oluşturmadığını" açıkladılar.

Hakan Şükür Gezi Parkı İtirafı

ak Parti'den ayrılan İstanbul özgür parlamenter hakan Şükür, gine iyi tartışılacak açıklamalarda bulundu. Şükür'ün en nazarıitibar dişi sözlerinden biri ''Gezi'ye ben bile başvurmak istedim'' sözleri oldu.

T24'ten Hazal Özvarış'a röportaj veren melik Şükür, tekrar keskin çıkışlarda bulundu. 'Dünün ülkücüsü, solcusu, Kürt’üne, ateistine yapılanlar zaman iş Hareketi’ne yapılıyor' diyen kağan Şükür, ab açıklamalarda bulundu:

"EŞİM EVLENDİĞİMİZDE BAŞI ÖRTÜLÜ DEĞİLDİ"

portakalın faydaları

orta büyüklükteki bir portakal günlük C vitamini ihtiyacını karşılar

100g portakalın içerisinde 50mg C vitamini bulunur. Bu rakam bir yetişkinin günce gereksiniminin % 85’i demektir. ılımlı boy bir portakal yevmi C vitamini ihtiyacını aşkın hafif karşılıyor. fakat C vitamini suda eriyen bir vitamin ve vücudumuzda depolayamıyoruz. Bu nedenle kış aylarında sebze ve meyve tüketiminin zaman içerisinde mesafe çatlak devam etmesi muhtıra C vitamini gereksinimini karşılamak açısından daha hayır olacaktır.

Ayla Akat Ata küfür

DHA - BDP Batman mebus ayevi Akat Ata, kentte çıkan olaylarda yöneticileri sorumlu tutup tartıştığı güven yönetmen Yardımcısı Orgun zor Mizanoğlu'nun eşinin kavmî kimliğini kullandığını ileri sürdü.

Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilmenin 15'inci yıldönümünde Batman'da cumartesi çıkan olaylar sırasında tartıştığı güvenlik müdür Yardımcısı Orgun yavuz Mizanoğlu'na, "Terbiyesiz, şerefsiz, alçak. şerefsiz herif" diyen vekil Akat Ata, bugün basın toplantısı düzenledi. Olaylardan Batman'daki yöneticilerin sorumlu olduğunu öne süren Ata, olaylarda yaralananlara şifa dileğinde bulundu.

Seyithan Akbalık Neden Öldü

Türk tekvandocu Seyithan Akbalık yarışma esnasında öldü!
Mısır'ın Luksor kentinde düzenlenen milletlerarası Tekvando Şampiyonası'na katılan Türk sporcu Seyithan Akbalık'ın, müsabaka esnasında fenalaşarak düştü ve hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, müsabaka esnasında fenalaşarak, yere yığılan Akbalık, kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Emine Ülker Tarhana Biber Gazı Sıktılar

Ankara'da uzun tutukluluk sürelerini gıcırtı eylemek için Meclis'e yollanmak isteyen gruba aynasız sırasında CHP'li parlamenter Emine ülker Tarhan da gazdan etkilendi

Ankara'da uzun tutukluluk sürelerini gıcırtı geçirmek isteyen ve Ergenekon ile balyoz davalarından yatanlara hamil amacıyla Meclis'e çıkmak talip gruba kollukçu karışma etti.

Polis grubun önünü Akay Kavşağı’nda kesti. çıkan patırtı sonrası polis biber gazı kullanırken, yürüyüşe payanda verenlerden biri olan CHP'li milletvekili Emine süreyya Tarhan da biber gazından etkilendi.

Emine süreyya Tarhan'ın gazdan etkilenen yüzünü gösteren foto Twitter'da paylaşıldı.

Osmanlı Anadoluya Nasıl Gelmiştir

Osmanlılar Anadolu topraklarına nasıl gelmişlerdir  hikâyesi acıklı sayıla bilinecek cinstendir, ancak bu hikâye ile nerede ise 600-700 yıl dünya tarihi ve siyaseti değişmiş, Avrupa sınırları Rus sınırları politikaları farklı yönlere kaymıştır. Küçücük bir aşiretlikten, hatta Selçuklu sultanı Alaaddin Keyhüsrev den toprak ihsanı isteyecek bir durumdan dünya siyasetini şekillendiren, Avrupalı krallara tehdit mektupları yazan savaş makinesine dönüşebilmeyi başarmıştır…  Türk Ulusu bir çağı kapatıp yenisini açabilmeyi, 1000 yıllık Bizans İmparatorluğunu yıkmayı başarıp, bu imparatorluğun devamı olduğunu kendi sultanlık sıfatlarına katarak dünyaya meydan okumuşlardır…

Nejat İşler Ölmedi

Yakında taburcu olacak
Geçirdiği zatürree benzeri enfeksiyon hasebiyle ortalama 1 aydır yoğun bakımda tutulan Nejat İşler'den güzel haberler gelmeye devam ediyor. Oyuncu, 26 günlük sürenin peşi sıra yoğun bakımdan çıktı.

 Hastalığından ötürü bütün sevenlerini korkutan İşler'in tedavisi kez anda götürme edildiği Rahmi çalıştırıcı Vakfı kaput bezi Hastanesi'nde devam ediyor. Takvim'in haberine göre, İşler'in bir müddet elan patronaj altından tutulmasının arkası sıra taburcu olabileceği öğrenildi. 17 Ocak'ta fenalaşarak Bodrum'da spesiyal bir hastaneye kaldırılan Nejat İşler, 22 Ocak'ta cankurtaran uçakla İstanbul'a götürme edilmişti.

İş görüşmesinde en çok sorulan sorular nelerdir

aksiyon mülakatları işe girecek özlük açısından son kademe gerilimli görüşmelerdir. Bu görüşmelere ne denli zinhar ve kendiniz hazırlamış olarak girerseniz şansınız o oranda artar.
Her mülakatçı karşısındaki adaya bazen farklı sorular yöneltse bile hissedar birçok istifham vardır. ahacık yenibiriş.com’da alan alan, davranış görüşmesinde gelebilecek sorular ve ipuçları.

Bana az buçuk kendinizden bahseder misiniz?

Bu soru bazı adaylarda “Acaba özgeçmişimi incelemedi mi?” şüphesine yolaçsa da aslolan, adayın kendini mukabil tarafa nasıl tanıttığı, nasıl söylem ettiğidir. çok ziyade detaya girmeden fiil hayatınızla müteallik asıl bilgileri vermeniz yeterli. Örneğin; “Ben Ayşe Yılmaz. İstanbul yol Üniversitesi araba Fakültesi mezunuyum. Son sınıfta  x firmasında, y bölümünde ...  süreyle staj yaptım. izinli olduktan sonra x firmasında... görevinde çalıştım. Kariyerime şirketinizde ... olarak (sözkonusu görev) devam etmeyi istiyorum.”

16 Şubat 2014 Pazar

PicSketch 1.2 Retail Fotoğrafları Karakalem Yapma Programı


Bu programı kullanarak fotoğraflarınızı karakalem karikatür vb. değişik formatlara sokabilirsiniz. Arka planlarıda değiştirerek fotoğraflara efektler verebilirsiniz. Facebook twitter gibi uygulamalarda özelliklede youtube vidolarınızda kullanabileceğiniz kullanımı basit ve işlevsel bir programdır.

15 Şubat 2014 Cumartesi

Ellen Page Lezbiyenmiş


Ellen page adlı bayan kadın oyuncu gerçekleri saklamak oldukça zor olduğundan ve bu yükü artık taşıyamayacağını anladığı için eşcinsel lezbiyen olduğunu aynı anda tüm dünyaya duyurmuş. Ailesine dostlarına sabır diliyorum; pardon burası türkiye şartlarında geçerli. Hem arkadaş amerikan starı! Oscar ödülüne bile aday olmuş, onu eleştirmek bize hiç düşmez ayrıca kendi cinsel tercihlerinide sorgulayamayız!!! En önemli ayrıntı; hayattaki en önemli insan hakkı yaşam hakkıdır; yani insanın yaşam hakkını elinden aldığınız almaya kalktığınızda en büyük insanlık suçunu işlemiş sayılırsınız, dolayısı ile cinsel yaşam yada cinsel yaşamdaki tercihlerde uygar dünyada en temel yaşam hakkı olarak tanınmakta! Burası türkiye kardeşim adamın götünü keserler derseniz; götünüz yiyorsa çıkın tarlabaşına oradaki travestilere lolo yapın! Göt ister göt! Bu işler önünde sik sallanıyor diye erkek olunmuyor, kan alırlar kan!
not: eşcinselmiş buraya dikkat, sadece lezbiyen değil genede kurtaran bi tarafı var gibi!

İranda İdam


Kayak yapabilmeyi beceren yeni cumhurbaşkanının göreve gelemsinden bu yana komşumuz iranda 300 kişi idam edilmiş. bugün de iki kişi adam kaçırma, gasp ve tecavüz suçlarından ipe çekilmişler. Bizim memlekete idam gelsinmi gelmesinmi tartışmalarına girmek istemiyorum, ama ben idamın geri gelmesini istiyorum. Sadece kadına şiddet hususunda bile idamın geri gelmesi kesinlikle şart!
Not: burası bir blog olduğundan, bloğun esasıda nerede ise günlük tutma sevdası olduğundan yayınlar ancak beni bağlar!

Soçi Kış Olimpiyatlarındaki Güzellerin Galerisi


İnsanın rus olası değilde, rusya da yaşayıp zengin olası sonrasında ise lüleden direk yiyesi gelmekte, şimdi yerli malı yurdun malı teranesi ile yıllarca blogda yazdım durdum, bu gün sırf soçi kış olimpiyatları için liberal olmaya karar verdim! Evet kış olimpiyatları bitene değin liboşum! Hatta moskof'um insan olan şunlara baktıktan sonra bizim kezbanlara ne der bilinmez! Yazık bizim memleketin hatunlarına bunları gördüklerine sokaklara çıkmaktan utanmaları gerekiyor! Neyse yapacak bişey yok idare edeceğiz, kaderimize boyun eğmek zorundayız en nihayetinde.

Kirill Oreshkin Memelere Değil Manzaraya Bak


Kirill Oreshkin isimli zat-ı muhterem rus amatör deli manyak fotoğrafçı arkadaş, rusyadaki yüksek rakımlı binaların tepelerine vs. çıkarak abuk subuk işe yaramaz bir yerde döl israfı ( bir tanesi hariç ) arkadaşları ile fotoğraf çekiyormuş. Çektikleri manzara fotoğrafları aslında en azından bir tanesinde güzel manzara var diyebilirim, gerisi çatılardan tepelerden sarktıkları yerlerden düşüp geberebilirler... Hükümetin de dediği gibi ne işiniz vardı lan gezi parkında diyebileceğimiz yakınlıktaki hadiseler... Ayrıca bu fotoğraflar da trend olmuş! Neden trend olmuş bende anlamış değilim, trend olacak başka bişey bulunamadıda birkaç deli rusun çektiği ölüme meydan okuyan fotoğraflar oldu bir hayli ilginç

nina agdal: bana seksi demeleri komik


nina agdal diye bir manken dünyanın başına hasıl olmuş son yıllarda, bu manken avradın yaşı ise 21 miş. Büyük ihtimal ile uzun yıllar dünyamızın başına tebelleş olacağa benziyor arkadaş! Olayın garibi ise erkeklerin kendisine seksi demesini komik buluyormuş. Şimdi yeri zamanı değil  seksiliğine seksi ancak birde bunun yanında yemede yanında yat - hayır bu çok acımazsızca oldu! Hatun güzelmiş. Seksi dedikleri zaman benim nerem seksi, komiksiniz ayol! demesi aslında komik. Bilitesi oldukça yüksek! Ne bilitesi diye soracak olursanız. Sormayın derim.

14 Şubat 2014 Cuma

14 Şubat Sevgililer Günü

Bugün sevgililer günü, kimin neden bulduğunun önemi yok. Sevgililer günü yerine 14 şubat çiçekçiler hediyelik eşya satan yerler cafeler vb. yerlerin günü olarak ilan edilmiş olsa daha anlamlı olabilirdi. Şimdi sevgilisi olan var olmayan var! İnsanın sevgilisinin olup birlikte 14 şubat'ta çeşitli atraksiyonlara girmesi olayı ise tamamen başka. Neyse bugünün anlamına binaen sadece yazmak için yazdığım yazıdan da

yarım bırakıyorum yazımı herhangi birde görsel eklemiyorum.

çok manidar oldu, bu yazı bloğun 800'ncü yazısıymış. Nice 900 1000 lere diyorum.

13 Şubat 2014 Perşembe

Şehzade Mustafanın Ölümü


Şehzade mustafa muhteşem yüzyıl dizisinden emekli oldu! Tarih düşmanlığım yada osmanlı düşmanlığım yok! Zaten kardeş site dediğimiz sitenin kimin olduğuda sanıyorum ortada... Neyse kardeş siteden alıntı yapacağım. Tarihle olan ilgimi alakamı yakın çevreler bilmekteler. Her neyse alıntıdaki makaleyi okursanız size yetecektir...


Eveeeet; aylardır beklenen son gerçekleşti muhteşem yüzyıl dizisinde şehzade mustafa rolünde oynayan mehmet günsur hakkın rahmetine kavuştu! Çok özür diliyorum sanırım düzeltmem gerekli, mehmet günsurun canlandırdığı şehzade mustafa sultanın emri ile idam edildi… Tarihçilerin bir kısmı idam olayını hürrem sultana yüklerken bazıları da şehzade işin ucunu kaçırmıştı beklenen son bu olacaktı, olmasaydı da sultan süleyman han tahtı şehzade selim’e bırakacaktı vs. diyorlar. Tabi mustafa’nın ordu içindeki, vükela, vüzera vede halkın gözündeki yeri bambaşka idi… Hatta yeniçerilerin mustafanın boğulmasını duyduktan sonra isyana teşebbüs etmeleri şehzade mustafa yok ise oğlu var tahta onu geçirelim demeleri. Akabinde süleman hanın bu sabiyide boğdurması mevzularıda vardır.

3 5 kuruş param var kaç liran var oğlum 1 trilyon civarı

biraz geç kalınmış bir konu olsada yayınlanmasında fayda var. Arşivlenmeli bilinmeli.
eski iç işleri bakanının evladı ile muammer güler arasındaki telefon konuşması:

Barış Güler: 6 buçukta geldiler Celal Kara diye bir savcı arama kararı çıkarmış.
Muammer Güler: Ne var oğlum senin evinde.
Barış Güler: Hiçbir şey yok baba.
Muammer Güler: Para ne var.
Barış Güler: Kendi param üç beş kuruş kalan param.
Muammer Güler: Kaç para?
Barış Güler: Sen biliyorsun
Muammer Güler: Kaç lira oğlum?
Barış Güler: 1 trilyon civarı param var o kadar.

12 Şubat 2014 Çarşamba

imf nin uşağı patronların uşağı demenin cezası 2 yıl hapis cezasıdır

Eskişehir de 2012 yılında galactic leaderimiz için imf nin uşağı patronların uşağı diyen grubun yargılanması sonuçlandı ve 14 kişiye 2 yıl hapis cezası verildi. Sonuç başbakana hakaret! Buda yetmiyormuş gibi cezalarını bitirene kadar vatandaşlık haklarından faydalanmalarına da izin verilmiyor, yetmiyor avukatlar reddi hakim istediklerini söylüyorlar; hakim değişmiyor! Şimdi bu faşizm değilde nedir? Bir slogan için 2 yıl hapis hitler devrinde yaşansa sanıyorum anlaşılırdı ancak bu olmadı! İleri demokrasi havariliği yapmak kolay fakat uygulamada sıçmak başka mevzu! Hele hele sınır tanımayan gazetecilerin raporuda ayrıca sıçma konumuz oldu bugün! Tebrik ediyorum akepe hükümetini! Müthiş galactic leaderlerini! Bu müthiş liderin demokrasisinide tebrik ediyorum.

şimdi bu kadar kaset hele hele hırsızlık kasetlerinin yayınlandığı son günlerde aynı hakimleri, bilal erdoğanları milletin amına koyacağız diyen göt oğlanlarınıda içeri atmalarını istiyorum! Yer mi? Bence yemez... Ancak bu faşist düzen bunların üzerine eninde sonunda yıkılacak, halkın milletin iktidarı kurulacaktır! Yaşasın temyizi olmayan istiklal mahkemelerine olan özlem!

Ayasofya Müzesi Üst Galeri Çıkış Yolu


Bu yoldan bizans imparatorları, Osmanlı İmparatorları geçti! Bu yoldan yüzbinlerce insan geçti... Taşlarına basarak, bağzen elleri ile destek alarak, bağzen korkarak bağzen ürkerek bağzen sevinçli bağzen üzgün... Bu yol nerede ise 1500 yıldır orada! Bu yoldan kimler geçmediki? Bağzen imparatorlar bağzen normal insanlar... Yol yoldur; bağzen üzerinden geçenler değişir ama yol hep yol olarak kalmaya devam eder... Ayasofya yerinde tıpkı diğer yollar gibi ayakta kalmaya devam eder...
akın yüce 2014
neden bağzen? canım bazen bağzen demek isteyebilmekte!
fotoğraf bana aittir! ben çektim! ben düzenleme yaptım! ben ben ben.
konum: ayasofya müzesi üst galeri çıkış yolu

Adolf Hitler Özlü Sözleri


twittir denen şeytan icadında takılırken gomünüst dinsiz bir takım şahışların eklediği twitleri gördüm, bunlardan bir iki tanesini yayınlamayı dünya barışı dünya demokrasisi için uygun buluyorum!

Hatalı olduğunuzu yada yanlış yaptığınızı asla kabul etmeyin. Adolf Hitler

Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü 2014 Basın Endeksi


rte ye kalsa faiz lobisinin otporun porno lobisinin dış mihraklıklarını temsil ederlerken; içeridede cehape zihniyetinin iç mihraklığını yapıyorlar. Ancak kim siker yalova kaymakamını gibi müthiş bir atasözüne imza atmış bu yüce millet... Ne diyorum lan ben ne alaka! Yalova kaymakamı rsf olsun! Başımız belaya girmesin! Her neyse basın özgürlüğü gazetecilik vs. gibi kritik demokrasi zımbırtılarında türkiye 154. sırada! Sakın bu sıralamaya 1245784 ülke giriyor sanmayın, sakına da rte galactic leader samanyolu galaksisi olarakta girmiyoruz! Topu topu 186 dünya ülkesinin katıldığı araştırmada 154. sıradayız!

Şehzade Mustafa İdam


Star daki muhteşem yüzyılın da sonuna geliyoruz, tarihi gidişat dizide tamamlanırsa şehzade mustafanın boğdurulmasından sonra, hürrem sultan'ın iki oğlu şehzade beyazıt ve şehzade selim'de birbirlerine girecekler; ankara yakınlarında iki kardeş birbirleri ile savaşacak kazanan taraf şehzade selim olacak. Beyazıt hayatta kalıp iran şahına sığınsa da tarihçilere göre muhteşem süleyman büyük rüşvetler verip şehzadesini geri alıp onuda ankara yakınlarında tüm erkek evlatları ile boğduracak... Bu şekilde hürrem sultan'ın büyük oğlu şehzade selim osmanlı tarihine II. Selim olarak geçecek...

Gecenin Bu Saatinde Natalie Portman

bugünlerde siyaset olaylarını boşladığımın farkındayım. ancak gece gece natalie portman dendiğinde siyaset miyaset herşey durur! siyaset dediğinde nedir! Neden yaşadığımızın farkına varabileceğimiz duru bir güzellik ile karşı karşıya kalalım!

Kötü Bi Site Buldum


Taramalarım esnasında inanılmaz bir isimle daha yeni yayın yapmaya başlamış bir blogçuk buldum. Ancak site +18 yayın yapmakta!!! Kısacası yayının devamını okumak isteyen vatandaşların 18 yaşını geçmiş olmaları gerekmektedir, aksi halde şu yeni faşist internet yasası yüzünden başımız belaya falan girebilir...

Scarlet Johansson Resimleri Buldum


Scarlett Johansson Esquire dergisinin 2013 resimleri. ehuhehe
45810632_vlcsnap_2014_02_12_0.png

Evet efendim imgchili diye resim upload sitesinden bahsedeceğim, adamların şöyle bir sloganları var:

Welcome to ImgChili! While ImgChili is free to use, you can earn up to $3.50/ 1000 views.

şimdiden başarılar diliyorum. Bu arada bu siteyide genelde pornografik sitelere porno forumlara resim yüklemek isteyen dünya vatandaşları kullanıyor... Son olarak 1000 görüntülenmeye 3,5 dolar veriyor ancak, türkiyeye 0,1 dolar veriyor! Anlayacağınız abd, avusturalya, ingiltere ve yenizellanda ya 1000 kere göstertirseniz 3,5 dolar kazanıyorsunuz...

11 Şubat 2014 Salı

MERT ALAS MARCUS PIGGOTT


fotoğrafla uzaktan biraz ilgilenen biriyim, adı geçen şahısların isimlerini ilk defa duydum. Çektikleri resimleri ( fotoğraf bile demiyorum ) hiç beğenmedim. Bence önemsiz gereksiz nasıl markalaşabilmişler bilemiyorum ancak bir şekilde başarmışlar. O tarihlerde türkiyenin bir çok açığı bazı isimlerin kartellerin ellerinden tutması ile halen zirvede duruyorlar... Bence bu ikiside aynı mevzu! Yok efendim pirelliymiş yok dünyanın en sağlam dergileri mankenleriymiş! Hikaye arkadaşım hikaye! Gidin uzayda fotoğraf çekin!

not: yukarıda yazılan herşey hasedimden yazılmıştır! Çalışmalar çok iyi.

Selin Ersoy Fotoğraf


yahu arkadaş tek konuda geçiştirmeye kıyamadım, gazeteden bakındığım fotoğraflar çok şekerdi, bunlardan bir tanesini sırf kendi arşivimde kalabilmesi için bloğa ekliyorum. Vayyyy be, merak ettiğim bir diğer nokta ise dünyanın başka bölgelerinde televizyonarda izlediğimiz o belgesellerde hayat bulan araştırmacı kişilerden daha fazla varmıdır? Bildiğim kadarıyla selin ilk. Şöyle olmalı; muhassır medeniyetler okadar kaliteli insanlar yetiştiriyorlarki bunların eğitimleri hayata bakış açıları sanıyorum daha farklı oluyor. Bu iyi yetiştirilmiş insanlar şanslarını daha az paralar kazanarak yada kazansa bile harcayamayacağı yerlerde çalışmayı seçiyorlar. Selin de sanırım muhassır medeniyetlerin çok yetiştirdiği bizim milyonda birlerimizden biri. Falan filan. Çok sevindiğim yahu bu olaya.

Selin Ersoy Mirket


Eveeet, az sonra yazacağım sizinde okuyacağınız her cümle paragraf tamamen gerçektir! Afrikanın ortasında kalahari çölünde bir türk kadını mirket araştırmaları yapıyorsa! Bu gerçekten övünmemiz gereken mutlu olmamız gereken bir olay. Sabahtan akşama kadar boş zamanlarımda genellikle kitap okur NG nin belgesellerini felan izlerim - araştırmayı felan severim - aslında evimizde tv. hiç açılmaz diyen ''cehape zihniyetli'' güruh Selin Ersoy'la nekadar övünse azdır.

Cidden bu uykusuzlukla yazacak bişiler bulamadım ancak gerçekten mutlu oldum. Tebrik ediyorum! Kalahari çölüne gidip orada mirket araştırma istasyonunda bu hayvanlar üzerinde çeşitli psikolojik araştırmalar deneyler vs. yapan-yapabilen bu üstün yüce ırk-millet eninde sonunda 21.yy. nın büyük faşist diktatörünü padişahlığından azledecek! ve UZAYA ÇIKACAKTIR.

fatih altaylı Kendini Savundu


Cüneyt Özdemirin 5n1k sına çıkan fatih altaylı kendini şöyle savunmuş:

HERKESE BASKI VAR!

Yani demiş ki herkese baskı var, ben ne yapayım! Bütün medyaya faşistler tarafından kendilerini yüceltici diğerlerini yok edici aşşağılayıcı yayınlar yaptırılıyor, işlerine gelmeyen haberler siliniyor! Sansürleniyor! Bu kadar basit öylemi fatih altaylı? Bu kadar basit! O zaman bırak o gazeteyi o televizyonu! git tahakküm altında olmayan tamamen kendi istedikleri gibi yazan çizen özgürlükçü korkusuz gazetelerde tv.lerde çalış! Git adamsan ya simit sat onurunla yaşa! yada bırak o faşist hükümet güçlerinin elinin altında duran satılmış gazetecilerden olmaya devam et! Ancak itibarın zedelenmedi yok oldu! Hem senin hemde sözde başında bulunduğun habertürk denen aşağılık kurumun! Sen o kanalın yada gazetenin başında göstermelik duran! kukladan ibaretsin hepsi bu! Kuklasın hemde kendini savunabilen bir kukla!

Barrack Obama Beyonce Aşkı


Efendim fransız magazin gazetecisi ortaya iddia atmış demişki vaşinkton post yarın amerika başkanı barrack obama ve beyonce arasındaki aşkı ortaya çıkaracakmış!

Ulan arkadaş ne önemi var? Amerikan başkanı dolayısıyla tüm amerika zaten dünyaya koymuyormu çocuğu? Beyonce a koymuş ne koymamış ne? Irak Afganistan Suriye Ortadoğu Filistin Afrika bu halde yani öncelikli amerikan pompalamasına sonrasında avrupanın pompalaması altında can çekişirken ne olmuş?

Türkiye konusuna hiç girmeyeceğim! Bizden uzak dursun gitsin kime pompa yapıyorsa yapsın!

9 Şubat 2014 Pazar

Recep tayyip erdoğanın ses kayıtları


Ülkemizdeki özgür basının geldiği son durum budur, eski dostlar birbirlerini satmıyorlar kırmıyorlar. Nasıl oluyor mevzu? Fatih saraç ile recep tayyip erdoğanın cüneyd zapsunun eskilere dayanan dostluğu bulunmakta; habertürk adlı sözde basın-yayın organizasyonunun başındada gene bu fatih saraç var... Nasıl gelişiyor muhabbet? Haber Türk gazetesinde yada televizyonun da recep tayyip erdoğanı kıran üzen :) yada ak partiyi sinirlendiren herşey bizzat recep tayyip tarafından sildiriliyor! Aracı makam ise fatih saraç! Ne işe yarıyorsunuz? Engellemeden kandırmacadan başka? Bedava dağıtılsanız kim okur? Nasıl oluyor da bu millet halen uyumaya devam edebiliyor? Kandırılmaya meyilli toplum oluşturma çalışmaları ne zamandan beri sürdürülmekte? Gördüğümüz kadarı ile sinsice toplum direk medya kullanılarak 11 yıldır çürütülmüş işi boşaltılmış vaziyette!

8 Şubat 2014 Cumartesi

İnternet ve Sansür

Torba yasa ile hükümet güçlerinin, interneti faşizmlerine uygun olarak yönetme çabalarının ellerinde patlayacağını eninde sonunda bilmeleri gerekli! Bu şeref ve haysiyet noksanı gazeteciler yarın dönüp arkalarına baktıklarında görecekleri tek ''nokta'' karanlıklar için verdikleri pis mücadeleleri olacaktır!

Sasha Grey Ayasofya


Birkaç yıl önce gelmişti kendisi :) Ayasofya da ağırlamışlardı, güzel güzel turistçilik yapmıştı kendisi. Bir dönem önce ve önümüzdeki uzun yıllar erkek cinsinin porno izleyen meşrebinde hatırlanacağı kesindir! Fakat bilmediğim bir nokta kendisi tevbe etmişmidir etmemişmidir? Yada bunu yani sasha grey in porno filmlerde oynamayı bıraktığını ilan etmesi olağanmıdır değilmidir bilemedim.Tek bildiğim çok sağlam filmlerde çok sağlam performanslarla oynadığı hafızalara kazındığı son olarak milyarlarca tirilyarlarca çocuğun ölümünden bizzat sorumlu olduğudur!

Recep Tayyip Erdoğan Gulyabani


recep tayyip erdoğan gerçekte gulyabanimidir? yoksa gulyabani recep tayyip erdoğanmıdır? Bence her ikiside aynıdır birbirlerinden hiçbir farkları yoktur. Bir tanesi osmanlı zamanının korkutucusu bir diğeri ise günümüzün korku panik karakteridir. Demem o ki; 2014 yılında padişahım çok yaşa demiyeceğim! Yada telefonla fatihçiğim kaldır onları onları sil oradan ne gerek var kardeşimli ayar muhabbetlerine gelmeyeceğiz. Gerçi fişimizi çekmeleri artık an meselesi faşist diktatörlüklerinin zirvelerindeler, internette kapatma kolaylığına da sahip oldular! Ancak karalama kapatma dayatma zorlama ve özellikle SANSÜR onların faşizmlerinin en belirgin karakteristik yada karaktersizlik örneklerinden biridir.

Pis Yedili Final Yapacak


2013 yılında kafa oyuncularından bazılarının diziden ayrılması ile başlayan bir kelime ile giriş yaptım ancak pek gerek yok, kafa adamlar ayrılmış olsalar bir dizi pekte kitle kaybına uğramış diyemeyiz. Sonuçta bir sezon daha yayınlandı. Ancak aldığım bilgilere göre gani müjde pis yedilinin yayından kaldırılması mevzuna: ''oyuncular yoruldu ve hikayemiz bitti'' demiştir. Ne acı ama! Hikayenin bitmesi!

Putin Parçalar


Rusya soçi de 22. kış olimpiyatları bugün itibari ile başladı ancak başlangıç biraz kötü oldu, olimpiyat halklarından bir tanesi açılış esnasında yanmadı :D Söylentiye göre rusya devlet başkanı putin reis biraz sinirlenmiş.

7 Şubat 2014 Cuma

Akepe Faşizmi Tam Gaz

akepe iktidar güçleri internette sansür olayına tam gaz girmiş vaziyette, aydın ruhlu atatürkçü demokrat insanların üzerilerine faşizm kara bulutları dolaşmakta! Artık durum insanları blog yazarlarını web site yöneticilerini gece yarıları evlerinden toplamaya kadar gelmiş durumda! Akepe faşizmi bu yasa tasarısı ile neyi hedefliyor? Faşizmi hedefliyor! Bütün muhalifleri yok edip üzerlerine faşizmini kullanarak ezip yok etmek susuturmak bir kenara atmak amacındadır! Tek istediği sadece kendisi konuşmak!

5 Şubat 2014 Çarşamba

Kedi İşkencecisi Suçlu Bulundu



fransanın sapık farid isimli iğrenç kişisi! mahkemece suçlu bulundu! Çok güzel bir haber...

4 Şubat 2014 Salı

Hayattan cidden sıkıldım

kürşat olm bunların tamamından sen sorumlusun, hatta bloğa bir haftadır yayın girmediğim için bloğum aktifliğini bile yitirmiş. neyse bu konuyu açtığım için artık aktif role girecek. neyseki www.ottomanmosques.net içerisindeki emsalsiz osmanlı tarihi makaleleri ve ayasofya müzesi hakkındaki değerli bilgileri tek tek yazıyorumda sorun olmuyor. yoksa nasıl olacak ta 150 200 kelime bandını aşabileceğiz, bunların tamamı aslında öptümüzüsyon muhabbetinde kullandığımız terimler. yoksa osmanlı tarihi ve tarihi yarımada konularında yada sultan ahmet meydanı hakkında bunlar burada olmalarının bir anlamı gerçekten yok zaten işe bile şuanda geç kaluıyorum bunları yazacağım derken...